Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой избра тая... за Мис БГ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Кой избра тая... за Мис БГ???

Йори уби темата сега никой нема да се обади
    Убава си е девойката !

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
      Стефане,кажи си честно,ако дойде у вас с една каса бира и те помоли,ще я върнеш ли?
      Кой би върнал каса с бира?!

А честно казано аз сега виждам че тази я победила...Самия конкурс беше голяма простащина...Мисля че щеше да се разбере че това е конкурса мис БЪЛГАРИЯ и без момичетата по бански да са завити в Националния флаг.Освен това интересно кой беше избрал възможно най-кръчмарската музика за "най-престижният" конкурс за красота....Само това видях докато превключвам каналите,иначе предполагам имало е милион грешки в "сложната" хореография...както обикновено....
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Добре де, като я глеташ така, мислиш че умее квото и да е? Айде и ние да сме чували нещо за жените, тая си е контингент чисто на избягали затворници и пияни трудоваци. Друг по наште земи на таквоз не кълве.
        ... "гроздето е кисело".
        Интересно ми е откъде знаеш за какво "става"? Такава оценка може да дадеш, след като я тестваш. И ако случайно не е запозната с Джаул-Ленц, Бернули или пък Ломоносов пак не означава, че не става за нищо..
        Имах си преди блондинка от БАН - научен сътрудник и т.н. Оказа се обаче, че макар да разбира от бетон не става за други неща...
        Може да не е перфектна, но защо толкова негативизъм???
        ... Или просто стар български обичай... да оплюваме всичко и всеки..
        И на мен не ми харесва кой знае колко, но чак пък толкова...
        То не бяха клюнове, крокодили, трудоваци, затворници...
        Последно редактирано от Scrapheap; 26-03-07, 19:54.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

А бе кво му има на девойчето? Е , има и по-хубави от нея , ама имала късмет - спечелила. Я ако е у дома не знаете как ще й се радвам... И няма да я карам да копа или да гази кал до ушите за да закачи въжето на лебедката...

Коментар

+1, хубава - грозна не е важно. В случая е важно коя е по. Е те тая не е(((
            Как щяло да я върна с каса бира? Да я тури ей там и да върви да измие канчето и чашите. И пода. И квото още има. Аз ще съм тука при компа с бирите.
            Изобщо не е вярно. Аз лично съм виждал хубави жени в Германия. Сега, не съм ги питал що всичките са българки, щото има и нервни и ревниви пък мене ме е страх. Между местните верно личат от километър.

Коментар

"Виждали сме и по хубави, били сме и с по грозни" - дет се вика

То този конкурс само по външна красота ли е? Момичето може да е кравиво, ама вътрешно бе, скиай кви сте начи

Коментар

Ммм ... Мислиш че може да говори с човешки глас?
                Брех мамка му, чудеса ... Па може и така да е ... Един ми разправяше, в тяхното село имало панаир. Много голям. Имало даже докарали стрелбище, въртележки, една мечка карала колело, предсаяш ли си? Мечка - колело. Тц-тц-тц ... Имало и некъв пиндостанец специално научен - пишел букви. Квит му каеш. Също кат човек ...
                Та може и тая така ...

Коментар

няма грозни жени . има малко пили маже ама аз малко сам пил . по ми харесва мойта

Коментар

познайте коя е германка на снимката
                    Прикачени файлове
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ако не беше МИС-България щеше да си е много хубава, но като е, подлежи на жестоко оплюване, Нали все пак МИС-България трябва да е много красива а това момиче не е!
                      VARADERO SD2

Коментар

да, ама не - тая прозрачната е датчанка...
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

КЛЮКА Разбрах че, била половин Рускиня, а конкурса мис-свят ще е в Москва, та щяла да спечели хората там
                          Как е клюкарския ми стил?
                          VARADERO SD2

Коментар

да не е щерка на Касчей Бессмертьный???

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                              познайте коя е германка на снимката
                              Ето ти и типични американки "спортуващи" в парк... Май трябваше по-широкоъгълен обектив Могат да се снимат само landscape)))
                              Та нашенките са си много хубави...
                              Прикачени файлове
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Их, кво ги заядохте тез германки? Елате да видите португалките... Гъркините и испанките вече ми се привиждат като истински красавици!

P.S. По темата: Булката може да не е фотогенична!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X