Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Кой за каквото е учил"?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Кой за каквото е учил"?!

Завиждат ти на гениалното умение да пустословиш, не го взимай на вътре! Удава ти се.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
      Завиждат ти на гениалното умение да пустословиш, не го взимай на вътре! Удава ти се.
      Майсторче не обиждай кумо

никога лично не е обидил никой .Караш ме да съм му адвокатин а он нема нужда от товаФала лепо
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Стига бе!

За мен тук е купон и отвреме наврвме научавам нещо интересно!

Проблемите на хората с комплекси в никакъв случай не са мои, напротив съчувствам им, съвсем искренно и ако ми дадат идея , как бих могъл да помогна - няма да имат по-яростен поддържник!

Коментар

Аз пък учих за разузнавач, но не работя по специалноста си. Кандидатствах-приеха ме и се отказах.
          Може би в друго време и в друга държава бих работил в разузнаването!
          А в момента работя..........и аз незнам точно какво ама добре се справам.

Коментар

Аз учих география и геоекология. Сега съм зидар. Не се оплаквам, не ме мързи да работя, обичам си работата.
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Кръжок по радиотехника в училище, в гимназията курс към МЕИто по звуко, видео и радиотехника, казармата - радист, МЕИ - радиотехника и от 11 години работя като радиоинженер...
              Иначе докато учех съм работил какво ли не - къртене на бетон, охрана, брокер на недвижими имоти, продавач във видеотека, техник в кабелна телевизия...
              На мнение съм, че от най-простата професия, дори и да я работиш и един ден има какво да научиш.
              По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...

Коментар

И аз, за съжаление, работя точно това, за което съм учил. Не стана човек от мен.
                А за броя постове не берете грижа - тя и тая тема върви със страшна сила към спама. Там бройка не се трупа.

Коментар

Учил за стругаро-фрезист, после недоучил за геофизик, а работя това, дето ми беше хоби - компютърен програмист.

Сега хоби ми е пък това, за което съм учил - стругарофрезист. И електроника - нея пък нито съм учил, нито работил. Просто си падам "жичко". Още от 4-5 годишен оплитах целия хол в жици и лампички с табели "Не пипай! Опасно за живота!" (друг ми ги пишеше, разбира се ).
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тони ,
                    Чакай сега, не обиждам никого. Най-малко човека , скрит зад някакъв ник Volk, даже не го знам кой е. Споделям своето несъществено мнение само, какви ги пише, имагинерния във форума "Volk".
                    Нито е заяждане, нито обиждане.
                    На вкус и цвет, товарищей нет. ИМХО.

Да се извиня за всеки случай, да не би пък някой да ми се е вързал, че то знае ли се!?
                    подаръци за мъже от FACOM
                    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Тони ,
                      Чакай сега, не обиждам никого. Най-малко човека , скрит зад някакъв ник Volk, даже не го знам кой е. Споделям своето несъществено мнение само, какви ги пише, имагинерния във форума "Volk".
                      Нито е заяждане, нито обиждане.
                      На вкус и цвет, товарищей нет. ИМХОДа се извиня за всеки случай, да не би пък някой да ми се е вързал, че то знае ли се!?
                      Пич, ти в казармата сигурно си бил в спортна рота!

Кажи какво си учил, а какво работиш, пък ако искаш се кръсти Хари Потър!

Идеята на тия форуми не е да изучаваме персоната и нейните постижения или загуби, а да затворим лаптопа с една идея по-опитни!

Персоната е нон грата!

Коментар

Супер си е темата!
                        Аз каквото исках не можех да уча. Каквото можех - отказах. Сега се занимавам с неща, които нямаше къде да се учат по моето време. Но пък малките има вече откъде да учат и са напористи в моята дисциплина Жена ми завърши каквото не искаше. После работи друго. Сега, двайсетина години след първото, завърши и каквото иска. Дали ще се реализира - не знам, но шапка и свалям за ентусиазма!
                        Та така - кой за каквото е учил и, най-важното, колкото е научил

Коментар

Е да ама аз не мога да понеса някой да обижда приатяли те ми

Май съм се напил
                          К мирной жизни не пригоден.
                          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Учих проста гимназия, после учих, недоучих автоматизация на производството(на мините). Занимавах се с компютри, после с печатарство, после пак с компютри и сега - о изненада - безработен!
                            П.П. Сега се боря за "прекрасната" работа: надзирател в затвор!

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                            Идеята на тия форуми не е да изучаваме персоната и нейните постижения или загуби, а да затворим лаптопа с една идея по-опитни!
                            +1

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение

Май съм се напил
                              Старо, никой никого не е обиждал. Поне аз не видях такова нещо.

Ха наздраве! Другия път твойта бира ще е от мене, а не обратното.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение

Май съм се напил
                                Определено! Съпричастен съм!!! С напиването де!.
                                А иначе и аз съм свободен електрон. Машинен монтьор, стругар, инженер по ГФК, монтажник на газ по 3,4 ; оценител, търговц, недооценен.... Абе все Убави работи. Това ни е трагедията, както и тая на държавата, която ни плати обучението.
                                ** 'бах ти утепаната инвестиция /в образование/. Загубена работа!!!
                                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X