Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой избра тая... за Мис БГ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой избра тая... за Мис БГ???

Не съм убеден, че най-красивата в БГ, особено в профил /с тоя клюн/...

това бяха участничките:

http://missbg.dir.bg/index.html
    http://missbg.dir.bg/2.html
    Прикачени файлове
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Re: Кой избра тая... за Мис БГ???

Не е, разбира се )) В коментарите на dir.bg по тая статия хората се възмущаваха неистово още миналата седмица... Виж първото момиче от списъка, дето също е от Козлодуй, на мен ми харесва далеч повече (айде, ако рече някой, че оттам требе да е) Не че имам нещо лично против мис победителката, само споделям мнение. Пък може и да не разбирам от красота, знам ли...
    Баси, кво има да му се обсъжда на това ? ))
    Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

това не е мис България а мис Клювес
      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

в интерес на истината, на снимката по-горе изглежда нормално, но по телевизията... и особено в компанията на Мис 2006... Направо като братовчедката от село беше...

Нищо против момичето нямам, но не е подходяща да представя България... Освен за Мис Чернобил...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Кво па и вие се възмущавате - публична тайна е как става избора, и че на такива конкурси не печели най- красивата а тази която най - добре..... абе да речем че тва са повече конкурси за "сръчни и умели " момичета....
          Don't hunt IF you can't kill
          първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Добре де, като я глеташ така, мислиш че умее квото и да е? Айде и ние да сме чували нещо за жените, тая си е контингент чисто на избягали затворници и пияни трудоваци. Друг по наште земи на таквоз не кълве.

Коментар

Стефане,кажи си честно,ако дойде у вас с една каса бира и те помоли,ще я върнеш ли?
              Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
              имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
                Стефане,кажи си честно,ако дойде у вас с една каса бира и те помоли,ще я върнеш ли?
                Чакай малко - никой няма да я връща то се знае.... с тая каса бира малеййй ....
                Don't hunt IF you can't kill
                първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

ние сме състрадателни - ако върнем някоя, ще се обиди!
                  но това какво общо има с конкурса???

Коментар

Айде, Стефане, признавай какъв си - избягал затворник или пиян трудовак ?
                    Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Да си кажа ИМХО-то.Всички са красиви,някои направо прекрасни!Абе българчета!Ей хора, в Германия за цял месец едно такова не видях бе!Крокодил до крокодила,мила моя майно льо!Ако случайно е хубавка в главата,е с диференциал като на "Татра".И не се притеснява,ходи с ластичен клин.Не щете да знаете,каква гледка е!
                      И никой да не ми говори за национализъм.Тезджан Наимова е туркинче,но е хубава като картинка.
                      Оплесках темата...
                      Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                      имат право да гласуват на избори.

Коментар

Ужас!!!
                        Никога не съм си падал по блондинки - имат малко истерично-шизофренично излъчване. А при тая хич не е малко.

Ако трябва аз да класирам 40-те от списъка - тази е твърдо последна

Коментар

Да си кажа ИМХО-то.Всички са красиви,някои направо прекрасни!Абе българчета!Ей хора, в Германия за цял месец едно такова не видях бе!Крокодил до крокодила,мила моя майно льо!Ако случайно е хубавка в главата,е с диференциал като на "Татра".И не се притеснява,ходи с ластичен клин.Не щете да знаете,каква гледка е!
                          И никой да не ми говори за национализъм.Тезджан Наимова е туркинче,но е хубава като картинка.
                          Оплесках темата...
                          колегата е прав, май никой от вас не е виждал грозна жена.....
                          имала клюн, голяма работа. В северна Европа са едни дцвонове, крокодили неземни... Нашите момичета са може би най-красивите в Европа и Америка
                          В Берн се разхождахме с един приятел по някаква търговска улица и на 18 момичета само една беше симпатична, като я заговорихме се оказа от испанка....
                          LZ1RED

Коментар

Баба ми казваше, "младо грозно нема"!
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Понеже гледам,че има надпревара за обиди към момичето,я дайте по една снимка,да видим какви хубавици държите в къщи.
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X