Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обраха ме

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Обраха ме

За да не се върнат пак, затова.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      За да не се върнат пак, затова.
      Да заповядат чакам ги с чифтето на вратата.
      0877 44I 88I
      Самурай 1,3
      Дискавъри ТД5

Коментар

Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнение
        То защото всички казваме майната им или пий една студена вода и заради това сме на това положение като Държава.Иначе съжалявам за случилото се.
        Еми предложи решение?

Аз викнах полиция и всичко останало както си му е реда. Като редови гражданин нищо повече не мога да направя. Е, дойдоха, поомазаха за отпечатъци тук-там, писах 2 листа, взеха ми едната ключалка, да гледат как са отворили, и толкоз. За да се случи всичко това, апартамента ми стоя нагоре с краката до 11 вечерта, с все будното ми дете на 2 години.

А да си тровя нервите с години, вместо да си живея живота - айде мерси.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Еми предложи решение?

Аз викнах полиция и всичко останало както си му е реда. Като редови гражданин нищо повече не мога да направя. Е, дойдоха, поомазаха за отпечатъци тук-там, писах 2 листа, взеха ми едната ключалка, да гледат как са отворили, и толкоз. За да се случи всичко това, апартамента ми стоя нагоре с краката до 11 вечерта, с все будното ми дете на 2 години.

А да си тровя нервите с години, вместо да си живея живота - айде мерси.
          Същото и при мен само че детето е на пет месеца.
          0877 44I 88I
          Самурай 1,3
          Дискавъри ТД5

Коментар

Много е гадно да ти влязът в къщата, един път са ми влизали в апартамента - много гадно се чувствах. Бяха задигнали техника.

Преди пет дни ми разбиха колата, взеха ми чантичката. Отивам до колата, побеснях, ама в същото време гледам: лаптопа на задната седалка; една обикновенна нокия на таблото; мъ ръ тройката на място; навигацията в жабката. Малко ми олекна, но паричките и документите заминаха, а какъв цирк е с ваденето на документи ...
            Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Мисля си нещо ............ тези, дето влизат да крадат откъде знаят какво има вътре? Значи, или е познат, или вече е бил вътре - гости, приятели, ''приятели'' на приятелите, съученици на малкия /малката/ .................
              Знам, де, знам, айде сега и вие! Знам, че не казвам нещо ново. Ми така, де! Всички знаем, че в банките и трезорите има кинти и ценности. А откъде Някой ще знае, че у еди кой си има това и това? Незнам ..........
              Колега, ясно е, че детето ти не е водило съученици вкъщи /на тази възраст ...../, ама съгласи се, че крадеца все отнякъде знае какво точно ще вземе у вас.
              Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
              Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                Едно малолетно цигане се опита да пипа в чантата на жена ми, макар че моята не държи ценни неща там,
                но цигането го следят изглежда и тъкмо ръката му в чантата и го пипнаха полицаите.
                Нямахме оплаквания и си тръгнахме, но ни взеха адресите от полицията.
                И след месец получаваме призовка за дело в Бургас.
                Отиваме в съда като свидетели срещу цигането. Почти нищо не казахме, ама няма начин да не идем.
                Излизам навън и колата вдигната от паяка. Та такси и глобата и пътните е все ръсене.
                После ни викаха пак за второ дело срещу цигането и пак ала -бала същите работи разказваме и излизаме.
                Гледам цигането което съдят, преди нас излезе свободно и го чакаха тайфата да ходят да крадат пак.
                Майкъл,а едно пълнолетно цигане в Пловдив миналата седмица го хванаха с 18 000 кутий с цигари. На третия ден го пуснаха срещу 5 бона гаранция,а вчера го гледам как върви из панаира като султан и върти на пръста си ключодържател с ключ за Q7. Вестниците пишат и публикуват снимки, а ние чакаме полицията да ни опази. Спирам до тук.

Коментар

Днес отивам в седмо да занеса гар. карта на фотоапарата и кво още не е образувана преписка и никой не работи по случая. Звъня на приятел от системата на голям пост и питам възможно ли е това а отговора му беше че не ги въвеждат за да си повишат процента разкрити престъпления. Бих казал едно :д..а и държавата и институцията полиция:
                  0877 44I 88I
                  Самурай 1,3
                  Дискавъри ТД5

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                    ама съгласи се, че крадеца все отнякъде знае какво точно ще вземе у вас.
                    Мишо, не знаеш ли вица за онзи човек, дето написал на вратата: "Уважаеми крадци, нямам нищо! Моля, не влизайте!" Те, обаче разбили апартамента и написали на обратната страна на бележката: "Ние сме длъжни да проверим!" ...
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Мишо, не знаеш ли вица за онзи човек, дето написал на вратата: "Уважаеми крадци, нямам нищо! Моля, не влизайте!" Те, обаче разбили апартамента и написали на обратната страна на бележката: "Ние сме длъжни да проверим!" ...
                      Абе честно да ти кажа не го бях чУвал, ама е хубаво.
                      М/у другото, сега се сещам, че преди години в една кола със сръбски номера в София, на предното стъкло имаше бележка с надпис - ''У овом ауто нема ништа за украсти''.
                      Последно редактирано от мишоци; 01-11-10, 19:50. Причина: правопис
                      Само DIESEL !!!

Коментар

Мен като ме обираха подгоних крадците и резултата счупих десен крак при падане по стълбите.
                        Успях да прибягам до улицата по слип и голям срам едва се прибрах.

Коментар

Крумови закони трябва за тая "държава"... Няма оправия...
                          Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                            Крумови закони трябва за тая "държава"... Няма оправия...
                            А! Що бе, джанъм? Ти пък! Аз викам като ги хванат да ги пращат на ''поправителен'' в някой руски затвор, зона, ГуЛаг ......... все тая. От там определено ще излезе друг човек, да знаеш. Там братушките ша му разкажат играта.
                            Само DIESEL !!!

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                              Мисля си нещо ............ тези, дето влизат да крадат откъде знаят какво има вътре? Значи, или е познат, или вече е бил вътре - гости, приятели, ''приятели'' на приятелите, съученици на малкия /малката/ .................
                              Знам, де, знам, айде сега и вие! Знам, че не казвам нещо ново. Ми така, де! Всички знаем, че в банките и трезорите има кинти и ценности. А откъде Някой ще знае, че у еди кой си има това и това? Незнам ..........
                              Колега, ясно е, че детето ти не е водило съученици вкъщи /на тази възраст ...../, ама съгласи се, че крадеца все отнякъде знае какво точно ще вземе у вас.
                              Не е задължително да са влизали у вас,важно е съседите за какъв те мислят...Добре облечен,дава пари на заем на половината квартал,кара джипка,носи лап топ...Ей такива работи...Мамка им...
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                                Не е задължително да са влизали у вас,важно е съседите за какъв те мислят...Добре облечен,дава пари на заем на половината квартал,кара джипка,носи лап топ...Ей такива работи...Мамка им...
                                Ей, верно, така е, и това го има, гадовете! Абе то не е задължително наказанието да бъде жестоко, важното е да е 100/100 неизбежно и сигурно.
                                Само DIESEL !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X