Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преброяване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Преброяване

И какво станА с преброяването? На сайта на НСИ има само ОБРАЗЕЦ. Пак български свинщини!
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

От: Преброяване

По-интересни са част от въпросите. Тия хора наистина ли вярват, че някой би отговорил на всичките?
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Не всички са задължителни, пък и може да си лъжеш на поразия.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Сайта проработи, чакам си пощата

Преброен съм вече, остава някой преброител да успее да ме намери да му/и/ дам номерчето
        Последно редактирано от nedos; 31-01-11, 23:51.
        GRAND CHEROKEE 4.7
        Добромир Добрев
        O898633718

Коментар

Така....Здравейте колеги.Регистрирах се и от 10 минути насам чакам мейл с паролата.Засега нищо.Отделно самият сайт на НСИ от време на време краш-ва.Някой друг да изпитва подобни проблеми?
          Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Същата работа, от един час чакам тяхния меил.Май се омазаха, още от старта на броенето.

Коментар

Няма опция за попълване, че жена ми е в майчинство. И излиза, че е безработна и не си търси работа и не би и започнала. И че не е работила никога, защото става неактивно полето за последна работа. Другия вариант е да излъжа, че е работила и че има доход сега и т.н. А малкия е на 2г. и 3 м. и вече не получава и обезщетение за него, за да попълня пък опцията за доходи от помощи и обезщетения. Абе пак не е домислено и то за толкова елементарно нещо.

Първоначално публикуван от Станислав Николов Преглед на мнение
              Така....Здравейте колеги.Регистрирах се и от 10 минути насам чакам мейл с паролата.Засега нищо.Отделно самият сайт на НСИ от време на време краш-ва.Някой друг да изпитва подобни проблеми?

ПП: Паролата аз я чаках около час и половина.

Коментар

Аз ще изчакам ден-два - ако ще се срине, ще да е тези дни, а също и в последните, вероятно..

Всъщност, ако се преброя в сайта, жена ми трябва ли да попълва тези безумни статистики?

Едно семейство сме, но нещо не е описано много конкретно..

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                  ...Всъщност, ако се преброя в сайта, жена ми трябва ли да попълва тези безумни статистики?...
                  Не, не трябва. Консултирах се с телефоните, дадени за информация, тъй като и аз се чудех.

Коментар

Мисля, че едно попълване на тая анкетна карта важи за цялото семейство, поне така го гледах по тия образци

Коментар

...толкова ли ви е важно това преброяване.Поредната глупост според мене. Нещо много искат да знаят. И аз искам.

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                        ПП: Паролата аз я чаках около час и половина.
                        Мерси за информацията колега.А да видим дали или? Нещо много ме съмнява, но все пак.Само да попитам понеже съм нетърпелив-какво номерче трябва да давам на преброител? Що за идиотщина е това?
                        Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                          ...толкова ли ви е важно това преброяване.Поредната глупост според мене. Нещо много искат да знаят. И аз искам.
                          Не забравяй, че винаги можеш да лъжеш и да мажеш. Никой не може да докаже обратното

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                            Не, не трябва. Консултирах се с телефоните, дадени за информация, тъй като и аз се чудех.
                            Благодаря ти!

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав Николов Преглед на мнение
                              ...Само да попитам понеже съм нетърпелив-какво номерче трябва да давам на преброител? Що за идиотщина е това?
                              Ами като попълниш картата ти дава номерче, което трябва да си запишеш или разпечаташ и като ти звънне преброителя на вратата му го даваш и той си заминава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X