Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преброяване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Преброяване

Аз вече съм преброен.
    Записах си кода, инструктирах лапетата и жената да го дадат на преброителя, и съм чист пред НСИ
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Реално това е глупаво, защото ако ме няма вкъщи, няма кой да им отвори и да им даде това номерче.Красавци.....
      Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Преброителите са длъжни да дойдат пак. И пак...
        Остава открит въпросът как ще стане даването на номера ако си извън града, или даже извън страната през периода 10.02-28.02.
        Освен да се даде номерчето на съседите.
        Ами ако няма такива, или си силно скаран с всички?..

Въпроси, въпроси..
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Така, вече час и половина от регистрацията и парола все още няма....Почвам да се чудя тия въобще работят ли или не?
          Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Ще дойде, спокойно.
            Много по-удобно е онлайн, отколкото да ми влизат вкъщи и да ме разпитват.

Коментар

И аз чакам от някъде 10 часа и номер няма.
              Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
              И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
              вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Една регистрация е равна на един адрес/едно жилище/едно домакинство. Всички, които живеят на този адрес могат да се "преброят"/опишат в рамките на една регистрация. Ако искате да "преброите" свои близки, които живеят на друг адрес - правите нова регистрация, "преброявате" ги там, и им пращате номерчето.
                Последно редактирано от Tihomir(imageo); 01-02-11, 13:01.
                Вярата в конспирации е опростяване, което ни помага да обясняваме всичко.

Коментар

Първоначално публикуван от Tihomir(imageo) Преглед на мнение
                  Една регистрация е равна на един адрес/едно жилище. Всички, които живеят на този адрес могат да се "преброят"/опишат в рамките на една регистрация. Ако искате да "преброите" свои близки, които живеят на друг адрес - правите нова регистрация, "преброявате" ги там, и им пращате номерчето.
                  Т.е. аз примерно за да преброя мен и жената ще мина с тази регистрация за която чакам номерче, желая да преброя и родителите ми, както баба и дядо (на един арес са) и ще трябва да изпратя нова заявка, но има ли значение, че ги пращам от една и съща поща (моята) ??
                  Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                  И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                  вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
                    ..... но има ли значение, че ги пращам от една и съща поща (моята) ??
                    Има, изписва че вече този и-мейл, е използван !!!
                    Май на дядо ти трябва мейл да му създаваш !
                    Боян 0898 / 63 66 73
                    Galloper II Exceed, 1999, 2.5 TDI, дълга база

Коментар

Ако искате да преброите по Интернет и Ваши близки, които живеят в друго жилище, трябва да направите нова регистрация с личните данни на едно от лицата, които ще преброите.
                      Доколкото разбирам - трябва нов email, и лични данни на едно от лицата, което живее на този адрес. То май по този адрес правят верификация и връщат парола.
                      Иначе - за хората, които ползват поща в @gmail.com, могат да ползват следния трик -
                      ако имате мейл от вида:

a.bcdef@gmail.com

то можете да въвеждате точки както си пожелаете, например:
                      abcdef@, a.b.c.d.e.f@, abc.def@ - всички тези мейли водят към вашия.
                      Също така са позволени и плюсове в края на името:
                      a.bcdef+1@, a.bcdef+alabala@ - това отново отива във вашата пощенска кутия.
                      Така предполагам можете да ползвате един мейл за няколко регистрации, освен ако от сайта на преброяването не го филтрират това, шанса за което е < 0.01%.
                      И не забравяйте да тествате мейла с горните модификации, преди да го ползвате за регистрация
                      Вярата в конспирации е опростяване, което ни помага да обясняваме всичко.

Коментар

Като съм студент, не мога да пиша, чр съм търсил активно работа. Защо?
                        Не мога да напиша и с какъв транспорт се придвижвам.

Коментар

Нещо не ми стана ясно:
                          1.Със жената нямаме официален брак - домакинство ли сме или семейство )
                          2.Имам къща близо до Айтос ,постоянна регистрация в Айтос , жената има апартамент в Кърджали и постоянен адрес в Смолян, но живеем под наем в Бургас.Кой адрес да запиша по дяволите,като нямам регистрация в община Бургас?
                          3.Тези жилища,които не се ползват,но са на мое и нейно име като какви се описват?
                          Изобщо ужассс...
                          На старта на КВ състезание се чувствам като комар на нудистки плаж - знам какво да правя,ама не знам от къде да започна.

Коментар

Първоначално публикуван от Tihomir(imageo) Преглед на мнение
                            Доколкото разбирам - трябва нов email, и лични данни на едно от лицата, което живее на този адрес. То май по този адрес правят верификация и връщат парола.
                            Иначе - за хората, които ползват поща в @gmail.com, могат да ползват следния трик -
                            ако имате мейл от вида:

a.bcdef@gmail.com

то можете да въвеждате точки както си пожелаете, например:
                            abcdef@, a.b.c.d.e.f@, abc.def@ - всички тези мейли водят към вашия.
                            Също така са позволени и плюсове в края на името:
                            a.bcdef+1@, a.bcdef+alabala@ - това отново отива във вашата пощенска кутия.
                            Така предполагам можете да ползвате един мейл за няколко регистрации, освен ако от сайта на преброяването не го филтрират това, шанса за което е < 0.01%.
                            И не забравяйте да тествате мейла с горните модификации, преди да го ползвате за регистрация
                            Извинявам се за спама, но работи безотказно

Никога не е късно, човек да научи нещо ново !!!
                            TLC 90 1KZ-TE 2000г.
                            "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Първоначално публикуван от LZ3YY Преглед на мнение
                              Нещо не ми стана ясно:
                              1.Със жената нямаме официален брак - домакинство ли сме или семейство )
                              2.Имам къща близо до Айтос ,постоянна регистрация в Айтос , жената има апартамент в Кърджали и постоянен адрес в Смолян, но живеем под наем в Бургас.Кой адрес да запиша по дяволите,като нямам регистрация в община Бургас?
                              3.Тези жилища,които не се ползват,но са на мое и нейно име като какви се описват?
                              Изобщо ужассс...
                              1. И двете.
                              2. Постоянен адрес е адресът от личната карта. Настоящ адрес е адресът, на който се намираш в момента.
                              3. Не ги описваш. Описва се само жилището, което обитавате в момента.

Коментар

И тъй- важно пояснение за онези, които още чакат пароли:

за да не чакате направете следното - регистрираите със същите данни на ново с друг мейл, които имате, когато попълните формата за регистрация и натиснете бутона при потвърждение ще получите паролата;

Попълнените от Вас данни са записани. Вашата паролата за достъп до системата „Електронно преброяване 2011” e ХХХХХ
                                Ще я получите и на посочената от Вас електронна поща.

и готово. Край на досадното чакане.

Дано съм бил полезен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X