Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преброяване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: От: Преброяване

Първоначално публикуван от skunk Преглед на мнение
    И аз се преброих, но мисля че има някои много завъртени въпроси
    А и аз не искам някаква леличка да ми влиза и разглежда къщата!
    Никой не може да ти влезне в къщата без съдебна заповед.

Коментар

От: Re: От: Преброяване

И ние се преброихме, но най-много ми хареса въпроса:
      Грамотни ли сте?:-))))
      Всички други просто бледнеят пред този.

Коментар

Видях малко зор- 7 човека сме в къщи, разделени на 3 домакинства:
        а) Баща ми и майка ми- и двамата пенсионери. Баща ми работи охрана (след пенсионирането), та къде е работил последно (преди пенсионирането явно), та къде работи сега... Майка ми не работи след пенсионирането- там искаха последната й месторабота, длъжност...
        б) Сестра ми- неомъжена, пенсионер по болест. Не й искаха никакви данни по отношение на последната работа, макар, че е била логопоед в детска градина... Не го разбрах напълно!
        в) моето семейство- женен с 2 деца. При мен и при децата мина лесно. Като попълних, че жена ми е на социални подпомагания (раждане на деца, съотетно майчинство)- "не я питаха" нищо за последната й месторабота!?
        Номерът е, да се отговаря искренно на всеки въпрос и след бутона-"Потвърждавам"- да се търсят пропуските, отбелязани в червено за съответните въпроси. Просто пропуските в червено се коригират и се минава нататък.

Коментар

Първоначално публикуван от Meni Преглед на мнение
          Ти пък ...

преди време във Велика Русия се провежда анкета
          " Ползвате ли Интернет? "

100 % отговорите са ДА!!!

(анкетата е проведена през Интернет)

Коментар

От: Преброяване

Е чакайте, чакайте. На следващото преброяване нищо чудно да има отговорили "образование: висше, бакалавър" и "грамотен ли сте: не"

Съдя не от друго, а от дипломни работи на такива. Цитат:

"Ако кликнете на бутона долу в дясно на фрейма ще се слайднете към следващия темлийт"

Коментар

Първоначално публикуван от Meni Преглед на мнение
              А сега си представи, че ти попълваш картата на неграмотния си дядо? Същото е като попълвах данните на децата. На 1 г. грамотно ли е? Просто пример

Няма нужда да сте от друго IP, за да се регистрирате отново. Проверено лично. bojitch, най-вероятно не си натиснал изход. Затваряне на всички прозорци на браузъра сигурно ще свърши същата работа.

Коментар

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
                Видях малко зор- 7 човека сме в къщи, разделени на 3 домакинства:
                а) Баща ми и майка ми- и двамата пенсионери. Баща ми работи охрана (след пенсионирането), та къде е работил последно (преди пенсионирането явно), та къде работи сега... Майка ми не работи след пенсионирането- там искаха последната й месторабота, длъжност...
                б) Сестра ми- неомъжена, пенсионер по болест. Не й искаха никакви данни по отношение на последната работа, макар, че е била логопоед в детска градина... Не го разбрах напълно!
                в) моето семейство- женен с 2 деца. При мен и при децата мина лесно. Като попълних, че жена ми е на социални подпомагания (раждане на деца, съотетно майчинство)- "не я питаха" нищо за последната й месторабота!?
                Номерът е, да се отговаря искренно на всеки въпрос и след бутона-"Потвърждавам"- да се търсят пропуските, отбелязани в червено за съответните въпроси. Просто пропуските в червено се коригират и се минава нататък.
                А въпросът за заплатите попълнихте ли го?

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                  А въпросът за заплатите попълнихте ли го?
                  Няма такъв въпрос! Ти много се притесняваш нещо...

Коментар

Майтап бе Уйли. Не обичам гащите ми да се развяват на простора и всеки да ги гледа. Още повече всякакви служби и службици без никакви гаранции за контрол и добросъвестност.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                      Майтап бе Уйли. Не обичам гащите ми да се развяват на простора и всеки да ги гледа.
                      Нали са "изпрани", проскай си спокойно!

Коментар

Да да ,да видят петната от пюре и дупките ,срам ме е.

Коментар

А стига, бе. Ти за какво ползваш гащите?
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
                            ... Същото е като попълвах данните на децата. На 1 г. грамотно ли е? Просто пример ...
                            Има си отделен отговор за малки деца. Предполагам, че въпросите са еднакви и в Интернет-преброяването и в "живото", затова има такива въпроси. Дядовците ми бяха грамотни, но има други, които не са, предимно от тъмно-зелените, както казваше един колега.

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
                            Нали са "изпрани", проскай си спокойно!
                            Абе прани, непрани - моите са си. И аз не съм фен нещо да се прекалява със събираната информация. Не, че ме пита някой
                            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

всичко ясно до тук. Че няма да ни влизат в къщи и това ясно. Че незнаят НСИ какво искат да знаят повече от ясно. Ама само аз ли се притеснявам че съм си качил в интернет лични данни и нямам предвид ЕГН а по скоро ЛК №? А анкетката като цяло е меко казано хаотична. Изгребни септични ями канализации ток вода... безмислици. Смятам че сградния фонт на глава от населението е далеч по-важния въпрос, или колко апартамнта имате, от тях колко са под наем, вила лозе колко МПС на глава от населението малко по-обективна информация засечена с даначнитени декларации например. А не на изус да ми повтарят че Българите сме имали висок стандарт в ЕС понеже сме живеели в собствени жилища (което далеч не е вярно живеем в ипотечна зависимост).

Коментар

Първоначално публикуван от Zerbatu Преглед на мнение
                                .... колко апартамнта имате, от тях колко са под наем, вила лозе колко МПС на глава от населението ..
                                Така ще откажеш поне половината от попълване на анкетата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X