Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой избра тая... за Мис БГ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Кой избра тая... за Мис БГ???

Първоначално публикуван от Краси К Преглед на мнение

P.S. По темата: Булката може да не е фотогенична!
    ама тя на снимка, която съм сложил си е много хубава - трябваше да я видиш по телевизията заедно със "старата" миска...

Имам чувството, че много хора не четат добре какво е написано - нали точно, защото българките са красиви, Мис БГ трябва да е нещо изключително, а не "става" и "с една каса бира ще я върнеш ли"...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Re: Кой избра тая... за Мис БГ???

Абе , тая си е направо грозна.
      Ебаси !!!!!
      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
      Суперскан България www.decbg.com
      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

До: Кой избра тая... за Мис БГ???

Като гледам сегашното чудовище за 2009, избрано за мис България, всичко написано по горе ми се струва незначително

не видях един сайт с коментари в който масовото мнение да не е яко оплюване и хулене по неин адрес. Пак игрички с глупавите смс-и. Не им ли писна вече да ни правят на балъци, чудя се кой все още пуска смс за каквото и да било, аз отдавна съм спрял.
        Евровизия - пълен провал, Мис Б-я отново, снощи в мюзик айдъл изгониха една от смятаните за крайни победителки Рут и Дони беше бесен как си отива такъв глас като нея. Имам чувство че му идеше да тегли една майна на всички и да си тръгне. А и Фънки не остана по назад, нарече ни абсурдистан ....
        Какво става с тази държава, всичко ли е така идиотско вече
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Как ли не съм видял темата навремето. Ще взема да внеса малко яснота.

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
          КЛЮКА Разбрах че, била половин Рускиня, а конкурса мис-свят ще е в Москва, та щяла да спечели хората там
          Как е клюкарския ми стил?
          Не е рускиня а укаринка. И не е половин ами цяла.

Първоначално публикуван от Краси К Преглед на мнение
          P.S. По темата: Булката може да не е фотогенична!
          Много си е фотогенична, ама фотографа се е изложил.

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
          Какво става с тази държава, всичко ли е така идиотско вече
          Докато нещата стават с СМСи ще е така.
          “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
          Walter Rohrl
          GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Абе кво сте се запенили толкова ? Не знаете ли , че мис България никога не се е избирала по красота ,а по банковата сметка на "покровителя" Много съм се чудил що не го кръстят тоя конкурс : " Мис най-голям данъчен клиент " или " Мис -А не е МОЙТА, А съм ви избил всичките " Така мисля ще се озакони избора на най - невзрачните ( късмет , кво да прайш) . Нищо лично към девойката ама тя даже е със силикон бе , а доколкото помня правилата на конкурса - НЯМАТ ПРАВО !!! Същата история беше и с оня дето мечи като котка в магданоз в евровизия Та така уважаеми , не се занимавайте с глупости , ами си пиите бирата и хич да не ви пука . Има толкова други и много по-сериозни глупости дето се случват , че сега да седим и да се тръшкаме за тази женица дето ако ти легне в скута и ще те оперира от херния . Ааайййдееее , няма нуждаааа ...
            ‎По 2 литра са само млякото и сока !
            WJ 4.7

Коментар

МИС ''НА КОГО ДА НАПРАВЯ СВИРКА''
              Както вече неведнъж съм споменавал - обичам хората, особено когато са жени. Затова предполагам ще разберете вълнението, което ме обзема всяка година малко преди и по време на конкурса (конкурсите) "Мис България". Естествено, последното, което научаваме от тези конкурси, е коя е най-красивата българка! Че на кой му пука! Влезте в петък вечер в произволна дискотека и веднага ще намерите поне 10 готини момичета, които участват в Мис "Една малка Водка" и вехнат неоткрити за света на манекенството. Не! Целта на конкурсите за красота е да разгледаме какво ново има в меюто на агенцията, организираща конкурса, и в крайна сметка - да разберем кое срещу колко можем да си го поръчаме...
              Целия текст:
              http://www.e-bane.net/modules.php?na...rticle&sid=297
              There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
              No wahalla.

Коментар

Абе аз бих казал,че девойчето си е супер има и по-хубави но въпрос на вкус
                sigpic
                Land rover lightweight-series 3
                Range Rover V8
                Range Rover Classic Vouge SE V8
                Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнение
                  Абе аз бих казал,че девойчето си е супер има и по-хубави но въпрос на вкус
                  Това "девойче" доста попрецъфтяло...
                  Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                  A2 (+)

Коментар

Друго се чудя, как всяка миска е студентка по право, в нашия случай и езикова гиназия със завършено висше образование - МИО, а не може да каже две смислени думи? Нали и ние сме учили в същите гимазии и университети, къде е тогава причината?
                    "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Грозновата,но за сметка на това глупавичка-девойката не знае кога са ни приели за член на ЕС.
                      Аз знам че нищо не знам,но други и това не знаят.

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                        Това "девойче" доста попрецъфтяло...
                        Ами красавици като теб ги е страх или срам, какво могат да изберат хората?
                        Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                          Абе кво сте се запенили толкова ? Не знаете ли , че мис България никога не се е избирала по красота ,а по банковата сметка на "покровителя" Много съм се чудил що не го кръстят тоя конкурс : " Мис най-голям данъчен клиент " или " Мис -А не е МОЙТА, А съм ви избил всичките " Така мисля ще се озакони избора на най - невзрачните ( късмет , кво да прайш) . Нищо лично към девойката ама тя даже е със силикон бе , а доколкото помня правилата на конкурса - НЯМАТ ПРАВО !!!
                          Това е ясно като бял ден! Ако не играеха банковите сметки на тате или гаджето, щяхме ли да се "хвалим" с такива миски???
                          Имам няколко познати, които се сдобиха с титли покрай креватните си умения... то не беше Мис Русе, че и Мис България!
                          Интересното е какво се случва стези момичета после! След онези така ценни 5 минутки слава!
                          Въпросната Мис България се подвизава с нам какъв си Мерцедес, обаче кокаина й е за "Добро утро".
                          Миските на регионално ниво пък обиколиха града, за да си дозатвърдят славата!
                          И това ли е цялата полза от така мечтаната корона???
                          Секс, дрога, ламарина /извинявам се, Мерцедес/ И не, това не е завист! Няма как да завиждам на това, че сме наборки, а те изглеждат като 30- годишни!
                          Daddy's girl! Always & Forever!
                          Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                            ...те изглеждат като 30- годишни!
                            Къф кахър...
                            Вкарай при мене две,три с правата лопата-после ще им броя пломбите...
                            Пък ти земи майкинта си и вървете......у баба ти вуйчова...
                            30-30,ай-ди не искам-въпроса е в уменията и старанието...
                            Последно редактирано от maxxx; 18-03-09, 13:52.

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                              Ами красавици като теб ги е страх или срам, какво могат да изберат хората?
                              Оо догодина съм там! Ама да пращате смс-и ей!
                              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                              A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                                Имам няколко познати, които се сдобиха с титли покрай креватните си умения... то не беше Мис Русе, че и Мис България!
                                Интересното е какво се случва стези момичета после! След онези така ценни 5 минутки слава!
                                Въпросната Мис България се подвизава с нам какъв си Мерцедес, обаче кокаина й е за "Добро утро".
                                Миските на регионално ниво пък обиколиха града, за да си дозатвърдят славата!
                                И това ли е цялата полза от така мечтаната корона???
                                Цялата полза е в това че си вдигат ЦЕНАТА !! Ако до вчера е можело с Гочо "Крика" - кварталния джамбазин , то днес не може така... Днес вече сме с Дочо "БОСА" ,щото човека е свестен и даде кинти . А пък вече като сме МИС ... и Дочо става малък , защото видиш ли вече ни дават по телевизията ..и т.н. Разтежа е видим и кариерата върви . А кой е казал че няма кариера в креватите
                                ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                                WJ 4.7

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X