Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обраха ме

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Обраха ме

4 -ри камери + dvr-a + монитор ,захранване ,BNC,кабел и труд =900$.....това са две заплати на охранител......ми после....?
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

всичко това което сте изписали го знам-научих го от човека който ми каза кое как се прави, той точно с това се занимава...
      Но освен геовижън и другите скъпи неща не можа да ми предложи нещо на човешка цена. Имало разни там камери на panasonic в които можело да се вкарат предварително подбрани лица, и камерата ги разпознавала... Последно поколение... За няколко хиляди евро бройката.
      А моята камера струва 74 лв. С преобразувателчето и доставката-130лв. Ама прави запис във avi формат, и трябва да гледам 10 часа в монитора за да видя дали има движение.
      Хайде, ако има съмнения, че е влизано-юе гледам, ама се налага старите записи да се трият, че няма място на диска, а обикновено кражбите се установяват когато дадена вещ ти потрябва, и не я откриваш там където си сигурен, че си я оставил.
      Ще видим, засега е по-добре от нищо...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Валето, минал си тънко. От гледна точка на детето е голям късмет, че не си ги заварил в къщи и не си успял да стигнеш до пушката.
        Тия Утрепки ги съдят трудно и рядко. Нормалните хора са жертвите в тази държава. Тебе щяха вече да са те осъдили и прибрали а детето остава само...
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Кольо....или твоя човек не знае за какво говори или ти не си го слушал внимателно.....! Нищо не се обиждай ...следващия път като трябва нещо питай....Камера с инфрачервен подсвет 1/3 матрица сони,480 тв линии 12 волта е около 74$ стабилизатор за едната бройка камера ще натакмиш за 4-5 лв...и едно трафче е около 10 лв.....платката геовижън мога да ти я дам под 100 лв...оригинала е над 780$ .за 16 канала и 50 кадъра.....! Оттам нататък ти не се занимаваш с нищо друго освен да следиш дали компютъра работи......! А за това което споменаваш има софтуер за разпознаване на номера на коли и досега офециално никой не е декларирал че продава такъв продукт...всичко е бетатестер...има една Руска фирма която е много напред но и тя официално все още се въздържа и тества....щяхме да ходим на обучение това лято ....ама имахме доста работа....Софтуера за лица е в близкото бъдеще....и филмите !
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
            ... има софтуер за разпознаване на номера на коли и досега офециално никой не е декларирал че продава такъв продукт...всичко е бетатестер ...
            Колега има фирми които го предлагат от години, на панаира в Пловдив преди години го гледах. А последно на себит в Истанбул пак имаше демонстрация на разпознаване на регистрационни номера на автомобили.

П.П.
            Работещи решения които се предлагат на пазара.
            Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Колега прав си че има но не работи както трябва за съжаление.....В кат-София го имат но не официално поради същата причина.....

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                Кольо....или твоя човек не знае за какво говори или ти не си го слушал внимателно.....! Нищо не се обиждай ...следващия път като трябва нещо питай....Камера с инфрачервен подсвет 1/3 матрица сони,480 тв линии 12 волта е около 74$ стабилизатор за едната бройка камера ще натакмиш за 4-5 лв...и едно трафче е около 10 лв.....платката геовижън мога да ти я дам под 100 лв...оригинала е над 780$ .за 16 канала и 50 кадъра.....! Оттам нататък ти не се занимаваш с нищо друго освен да следиш дали компютъра работи......! А за това което споменаваш има софтуер за разпознаване на номера на коли и досега офециално никой не е декларирал че продава такъв продукт...всичко е бетатестер...има една Руска фирма която е много напред но и тя официално все още се въздържа и тества....щяхме да ходим на обучение това лято ....ама имахме доста работа....Софтуера за лица е в близкото бъдеще....и филмите !
                Ми не, не че не е в час, ама финансите ми са дотам... Камерата която взех е с 520 линии(мисля), DVR-a е четириканален с отделен вход за звук, сложихме стабилизиран адаптор за 12 волта, записва се на лаптопа на брат ми. Като избирахме камерата в нета гледахме да има моушън дететкт, и тя наистина има, но е само за аларма. Софтуера който върви с камерата няма опция за начало на записа при засечено движение. Само сигнализация. Ама за толкова пари-толкова услуга. Надявам се когато има поредната кражба( а ще има, сигурен съм)-да мога да видя кой е мераклията.
                Тръбата е приготвена. Освен ако не откраднат и нея...

Коментар

Чакай чакай.... ако имаш dvr-a то какъв запис на лаптоп има...не че неможе ама е излишно......Дай модела на dvr-a...моушън детект е опция на софтуера а не на камерата.....освен ако не си взел IP-камера но нея неможеш да включиш в DVR...-а.....Пиши по подробно за конфигурацията и модела да помагаме.....

Камерата ти със сигорност не е 520 тв.линии .....цените за над 500 тв.линии започват от около 200$ за бройка без обектива.....камера над 600 тв линии е около 500$ и е голяма рядкост....по кашончето на камерата може да пише каквото си искат. В България няма апаратура която да докаже колко тв. линии е една камера....доверяваш се на производителя...а за прекупвача да не говорим ...той обещава всичко....обикновено камерите са с 1/4 матрица и линии от порядъка 320-380 тв.линии
                  Последно редактирано от Roninn; 01-11-10, 23:26.

Коментар

Ето DVR-a:
                    http://www.ipmagazin.com/bg/p/986/us...BD%D0%B8%D0%B5

Ето и камерата:
                    http://www.ipmagazin.com/bg/p/1062/k...людение
                    Само да не ме ударят през пръстите за пускане на линкове...

Коментар

Хора, моля да ме поправите, но критерия "ТВ-линии" не е ли вече залязващ и отстъпващ място на "Разделителна способност"...
                      Колко струва едно самостоятелно DVR устройство? А читава камера с "ТВ-линии"... Ами захранвания, ами кабели, ами всички мероприятия за да "маскирате" кабелите, конзолите, трафовете... Ударете чертата, сметнете... Вижте дали една камера с "Разделителна способност" (защо не и WiFi) дали ви върши работа. Ако искате пък вържете и някакво мрътво компютърче за сървър и правете бекъпи, ама можете да флудите през нета...
                      Хубаво, съгласен съм , че всичко има екстра, ама пак да кажа: какъвто и софтуер да ползвате за моушън детект, шедъли, полигони за наблюдение, разпознаване и т. н. една плетена шапка от 2 лв с дупки за очи ще ви бъгне наблюдението. Следва извод 1 (от многото): ако се прави наблюдение трябва или да има кой да реагира на момента или да е инкогнито...

Едит: Има бая скопосни съветски софтуери, дето слагат в джоба бая подобни направени специално за DVR -и... Не стига, че поттдържат камери с "ТВ линии", ами успешно работят и с камери с "Разделителни способности", а също и с... отдалечени IP-камери (дето не са в лана, мана на компа, на който е пуснат софтуера)...
                      Последно редактирано от p-pleven; 02-11-10, 08:32.
                      Публикувайте отговор

Коментар

Коле, китайска платка с 4 AV входа струва между 30 и 60 лева, не помня точно. Има си софтуер (работещ), който се сеща кога трябва да записва и работи с всякаква камера, включително и тия за 25 кинта. Пъха се на първия свободен PCI слот, бачка на всичко от 750MHz нагоре, тоест и втора ръка комп да си вземеш за целта, ще ти е 120 кинта примерно.
                        Вярно, не е Геовижън, но за домашна експлоатация и ако не включваш повече от 3 камери, бачка без проблем. Проверено и доказано.
                        Ако искаш да си зяпаш камерите през интернет, вече става малко по-интересно, има такава опция, но реално бачка само в LAN и то не винаги. Като се видим (надявам се да е скоро), ще ти обясня кое накъде и защо някои неща са малко по-скъпи.

П.П. Има и разни софтчета, които бачкат директно с USB камера, но не съм тествал достатъчно, а и една камера - за кое по-напред...
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                          ... но реално бачка само в LAN и то не винаги ...
                          Ако визираш китайчетата със софтуер "Pico2000" си бачкат и през нета без проблем. За 35 кинта може да се намери на всякъде.
                          Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                            П.П. Има и разни софтчета, които бачкат директно с USB камера, но не съм тествал достатъчно, а и една камера - за кое по-напред...
                            Ето това е читавото софтуерче за УСБ, а и не само... :

Ако искаш да си зяпаш камерите през интернет...
                            IP-cam. ~90 лв без WiFi, ~100 с WiFi... Tова е санитарния минимум цени на работящи устройства...
                            Последно редактирано от p-pleven; 02-11-10, 09:35.
                            Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
                              Ако визираш китайчетата със софтуер "Pico2000" си бачкат и през нета без проблем. За 35 кинта може да се намери на всякъде.
                              За тях говорех. Относно работата през Нет-а, може ако са пуснали някой пач или по-нова версия. При всички случаи, за цената си са без забележка.

@P_Pleven: май е добре да уточниш за кои точно камери с WiFi говориш, че като нищо някой ще се насвятка с 2ватовите бебефони на 2.4 и после ще се чуди що половината блок няма нет.
                              За останалото - ти си човека, наистина не съм достатъчно в час. Може би такава комбинация (USB камери) не е лош вариант за Кольо? Така и така има ангажиран лаптоп.
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Съжалявам, за това, което ти се е случило. Мен са ме обирали почти подобно. Имало е човек в къщи, посред бял ден..Гадно е. Добре, че дечко и мама са били навън, можеше да е по-зле а и наистина ако сте си бил в къщи и направите глупост, нямаше тях да съдят..Един приятел, когото обират вече два пъти, т.е. дома му де, на делото(хванали бяха м.ангала) го наказал съдията с глоба защото при въпроса-Защо открадна компютъра и останалите вещи?- ци.ганина отговорил- Децата няма какво да ядат... а познатия ми, възмутен се изправил казал-Твойта мама циганс.ка, имаше два хляба в кухнята, що не взе тях като са гладни?..звучи като виц, но е истина.
                                В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X