Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Алтернативна техника, свободна енергия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: алтернативна техника, свободна енергия

Първоначално публикуван от ArSey Преглед на мнение
    Ако някой се интересува от теоретичното описание на установката за Браунов газ, мога да помогна с някои неща,които имам. Само не комерсиализирайте нещата! Техническата документация е в процес на обработване.
    Колега!
    направих си труда и порових в "коша" с голи ръце,за да дам този линк:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=91270
    Там няма да намериш кой знае каква информация,но ще видиш отношението към идеята като цяло,в този форум.
    При цялото ми уважение към ВСИЧКИ мнения в заключената тема,тръгнал си да пробиваш бетонна стена с гола глава.
    Въпреки всичко,желая ти успех!В крайна сметка никой още не ни е забранил,а и не може, да мечтаем!

Поздрав на Планината!

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
      Колега!
      направих си труда и порових в "коша" с голи ръце,за да дам този линк:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=91270
      Там няма да намериш кой знае каква информация,но ще видиш отношението към идеята като цяло,в този форум.
      При цялото ми уважение към ВСИЧКИ мнения в заключената тема,тръгнал си да пробиваш бетонна стена с гола глава.
      Въпреки всичко,желая ти успех!В крайна сметка никой още не ни е забранил,а и не може, да мечтаем!

Поздрав на Планината!
      При цялото мое уважение, критерия, по който се съди дали една система работи и с какво КПД, е това колко енергия влиза в нея и колко излиза (полезна и загуби). Сметката е проста, за който може да си я направи.

Та в тоя смисъл, "бетонната стена" е другото име на физиката, в случая.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
        Дори ако побиеш 2 тръби в земята на дадено разстояние те имат разлика в напрежението което ако измериш ще е минимално , но го има .
        Не само го има, ами и по-добре да се внимава, че случайните земни токове хич не са шега работа. ( Питай някой дето поддържа 15-20км. заровен в земята кабел)
        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
        Суперспам - спама на суперите

Коментар

Изрових един материал за установка за Браунов газ,но електронните преводачи са много "интелигентни" за мен, та нищо не им разбрах. Ако някой може да осигури качествен превод(било то и повърхностен), ще е доста по-добре...
          Прикачени файлове
          диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg

Коментар

От: Алтернативна техника, свободна енергия

Да де, всичко това е много хубаво, ама я сметни какво количество електрически ток се влага, и какво е КПД-то на системите, дето произвеждат тоя ток.

И горе казах - сметката е проста - влагаш толкова, получаваш едиколко си. Никой до сега доказано не е открил начин да получиш повече, отколкото си вложил. За сметка на това има продаващи се разработки за стотици хиляди долари, с неотменимо странни клаузи в договорите.

Ей ви поредния сайт, на български:
            http://beinsa.info/index.php?option=...d=15&Itemid=13

И любим цитат:
            ...той e eдин от най*-голeмитe български и свeтовни химици на всички врeмeна. Смята сe за откриватeл на т.н. Браунов газ и на цялата физико*химия на имплодиращото горeнe на Брауновия газ със съпътстващото го отдeлянe на БEЗПЛАТНА СВОБОДНА EНEРГИЯ от ФИЗИЧEСКИЯ ВАКУУМ и многобройнитe уникални свойства на този процeс.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Взаимодействащи електрически полета пораждат магнитно такова, а променливи магнитни полета какво могат да произведат при взаимодействие?.. Ако знаете за бобината на Тесла, добре!.. но да сте чували да се използва в апаратурата! - не! Тая бобина се ползва в H.A.A.R.P. - оръжие с доста грозни и непредсказуеми възможности.

Коментар

Ееех Спарки, що им разваляш рахата на хората.
                Ахаа и да открият формулата за безплатна енергия от вакуума...

Колеги, ако не знаете в продажба в България има и съвсем евтино устройство за намаляване на сметките за ток. Въздейства върху реактивната енергия, но малко хора го знаят. И вследствие на незнаието им-сметките им намаляват.

А има и космодиск за тези с болки в гърба...
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Взаимодействащи електрически полета пораждат магнитно такова, а променливи магнитни полета какво могат да произведат при взаимодействие?.. Ако знаете за бобината на Тесла, добре!.. но да сте чували да се използва в апаратурата! - не! Тая бобина се ползва в H.A.A.R.P. - оръжие с доста грозни и непредсказуеми възможности.
                  О, да! Другата любима тема. Световната военна конспирация на лошите богати чичковци!

И за бобината съм чувал. Отново нищо магическо и безплатно няма в нея, щом всеки може да си я стъкми в двора.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Да де, всичко това е много хубаво, ама я сметни какво количество електрически ток се влага, и какво е КПД-то на системите, дето произвеждат тоя ток.

И горе казах - сметката е проста - влагаш толкова, получаваш едиколко си. Никой до сега доказано не е открил начин да получиш повече, отколкото си вложил. За сметка на това има продаващи се разработки за стотици хиляди долари, с неотменимо странни клаузи в договорите.
                    Няма как да си сигурен,че се използва само енергията,която влагаш. Пространството не е "кух въздух", да спомена само земното магнитно поле, в което живеем. Една и съща електрическа машина може да взаимодейства по различен начин с полетата около нея, взависимост от посоката на силовите линии и формата на собственото й поле.
                    Познавам машина, над която се работи в Пловдив и КПД-то е докарано до 120%. Би трябвало на теория да има по-добро отдаване, но съм сигурен,че и тия 20% ви идват множко. Принципа е описан и от Тесла, описан е и от Маер. Опита се човека да се изяви на панаира, ама де ти!.. ориенталски манталитет!

Коментар

До тук единственото кпд което виждам да минава 100% е това на болните мозъци които съчиняват подобни глупости. Жалко че няма тях как да ги вържем в динамо.

Ако пък можеше да се оползотвори лапнишаранската енергия, Кувейт можеше считано от довечера да обяви фалит.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Арси, стига бе. С тези 20% направо откри нова физика. Нали си представяш какво ще стане ако тази машина заработи? Ще има вечен мир и благоденствия, и хората ще се обичат като братя.
                        Ще са достатъчни само няколко такива машини, и след известно време целия свят ще е залят с енергия. Безплатна. Кеф ти за колата, кеф ти за бойлера, кеф ти за струга.

А КПД по принцип не може да надвиши 1. Казано иначе-100%. Няма как. Все едно да тежиш 70 килограма, а кантъара да показва 80. Или да развалиш един лев на по една стотинка, и като ги преброиш да ги изкараш 120.

Навсички ни се иска безплатна енергия, и перипетуум мобиле да не е утопия, ама няма. НЯМА!
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Няма как да си сигурен,че се използва само енергията,която влагаш. Пространството не е "кух въздух", да спомена само земното магнитно поле, в което живеем. Една и съща електрическа машина може да взаимодейства по различен начин с полетата около нея, взависимост от посоката на силовите линии и формата на собственото й поле.
                          Познавам машина, над която се работи в Пловдив и КПД-то е докарано до 120%. Би трябвало на теория да има по-добро отдаване, но съм сигурен,че и тия 20% ви идват множко. Принципа е описан и от Тесла, описан е и от Маер. Опита се човека да се изяви на панаира, ама де ти!.. ориенталски манталитет!
                          Както казах - носите, пробвам лично, и ако се убедя в това, ставам най-яростния привърженик и на идеята, и на хората, правещи чудото, включително и финансово, до колкото са ми възможностите.

@Кольо: Това не е перпетуум мобиле, уж. Това е "засмукване" на енергия от едно тайно място, за което ние не знаем. Там енергия бол, естествено съвсем безплатна, и само чакаща да я изсмучем, а тя е и неизчерпаема на всичкото отгоре.

Коментар

Абе странна работа ... имам един магнит - от 15 години си го имам и си е все толкова магнитест. Лепна го на тавана, а той не пада гада, нищо, че тежи към кило. Та значи има си нужната енергия да противостои на земното притегляне, че и артък остава. Оня ден сложих една макара медна тел до магнита. Хубава тел, с лаково покритие, вързАл съм я за крушката и чакам да светне. Ама не ще. Подсказвайте бе хора, дайте някой линк, да чета, да уче, че белким проработи! Омръзнало ми е да плащам всеки месец на Енергото...

Майтапа си е майтап, но тия "скритите" енергии до голяма степен имат проблема на моето старо магнитче...

П.П. Носещата конструкция на покрива е метална, та магнита наистина си лепи
                            Последно редактирано от tef4o; 15-02-11, 21:15.
                            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Физиката не е нова, не е извънземна. Защо определени раздели на физиката и химията не се преподават никъде? Приоритет са на академичните среди. Защо напоследък не се говори много за Теорията на относителността на Айнщайн? Защото основните неща във фундаменталната наука поддадоха, още на границата между ХІХ и ХХ век. Всичко в нашия свят е подчинено на парите. Точно това определя какво трябва да знаем, на какво да ни научат в училище и колко големи да са ни капаците... Ама това е друга тема.
                              Перпетуум мобиле няма! Има неизучени (или умело манипулирани) неща на тоя свят. През последните години се хвърлят луди средства за изучаване на нисшите енергии, защо ли? Защото самите хора генерират огромни количества и, най-важното е, че полето е с необяснимо огромна плътност. Истърва ли се такова? Сегашните петролни гиганти финансират въпроса, защото имат за цел такива да си останат. Нека да ни е смешно и несериозно. Такава е целта.
                              ЗАщо енергията трябва да е платена? НЯма ли човечеството по-достойна цел от това да създава властимащи милионери? Едва ли разумът(!) в природата е създаден за да е зависим от парични единици и финансови борси! Говоря за промяна на мирогледа. По тая логика би трябвало и живота на новороденото да се продава и да се иска разрешително да се родиш... със заплащане на съответната такса. Защото и живота си е енергия. Някой ще каже ли,че не е!
                              Последно редактирано от ArSey; 15-02-11, 21:24. Причина: платена реклама

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                Както казах - носите, пробвам лично, и ако се убедя в това, ставам най-яростния привърженик и на идеята, и на хората, правещи чудото, включително и финансово, до колкото са ми възможностите.
                                Кога викаш ще правим мероприятието?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X