От: Какво става с пилешкото месо????? Ужас като желирано е !!!!
То пак добре, че не показаха манометъра на шприца, според мускулните групи между 1,7 и 2 атмосфери, за да не ги скъса парчетата месо налягането, но да станат с двойно тегло и обем.
При пилешкото наляганията са по-малки, но понеже го вземаш сурово и мускула е крехък, всички произтичащи от това "водо"загуби ги плащаш заедно с бутчето.Около 35/45%.
При шунката от дребни парчета месо веселията е още по-голяма, за да изглеждат монолитен блок и да хванеш 140/150% рандеман...
Малотрайките ще пропусна да ги коментирам, обедно време е.
Първоначално публикуван от Tihomir(imageo)
Преглед на мнение
При пилешкото наляганията са по-малки, но понеже го вземаш сурово и мускула е крехък, всички произтичащи от това "водо"загуби ги плащаш заедно с бутчето.Около 35/45%.
При шунката от дребни парчета месо веселията е още по-голяма, за да изглеждат монолитен блок и да хванеш 140/150% рандеман...
Малотрайките ще пропусна да ги коментирам, обедно време е.
Коментар