Re: Кой избра тая... за Мис БГ???
ама тя на снимка, която съм сложил си е много хубава - трябваше да я видиш по телевизията заедно със "старата" миска...
Имам чувството, че много хора не четат добре какво е написано - нали точно, защото българките са красиви, Мис БГ трябва да е нещо изключително, а не "става" и "с една каса бира ще я върнеш ли"...
Първоначално публикуван от Краси К
Преглед на мнение
Имам чувството, че много хора не четат добре какво е написано - нали точно, защото българките са красиви, Мис БГ трябва да е нещо изключително, а не "става" и "с една каса бира ще я върнеш ли"...
Като гледам сегашното чудовище за 2009, избрано за мис България, всичко написано по горе ми се струва незначително
Разбрах че, била половин Рускиня, а конкурса мис-свят ще е в Москва, та щяла да спечели хората там
Та така уважаеми , не се занимавайте с глупости , ами си пиите бирата и хич да не ви пука . Има толкова други и много по-сериозни глупости дето се случват , че сега да седим и да се тръшкаме за тази женица дето ако ти легне в скута и ще те оперира от херния . Ааайййдееее , няма нуждаааа ...
Коментар