Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво точно стана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: какво точно стана?

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
    Когато модератор и супермодератор спамят, трябва поне хипермодератор да ги банне. Ама няма такива. Така, че.....пърди и се ослушвай.....
    ПП. Или пък агент на MOSAD да ги бамне....
    "Отгоре" са ми изпратили по грешка, блог страницата на новият хипермодераторhttp://bernardsidi.blog.bg/politika/...arsenal.518990

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Ясно. Голям хаймана е този най-малкия брат, трябва да говоря с него. Все с нещо да е полезен на Семейството. Иначе посланик - след края на мандата, дотогава - министър на земеделието. Хем и турски поназнайваш - ще има приемственост във ведомството. Яхтата - отпада.
      Хмм, тютюнец, житце, квотички...
      Олду, кардашим, сян бурда рахат приказка, майната и на яхтата, ще си взема две.
      И за ония пръчки на Гари Лумис забрави, ще го викна да лъска палубите, докато си избирам какъв цвят да са в тон с моренцето, за сега се чудя кое ще е, но нали ще ми е подръка, няма страшно.
      За коя дата да си изтупам фрака и папионката ?

Коментар

Преди фрака ще има изтупване на АК47 и 74. Припомни си каквото трябва от казармата. Датата се уточнява.
        Тутун ще се гледа само за износ, пушенето ще го забраня - ВКЛЮЧИТЕЛНО за министъра на земеделието. Успехите искат жертви.
        Своевременно ще те информирам и за механизма, по който министърът на земеделието ще е персонално по-богат от кой да е фонд за субсидии.

Коментар

Тутун ще се гледа само за износ, пушенето ще го забраня - ВКЛЮЧИТЕЛНО за министъра на земеделието.
          С това загуби поне 90% от личния състав на армията си и май всичките обявени министри и посланици Значи преврата се отменя
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
            С това загуби поне 90% от личния състав на армията си и май всичките обявени министри и посланици Значи преврата се отменя
            Знаеш ли кое е хубавото - че като не е демокрация, няма нужда всички да са съгласни. Достатъчно е да бъдат убедени, а по въпроса се работи.

Коментар

Знаеш ли кое е хубавото - че като не е демокрация, няма нужда всички да са съгласни. Достатъчно е да бъдат убедени, а по въпроса се работи.

Не трябваше да го обявяваш предварително... Още е демокрация и те могат да изберат дали да те подкрепят или не, а повечето пушачи, ще предпочетат кражбите на сегашните политици, пред тоталната забрана на тютюна...
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Преди фрака ще има изтупване на АК47 и 74. Припомни си каквото трябва от казармата. Датата се уточнява.
                Тутун ще се гледа само за износ, пушенето ще го забраня - ВКЛЮЧИТЕЛНО за министъра на земеделието. Успехите искат жертви.
                Своевременно ще те информирам и за механизма, по който министърът на земеделието ще е персонално по-богат от кой да е фонд за субсидии.
                Ей, нема 'а те бъде и тебе...
                Първо на първо, с АК47 се правят революции, а статистиката до момента сочи, че от тях файда няма. Поне за правещите ги. Отдавна са измислени други средства, като започнеш от СВД и М24, през личния ми фаворит PSG-1 и свършиш с оная безсмислено голяма Берета 50. Тихо (поне по-тихо от масова патаклама с АК47), чистичко и спретнато.

Второ на второ, с тия забрани, направо ме отказа. Политиката на забрана на дреболинки, все още никого не е довела до успех.
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Няма проблем, до КПВТ и БТР ме брой за дискотеката, за тутуна ще мислим като вземем властта, мисля че можеш да жомаш с едно око за нужника, така или иначе там се ходи по нужда - малка, голяма, тутунджийска, все си е нужда.
                  Пък и с многото път по служба, мога да изтрая два/пет дена в България годишно и без цигарки.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                    Второ на второ, с тия забрани, направо ме отказа. Политиката на забрана на дреболинки, все още никого не е довела до успех.
                    На де говорим, че така се създават условия за масово недоволство, контрабанда, престъпност и т.н. Да се спомним за сухия режим в САЩ... И двете дърпат страната яко назад, а не напред. След контрапреврата на ББ и Тройната коалиция ще им издигат паметници, като на хората при които страната е била в златен век (всичко е относително)

Коментар

Аз викам първо да се сбием и изпозастреляме, пък после оцелелите да се питаме "какво точно стана".Щото сигурно някои ще пушат босилек от обратната страна на тревата, защо да се вълнуват излишно от предпревратни обещания за рестрикции/забрани и да ги загубим за каузата авансово.

Коментар

Е така не съм се смял отдавна!
                        Ясене с теб съм! Нема да пушиме! Тутун де!
                        Само не забранявай бирата, че одма те предадох!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                          Само не забранявай бирата, че одма те предадох!
                          Не би трябвало, нали все разправя, че трябва младите да бъдат по-образовани, технически подготвяни и умни: http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvait...zrastni.102084

Коментар

Гледам заглавието на темата, поизчетох я и сега се чудя, "какво точно стана" с тая тема ...
                            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                            0888 315 794
                            LZ1UPI
                            A1 (Rh+)

Коментар

Хахаха..велики сте просто! Започна да ми се иска да съм на ъгъл, да пищя като една жена, а трима мъже се бият кой да я хване за косите, и да си я влачи в къщи.

Чест на форума за сборището от наистина богати на ум и хумор хора!

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                                Гледам заглавието на темата, поизчетох я и сега се чудя, "какво точно стана" с тая тема ...
                                Ми нищо, модифицирахме я по израелски...
                                п.п. как си с познанията при леко-стрелковото оръжие, поне.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X