Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обраха ме

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обраха ме

Днес жената ми се обажда по телефона че са ни разбили. Ние сме с малко дете на пет месеца.По принцип тя си е по цял ден вкъщи заради детето но днес към обяд е излязла с малкия на разходка към 13:15 и се прибира в 15:30 и намира входната врата отворена. Отвън на блока има изградено скеле и работници полагат изолация, видели от входа да излиза млад мъж къдрав с черен сак като го чакала черна кола двуврата с английски номера може би хюндай някъв. Откраднати са пари фотоапарат CANON S3 IS и черно мъжко кожено яке AVIREX (светло син надпис на гърба и сини кантове на ръкавите)
    Действието се развива г.София Малинова долина На Симеоновско шосе под бензиностанция Петрол
    Сериен номер на фотото е :3038208162
    Ако някой може да помогне тел. 0895 44 18 94 Валентин
    0877 44I 88I
    Самурай 1,3
    Дискавъри ТД5

От: Обраха ме

Много неприатна историа.Незнам по какъв начин да те успокоя знам само,че самото чувство,че някои ти е влизал в дома с взлом дори без да взима нищо пак е неприатно а в тая криза и да ти вземат спестените парици е кофти работа.Гледаи на пред живи и здрави другото маината му.

Коментар

У нас влизаха по същия начин. И аз се разделих с един фотоапарат. Гнусна история.

Сега съм застраховал всичко. Не е чак толкоз скъпо.

Тегли им една и продължавай напред. Няма смисъл да си губиш времето с ядосване.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Който не го е изпитал,той не знае какво е...Мамка им крадлива!Със сигурност някой е дебнел.Мене ме разбиха по същата схема за 50 мин! Съжалявам,че ти го казвам,пий една студена вода!Моето производство го прекратиха точно след два месеца!Съболезнования...
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Гадна история,нагла!На мен преди много години ми бръкнаха в чантата,докато съм с малкото ми дете.Знам какво е чувството,чувство на безсилие,гадно е!
          Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            У нас влизаха по същия начин. И аз се разделих с един фотоапарат. Гнусна история.

Сега съм застраховал всичко. Не е чак толкоз скъпо.

Тегли им една и продължавай напред. Няма смисъл да си губиш времето с ядосване.
            Не се ядосвам даже съм радостен от една страна , понеже съм ловец и не са стигнали до едни други предмети , явно не им е стигнало времето.
            0877 44I 88I
            Самурай 1,3
            Дискавъри ТД5

Коментар

Добре в случая е, че жена ти и детето не са били там. Другото е гадно, знам от опит - взимат каквото взимат - все тая, но ти бръкват в мозъка! Нарушават личното ти пространство и неприкосновеността на дома ти! Е това е най-гадното.

На връх Нова година ме обраха.. Какво да ти кажа - като видях, че са ровили в гащите ми (без извинение), единственото, което ми направи по-голямо впечатление бе, че не бяха влизали в стаята на дъщеря ми. Детската стая беше непокътната (дали от липса на време или моментна някаква гузна съвест не знам).

Знам обаче каква параноя ме гонеше месеци наред, и как не смеех да сляза с детето от колата пред входа ... И как ревах като ми спряха тока, защото не знаех работи ли ми нощния СОТ без ток ...

Съчувствам ви, но не си го слагайте присърце - майната им! Нещастници скапани!
              Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Валето Преглед на мнение
                Не се ядосвам даже съм радостен от една страна , понеже съм ловец и не са стигнали до едни други предмети , явно не им е стигнало времето.
                100% е някой,който те познава!Мен като ме думнаха ми взеха само лап-топа и два пръстена!Защото със сигурност са предупредени,че се връщам.В кухнята имах пари на видно място,в хола навигация...И не беше ровено на всякъде!Ровили са в работите на жена ми,явно от опит знаят,че жените са по-прибрани...Та,огледай се за съмнителни елементи около теб...
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

То защото всички казваме майната им или пий една студена вода и заради това сме на това положение като Държава.Иначе съжалявам за случилото се.

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                    100% е някой,който те познава!Мен като ме думнаха ми взеха само лап-топа и два пръстена!Защото със сигурност са предупредени,че се връщам.В кухнята имах пари на видно място,в хола навигация...И не беше ровено на всякъде!Ровили са в работите на жена ми,явно от опит знаят,че жените са по-прибрани...Та,огледай се за съмнителни елементи около теб...
                    Странното е че парите бяха на видно място в кухнята а до тях (буквално) навигацията със стойката и кабела който са оставили. Най ме издразни че са обърнали на детското креватче всички чекмеджета с дрехите на детето на пода, даже матрачето и завивките.
                    0877 44I 88I
                    Самурай 1,3
                    Дискавъри ТД5

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                      Добре в случая е, че жена ти и детето не са били там. Другото е гадно, знам от опит - взимат каквото взимат - все тая, но ти бръкват в мозъка! Нарушават личното ти пространство и неприкосновеността на дома ти! Е това е най-гадното.

На връх Нова година ме обраха.. Какво да ти кажа - като видях, че са ровили в гащите ми (без извинение), единственото, което ми направи по-голямо впечатление бе, че не бяха влизали в стаята на дъщеря ми. Детската стая беше непокътната (дали от липса на време или моментна някаква гузна съвест не знам).

Знам обаче каква параноя ме гонеше месеци наред, и как не смеех да сляза с детето от колата пред входа ... И как ревах като ми спряха тока, защото не знаех работи ли ми нощния СОТ без ток ...

Съчувствам ви, но не си го слагайте присърце - майната им! Нещастници скапани!
                      Много кофти ситуация

Коментар

Първоначално публикуван от Валето Преглед на мнение
                        Странното е че парите бяха на видно място в кухнята а до тях (буквално) навигацията със стойката и кабела който са оставили. Най ме издразни че са обърнали на детското креватче всички чекмеджета с дрехите на детето на пода, даже матрачето и завивките.
                        Чувал съм от следователи, че 80% от хората крият пари на едни и същи места. Гадовете ги знаят и ровят там. Така се оказва, че оставени на видни места ценности, понякога се оказват скрити за тях.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1739.jpg
Прегледи:2
Размер:84.5 КБ
ID:5222024Важното че имам него и ми е жив и здрав.
                          Ма кви снимки правеше фотоапарата ааааа!!!
                          0877 44I 88I
                          Самурай 1,3
                          Дискавъри ТД5

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                            Чувал съм от следователи, че 80% от хората крият пари на едни и същи места. Гадовете ги знаят и ровят там. Така се оказва, че оставени на видни места ценности, понякога се оказват скрити за тях.
                            Оооо,това е така.Слагат се на видно място,наистина.Изпробвано е и действа.

Коментар

Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнение
                              То защото всички казваме майната им или пий една студена вода и заради това сме на това положение като Държава.Иначе съжалявам за случилото се.
                              Гена,аз обещах,че ако ми намери полицията лап-топа ще им го подаря!Кажи ти какво би направил?Аз подозирам две-три квартални л@йна,ама не мога да ходя да ги пребия ей така...На полицията просто не и се занимава с дребни престъпления...Всичко е фарс от нейна страна.Като ми правиха огледа писаха и доклад,или както там се казва...по смешно нещо не бях чел...
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X