Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обраха ме

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Обраха ме

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
    Бат Кольо, искаш ли да те убедя в противното?
    Ти що все ме баткосваш бе?.. Аз съм на 18, ти на колко си...
    Не мож ме убеди, моето село е бъкано с мангали като кошер с пчели. Като хванат някой-съдират го от бой, и после оня става, отупва се от праха, и влиза в патрулката. След 24 часа е пак в акция. Не се плашат лесно, свикнали са, и философията им е-по-добре бит и сит, отколкото здрав и гладен...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Валето, минал си тънко. От гледна точка на детето е голям късмет, че не си ги заварил в къщи и не си успял да стигнеш до пушката.
      Тия Утрепки ги съдят трудно и рядко. Нормалните хора са жертвите в тази държава. Тебе щяха вече да са те осъдили и прибрали а детето остава само...
      Що бе, Вальо? Дай да видим, много ми е интересно, кво ли ша стане, ако пък за късмет Някой вземе, че стигне до пушката? Дай да видим, толкова ли пък е черен Дявола, бе да го е*а?
      Спомням си в началото на 90-те един случай /имаше статия в един всекидневник/......... става дядото посряд нощ, разбудил се от тупурдия в обора. И кво да види - някви шайтани тръгнали да изкарват кравите по месечина, но не на пАша, ами да си ги водят вкъщи. Скача обратно в собата стареца, излиза с ИЖ-овката и 2 джоба с патрони и като ги заджаса ......... дали беха 4, или 6 хаспела - на място. Идва естествено полицията, арестуват дядото, а той после казал пред Съдията ''И да ме съдите, и да ме тикате в затвора - все ми е тая, аз съм на 80 години, моя живот мина.''
      Май му дадоха само домашен арест, но в затвора не влезе.
      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Ти що все ме баткосваш бе?.. Аз съм на 18, ти на колко си...
        Не мож ме убеди, моето село е бъкано с мангали като кошер с пчели. Като хванат някой-съдират го от бой, и после оня става, отупва се от праха, и влиза в патрулката. След 24 часа е пак в акция. Не се плашат лесно, свикнали са, и философията им е-по-добре бит и сит, отколкото здрав и гладен...
        Абе вече съм ги подгонил 40-те ............ разбойника .
        А иначе щом ''става и се отупва от праха, че после и в акция влиза'', значи толкова и са го били. Те сега бият модерно в МВР-то - слагат им разни възглавнички и през тях, та да нема белези, синини ............
        Иначе като се видим мога да ти кажа как се ниже коприна . Пък после да видим кон боб яде ли и котка оцет пие ли.
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Хаааа за котка оцет незнам но куче сълфетки обилно напоени с спирт 92 градуса....яде ги като бонбони,киха и иска още....!На едно поле в нищото .....с колегата сме разпънали една маса в багажника на пикапа и отгоре сплайсваме(заваряваме )оптичен кабел на муфа между два големи града дето бат Кольо взема нет през тоз кабел и си бършем силикона с спирта и тоз пес подивя да ги яде.....! Па се сещам за оня виц дето животните не пиели алкохол.......!
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
            СРС и КАТ.Другите може да се гледат вместо НВО или да кроите планове за саморазправа.
            Да, много правилно. Хипотетично има възможност кварталния полицай да прояви интерес. Друго: да пуснеш видеото и снимките в нета и да обясниш, че даваш награда за тези хора... Това последното работи, един познат го промотира, понеже му ограбиха магазин посред бял ден. Има неподозирано много "ловци на глави", още повече, че са и мотивирани от шума на банкнотите...
            Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X