Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преброяване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Преброяване

Сайта си работи перфектно, не е само форлаге, не видях кофти въпроси, попълва само един за домакинство, майчинството го има, но му викат социални нам си к'во си, номера се лепи с тиксо на вратата от вън. Всичко си е на ред този път. Мааалко внимание и време -10 -15 мин. Не бият и пари не искат - поне за сега. ... Други не можеш да броиш- не са ти в домакинството -IP-то.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Не дава да стигна до друг адрес. Щом кликна на преброяване излиза информация, че съм се преброил. Иначе, на сайта им, също пише да направя нова регистрация.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Друг комп с друго IP Bojich.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ние "се преброихме" набързо - 10-15 минути за всичко и листчето с номера (който много прилича на ЕИК Булстат ) чака да премине 10-ти февруари, за да бъде предадено на съответната лелка.
          Тези дни ще "преброя" и родителите ми на село (с другия и-мейл), пък те ще трябва да оставят бележката с номера на кучето - да я подаде на преброителя през портата, че не пуска външни хора в двора.
          Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
          Вероятно и през прокси ще стане.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Знам, ама:
            Иначе, на сайта им, също пише да направя нова регистрация.

Коментар

Сайта си работи перфектно, не е само форлаге, не видях кофти въпроси...
              Те са повече от един... Още повече като се има предвид, че голяма част от информацията ще бъде "пренасяна" от случайни хора...

Например - "жилището обитаемо ли е"?
              липсва допълнителен въпрос към горният, и той е "жилището празно ли е"?
              липсва и въпросът загадка при положителен отговор - "жилището ще бъде ли празно след 6 месеца"?
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Аз също не мога да се регистрирам. Казва ми, че ЕГН-то ми не съответства на номера на личната ми карта.

Коментар

Преди малко се преброихме.Паролата ми излезе веднага,без да си отварям пощата.Не бяха толкова зле въпросите.Лягаме се с чувство на изпълнен дълг.. ха-ха.
                  Животът е толкова прекрасен!JEEP Grand Cherokee 5,2

Коментар

... Той, както повечето подобни доклади струваше ужасно много пари и не казваше никому нищо, което той не знае и без това, освен че всеки индивид в Галактиката има 2.4 крака и притежава хиена...
                    Едва ли има нужда да казам от къде е цитата.

Все пак, определено по-добре онлайн преброяване, отколкото, както каза някой по-горе, да ми идват нежелани гости.
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

И аз се преброих, но мисля че има някои много завъртени въпроси
                      А и аз не искам някаква леличка да ми влиза и разглежда къщата!
                      Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
                      :D

Коментар

...майчинството го има, но му викат социални нам си к'во си...
                        Не, няма го.

Коментар

От тези, които дълго са чакали мейла с паролата, колко ползват безплатни пощи и колко си погледнаха в папка SPAM?

Вчера сайтът на НСИ си работеше нормално и нямаше никакви проблеми. Паролата ми дойде за някоя минута.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Погледнах и в СПАМ и иначе-нищичко, а пощата с която се регистрирах бе в mail.bg.След това, когато нанов се рег-нах ми изписа веднага паролата, но мейл така и не съм получавал колега.
                            Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Първоначално публикуван от salmanski Преглед на мнение
                              Аз също не мога да се регистрирам. Казва ми, че ЕГН-то ми не съответства на номера на личната ми карта.
                              Да си подавал нещо за нови документи?

Коментар

И ние се преброихме. Абе има си и недомислени въпроси - напр. онзи с кухнята - хех, ми ние си нямаме кухня . Значи може да имаш жилище с 10 стаи, но без кухня . Странна работа.. но важното е, че си спестихме посещението на разни непознати лелки вкъщи.
                                Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X