И какво станА с преброяването? На сайта на НСИ има само ОБРАЗЕЦ. Пак български свинщини!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Преброяване
Свий
X
-
От: Преброяване
По-интересни са част от въпросите. Тия хора наистина ли вярват, че някой би отговорил на всичките?
-
Няма опция за попълване, че жена ми е в майчинство. И излиза, че е безработна и не си търси работа и не би и започнала. И че не е работила никога, защото става неактивно полето за последна работа. Другия вариант е да излъжа, че е работила и че има доход сега и т.н. А малкия е на 2г. и 3 м. и вече не получава и обезщетение за него, за да попълня пък опцията за доходи от помощи и обезщетения. Абе пак не е домислено и то за толкова елементарно нещо.
Първоначално публикуван от Станислав Николов Преглед на мнениеТака....Здравейте колеги.Регистрирах се и от 10 минути насам чакам мейл с паролата.Засега нищо.Отделно самият сайт на НСИ от време на време краш-ва.Някой друг да изпитва подобни проблеми?
ПП: Паролата аз я чаках около час и половина.
Коментар
-
Аз ще изчакам ден-два - ако ще се срине, ще да е тези дни, а също и в последните, вероятно..
Всъщност, ако се преброя в сайта, жена ми трябва ли да попълва тези безумни статистики?
Едно семейство сме, но нещо не е описано много конкретно..
Коментар
-
Не, не трябва. Консултирах се с телефоните, дадени за информация, тъй като и аз се чудех.Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение...Всъщност, ако се преброя в сайта, жена ми трябва ли да попълва тези безумни статистики?...
Коментар
-
Мерси за информацията колега.А да видим дали или? Нещо много ме съмнява, но все пак.Само да попитам понеже съм нетърпелив-какво номерче трябва да давам на преброител? Що за идиотщина е това?Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнениеПП: Паролата аз я чаках около час и половина.Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw
Коментар
-
Не забравяй, че винаги можеш да лъжеш и да мажеш. Никой не може да докаже обратнотоПървоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение...толкова ли ви е важно това преброяване.Поредната глупост според мене. Нещо много искат да знаят. И аз искам.
Коментар
-
Благодаря ти!Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнениеНе, не трябва. Консултирах се с телефоните, дадени за информация, тъй като и аз се чудех.
Коментар
-
Ами като попълниш картата ти дава номерче, което трябва да си запишеш или разпечаташ и като ти звънне преброителя на вратата му го даваш и той си заминава.Първоначално публикуван от Станислав Николов Преглед на мнение...Само да попитам понеже съм нетърпелив-какво номерче трябва да давам на преброител? Що за идиотщина е това?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар