Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обраха ме

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Обраха ме

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
    Гена,аз обещах,че ако ми намери полицията лап-топа ще им го подаря!Кажи ти какво би направил?Аз подозирам две-три квартални л@йна,ама не мога да ходя да ги пребия ей така...На полицията просто не и се занимава с дребни престъпления...Всичко е фарс от нейна страна.Като ми правиха огледа писаха и доклад,или както там се казва...по смешно нещо не бях чел...
    Сега малко съжалявам че ги викнах полицайте, омазаха с оная чернилка за отпечатъци навсякъде та жената още чисти и накрая викат всичко е чисто поне наши да бяха снели а аз писах като щур два листа простотий ,ама нали и те заплати трябва да взимат , така че трябва нещо черно на бело да имат та пиши пиши.
    0877 44I 88I
    Самурай 1,3
    Дискавъри ТД5

Коментар

То проблемът ни не е толкова в полицията,а основно в съдебната система и стилът и на работа-ЗА ЖАЛОСТ

Коментар

Първоначално публикуван от Валето Преглед на мнение
        Сега малко съжалявам че ги викнах полицайте, омазаха с оная чернилка за отпечатъци навсякъде та жената още чисти и накрая викат всичко е чисто поне наши да бяха снели а аз писах като щур два листа простотий ,ама нали и те заплати трябва да взимат , така че трябва нещо черно на бело да имат та пиши пиши.
        Не може да не ги викнеш,и те не са виновни че работят по скапани процедури,че нямат оборудване,че началниците им имат други приоритети,че съдебната система е такава...Боли ме мене,че Цецко хванал наглите,киларите,дупетата и другите щуротии.Искам да не мисля всеки път като се прибирам,дали пак не са ме разбили,искам да не плащам каско за колата,искам детето ми да играе спокойно пред блока,както аз навремето...Искам...

П.П:с Гената сме писали заедно
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Помисли и за тези от скелето.
          Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
          Grand 3.1TD
          0898 620 306 Стоян

Коментар

Едно малолетно цигане се опита да пипа в чантата на жена ми, макар че моята не държи ценни неща там,
            но цигането го следят изглежда и тъкмо ръката му в чантата и го пипнаха полицаите.
            Нямахме оплаквания и си тръгнахме, но ни взеха адресите от полицията.
            И след месец получаваме призовка за дело в Бургас.
            Отиваме в съда като свидетели срещу цигането. Почти нищо не казахме, ама няма начин да не идем.
            Излизам навън и колата вдигната от паяка. Та такси и глобата и пътните е все ръсене.
            После ни викаха пак за второ дело срещу цигането и пак ала -бала същите работи разказваме и излизаме.
            Гледам цигането което съдят, преди нас излезе свободно и го чакаха тайфата да ходят да крадат пак.

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
              Помисли и за тези от скелето.
              Мисля мисля ,ама нищо немога да докажа. Много случайности се събират. Входа се заключва постоянно, блока е слабо обитаем даже почти необитаем . В нашия вход се обитават 4 апартамента. Случайни коли и хора около блока няма. Жената е постоянно в нас заради лошото време нямало я е около два часа за последната седмица и хоп. Единствените който според нея са я видели че излиза с количката са тези от скелето, ама кво да направя да нарамя чифтето ли?
              0877 44I 88I
              Самурай 1,3
              Дискавъри ТД5

Коментар

Не става.Един по един и без свидетели.
                Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                Grand 3.1TD
                0898 620 306 Стоян

Коментар

Ами какво да му пожелаем на крадеца,а ? От мен само няколко неща: Да не похарчи и стотинка от това,което е взел.Да му откажат и двата бъбрека,да му се спука жлъчката, да му изсъхне семето и..................................................абе все такива хубави неща. Ей,тая измет няма свершване,ей.

Коментар

Първоначално публикуван от Валето Преглед на мнение
                    Мисля мисля ,ама нищо немога да докажа. Много случайности се събират. Входа се заключва постоянно, блока е слабо обитаем даже почти необитаем . В нашия вход се обитават 4 апартамента. Случайни коли и хора около блока няма. Жената е постоянно в нас заради лошото време нямало я е около два часа за последната седмица и хоп. Единствените който според нея са я видели че излиза с количката са тези от скелето, ама кво да направя да нарамя чифтето ли?
                    Не съвсем, клин клин избива. От памтивека се знае, че разбойниците, крадците и изобщо престъпниците се мразят помежду си, но и горе-долу знаят какво е направил, или ще направи другия /иначе как мислиш, че полицията пресича злодеянието още преди да се е случило? Е, в повечето случаи, де./ Сещаш ли се?
                    Искам да кажа, че ако е някой дето не му е за първи път, то със сигурност някой от другите крадци ще го познава, или поне ще знае /или е чул/ нещо - кой, кога, за кого, колко, на кого ще го продаде и други такива работи.
                    Ако познаваш някой квартален келеш опитай се да го предразположиш /може и да му дадеш някой лев, защо не/ и току виж съвсем скоро келешчето ще ти подскаже нещичко.
                    После вече - ти най-добре знаеш какво да правиш.
                    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Съжалявам колега. За съжаление полицаите много добре познават контингента, но малко се работи. Радвайте се че "хванаха" Трактора, "убиха" Октопода и т.н. Подхвърлят ни партенки, а не си вършат работата.
                      Тревожи ме факта, че в България скоро не е имало Революция.......

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                        Гледам цигането което съдят, преди нас излезе свободно и го чакаха тайфата да ходят да крадат пак.
                        Хан Крум, приятелю....измислил го е. До сега гледах едни филми с Чарлс Бронсън, петлето взе само да се изправя....
                        Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                        0894328706

Коментар

Два пъти са се умъквали в къщи и откраднаха некои неща отделно дворни кражби отделно оградна мрежа колци железни от оградатаОбещал съм им равностоен отговор и сега дебна и не бързамКак вика Сибирски „пущун може да чака и сто годиниважно е да не бързаш
                          К мирной жизни не пригоден.
                          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

В къщи съм си монтирал сот,имам датчици навсякъде,външната врата е блиндирана освен това съм заварил 8 бр. закалени железа фи 14 мм в бетонна колона има магнитен датчик,пир и сеизмичен датчик с беззвучна аларма който реагира при вибрации в блиндираната врата и ако няма превъртане в патрона изпраща безвучен сигнал в сод,ако има превъртане стартира входно време ,отделно звъни на мен през тел,и отделна през гсм,праща и смс на два мобилни номера както и съобщения на имей през интернет за които получавам незабавни известия от мобилния оператор,има бронирана сирена 120 децибела и най-важното втора заключена врата в коридора зад блиндираната ....Единствено аз досега не съм разбиван на моя етаж ,да не кажа вход.....!

п.с Професионално се занимавам и с сот...Просто препоръка ....преодоляването е трудно в тази комбинация......
                            Последно редактирано от Roninn; 30-10-10, 00:05.
                            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                            Анатолий Пейчинов o8875о9815
                            https://dvrbg.com/

Коментар

Нещо в района са се разшетали. От моя блок в Дианабад изреваха тези дни.

А входящ номер от жалбата в милицията взе ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Нещо в района са се разшетали. От моя блок в Дианабад изреваха тези дни.

А входящ номер от жалбата в милицията взе ли?
                                За какво ми е ?
                                0877 44I 88I
                                Самурай 1,3
                                Дискавъри ТД5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X