Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обраха ме

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Обраха ме

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
    важното е да е 100/100 неизбежно и сигурно.
    Аз затова питах за входящ номер от полицията, но явно не ме разбират. Без входящ номер НЯМА наказание.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Аз затова питах за входящ номер от полицията, но явно не ме разбират. Без входящ номер НЯМА наказание.
      Ясене,аз имах входящ номер...И след 3 месеца получих писмо,че производството е прекратено...Иначе си прав,трябва си...Мамка им...
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Пазете си имуществото !!! В началото на година ми разбиха гаража взеха ми колата и оборудването след около 1 месец и половина разбиха и апартамента общо щетите от откраднатото излязоха над 20 000 лв от тогава СОТ и застраховка..... и пак протръпвам като се прибирам .Апартамента го разбиха в дупка от 1 час някъде покрай моя и на комшията !
        Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
          Ясене,аз имах входящ номер...И след 3 месеца получих писмо,че производството е прекратено...Иначе си прав,трябва си...Мамка им...
          На тебе нищо не ти струва. На ченгетата - премиите. Капка по капка, ...

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            Не вярвам на нито една институция в българия (нарочно с малка буква, защото това не е държава) . Вярвам само на себе си и на това което държа в ръцете си - ИЖ27М и Ивайло 7,62-54R.
            0877 44I 88I
            Самурай 1,3
            Дискавъри ТД5

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              На тебе нищо не ти струва. На ченгетата - премиите. Капка по капка, ...
              Именно де,постъпих както е редно.И мурец...
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Валето Преглед на мнение
                Не вярвам на нито една институция в българия (нарочно с малка буква, защото това не е държава) . Вярвам само на себе си и на това което държа в ръцете си - ИЖ27М и Ивайло 7,62-54R.
                Добре де, пак се сещам за темата с откраднатите джипове на наши колеги /тя не, че е само една тема, де /.
                Абе неможе ли да оставим някъде някой джип за примамка, да седнем на гюме, па като щракне капана да му се порадваме дружно на говненцето? То ако чакате на Държавата да си свърши работата ..........
                Абе имаше една тема ...... ммммммммммм ........ не си спомням как се казваше, май беше ''Офроуд бандити'', или нещо такова. Колегата с подробности описваше случая как се опитали да ми гепят джипа посред бял ден на Витоша, той извадил пищова, заредил го и само се разминало с оглеждане в упор очи в очи с крадците, били са в някакво Паджеро с различни номера отпред и отзад.
                Та няма да е зле да се спретне едно капанче.
                Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Предложи това и във Франция по повод на крадените коли там, искам резултата от събеседването.
                  Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                  "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                  "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Изтрихте ми питането по повод камерата, но пак да кажа-една камера на точното място по възможност малко по-скъпичка, че гадно се преглежда 10 часа запис за евентуално движение, и вече знаете кой е влизал докато ви няма.
                    Моята камера вече записва...

Абем кажете някакъв плейър с който може да се гледа записът на доста високи обороти-10 часа да се гледат например за 10-15 минути...
                    Има камери с "motion detect", на моята я има и тази опция, но работи само за да задейства някаква аларма при регистрирано движение. Мислех, че при движение ще започне да записва, но уви-записва постоянно, и трябва да се гледа целият запис....
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Хубавите софтуери си имат опция да гледаш на по висока скорост. Детекцията на движение е софтуерно решение, поддръжката не зависи от камерата а от записващия софтуер.
                      Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

За съжаление една "качулка" прави безсмислен моушън детекта...
                        Публикувайте отговор

Коментар

За момента най-доброто съотношение качество -пари е геовижън.....китайското копие работи отлично и струва 14 пъти по евтино от оригинала....инъче DVR-a си е класика за който може да си го позволи....!
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                          Анатолий Пейчинов o8875о9815
                          https://dvrbg.com/

Коментар

Мисля, че решенията с IP-камери са по-гъвкави и конкурентни..
                            Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                              Мисля, че решенията с IP-камери са по-гъвкави и конкурентни..
                              В грешка си ....несериозна работа.....страдат от всички детски болести на лан-мрежите.....от към софтуер са куци.....и ред други глупости като не голям трафик,голямо процесорно време за обработка и съхранение на видеопотока.......инъче като цена да ама пак казвам това е несириозно....! Освен ако не става въпрос за мегапикселови IP камери но тяхната цена пък е убийствена....По надежден вариянт от качествен DVR ...няма...!
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

За същата цена , жива охрана, може и човек
                                Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                                "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                                "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X