Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хомосексуалисти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

А, влечение. Всеки, даже и най-големите хомофоби, са само на една малка крачка от хомосексуализма. Да я направят или не, най-често и не зависи осъзнато от самите тях. Сега обществото, в което живеем, прави тази крачка даже безопасна.

От друга страна, естественият отбор ще има грижата хомосексуалистите да не са прекалено много. От трета страна, и 90% да са хомосексуалисти, човешкият род пак няма да се затрие - границите на човешката плодовитост са много широки. Плодовитостта пък я регулират закони, по-стари от всякакви човешки общества.

Значи няма проблем.

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
    Значи тук сме 65 хил. души, обаче няма да има признание от никого, че е гей.
    Ето ти едно:

Аз съм гей.

Коментар

От: Хомосексуалисти

Е, има тук нещо с което не се съгласявам. За мен всеки мъж също трябва да поддържа вида си - да се обезкосмява, грижи за нокти и т. н... И това от уважение към жените... Бръснатите крака не те правят хомосексуалист. А колко се радват жените на чисто тяло да не отваряме темата . Не вярвам да са останали много жени в 21 век които да обичат миришещ, горилоподобен индивид оставящ косми по чаршафите й - изпрани, изгладени и застлани с много желание (и за жалост почти никога незабелязани от мъжете). Ама ще почнем и със темата за пускането на дъската на тоалетната чиния (което всъщност е повече акт на уважение и любов отколкото подарък ферари целящо да " се измият ръцете" и да почеше пак егоистичното мъжко его - видите ли кво съм и купил АЗ ). А че има хомо има много и винаги ще има. Ама всеки си има своята "ниша".
      И както обичам да казвам (заради демографската ситуация и процента на гейове у нас) социално отговорен мъж е този който може да се "погрижи" поне за две (че май вече и едно към три ще стане скоро съотношението на мъже/жени в Бг) . Ама който може да издържи съжителство с две жени ще го обявя за герой .
      висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        ...
        Аз съм гей.
        Хммм... а Бентли, Ролекс, Гучи?
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Познавам поне 3-ма неОсазнати гея. Това са мъже с излишЪк на женски хормони, отчасти приличат на жени и имаТ женски маниери и специфичните им разбирания но не Осазнават това и харесват жени заради това, че така е прието. Всичките са много разбрани момчета, имам за приятели и ги уважавам. Но тези които се правят на педали защото така е модерно не ги понасям.
          П.П. Интересно е, че на единия му познавам вкусовЕте за жени и мога да кажа че харесва или мъжкарани или жени с нещо мъжко в тях, дали тяло или маниери няма значение.
          Последно редактирано от derhunter; 08-10-10, 16:41.
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
            Хммм... а Бентли, Ролекс, Гучи?
            Работя по въпроса. Дотук - Лада, Нокия, а чантичката е от военния резерв. Това не ме прави обикновен педерасТ.
            Последно редактирано от derhunter; 08-10-10, 16:41.

Коментар

Проблеми с плодовитостта също има. По статистика всяко 4-то семейство. По-скоро, природата ограничава човешкият род от прекалено размножаване, с хомосексуализма
              vivee
              Последно редактирано от giorgio; 08-10-10, 13:18.

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
                проблеми с плодовитост също има. по статистика всяко 4-то семейство .по скоро природата ограничава човешкият род от прекалено размножаване с хомосексуализма
                vivee
                Не, няма проблем с плодовитостта. 80% от жените са способни да родят по около 20 деца през плодовитата си възраст. Това, че не го правят, е по социални, а не по медицински причини.

Коментар

Аз пък познавам хомосексуалисти, направили деца на жени! Е?
                  В Средновековието, не е имало по-малко хомосексуалисти от сега.
                  Статистиката не случайно е придобила сред обществото названието Стъкмистика!
                  Какво ще рече - "проблеми с плодовитостта също има"?
                  Неоспоримият факт, че все повече жени в детеродна възраст не могат да заченат, няма връзка с хомосексуализма и е обект на друга тема!
                  vivee , успокои се! Не хомосексуализма ще затрие човешкия род. Като се замисля това би бил един относително безболезнен вариант за край на човечеството.
                  Последно редактирано от derhunter; 08-10-10, 16:43.
                  Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                  Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Каквото и да си говорим, проблем с мъжествеността на мъжете ИМА. И този проблем определено не е хомосексуализма. Хомосексуализъм има и при животните. Хомосексуализъм е имало и в древен Рим, и в Египет, има го и днес.
                    За нас жените проблема не са хомосексуалистите, а уж нормалните мъже...
                    Тези мъже, от които се очаква да създават деца, да бъдат опора на семейството, да бъдат силни, отговорни и решителни. Тези мъже са причината жените да са такива каквито са днес. Защото мъжете вече не са такива каквито трябва да са. След като мъжете абдикират от основните си функции, жените по неволя се нагърбват с техните отговорности...и се променят.
                    Уважаеми мъже, бъдете истински мъже за да бъдем и ние истински жени !

Коментар

Виж това:
                      http://answers.google.com/answers/th...id/439903.html

vivee
                      Последно редактирано от giorgio; 08-10-10, 13:11.

Коментар

В цитираните Лондон и Париж, наистина се доста видими. И денем. Тука, като че ли, са по-малко. В Тел Авив съм бил преди 18г. и не съм ги забелязвал.

Коментар

Ако се позачетем в библията , явно тая работа си е стара като света. Мисля си , че е станала някаква грешка в генетичния код при възникването /създаването?/ на вида homo sapiens sapiens. И независимо от това е най-разпространения животински вид. Май само мравките ни бият /или доближават/ по биомаса.

А пък за изчезващата мъжественост - можем да виним и емнципацията. Ама ще стане като въпроса за кокошката и яйцето. В крайна сметка и тук действа естествен подбор. Гледаш че на оня епилирания с лакираните нокти му връзва и почваш да се чудиш дали да не се оскубеш. Аз не бих ама .....
                          Последно редактирано от Жоро Нешев; 08-10-10, 13:18.
                          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Ела сега и виж. Не случайно мисля че това е начало на края.
                            vivee
                            Последно редактирано от giorgio; 08-10-10, 13:19.

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                              Каквото и да си говорим, проблем с мъжествеността на мъжете ИМА. И този проблем определено не е хомосексуализма. Хомосексуализъм има и при животните. Хомосексуализъм е имало и в древен Рим, и в Египет, има го и днес.
                              За нас жените проблема не са хомосексуалистите, а уж нормалните мъже...
                              Тези мъже, от които се очаква да създават деца, да бъдат опора на семейството, да бъдат силни, отговорни и решителни. Тези мъже са причината жените да са такива каквито са днес. Защото мъжете вече не са такива каквито трябва да са. След като мъжете абдикират от основните си функции, жените по неволя се нагърбват с техните отговорности...и се променят.
                              Уважаеми мъже, бъдете истински мъже за да бъдем и ние истински жени !
                              Много, много може да се спори по изказването...
                              Да започнем от там: кой в природата (респ. хората) е причината мъжкия екземпляр да полага усилия за репродукция... Минавайки мааалко по-нататък се стига до оплакването за "зле придружена''...
                              Публикувайте отговор

Коментар

И? Както казах, в обществен план 80% от жените нямат проблеми с плодовитостта, а при мъжете това е без значение (истинският мъж винаги може да разчита на приятели). Проблемите с плодовитостта при хората са приблизително колкото при останалите бозайници. Медицината се занимава с тях не защото са обществен, а защото са личен проблем на конкретните хора.

ела сега и виж. не случайно мисля че това е начало на края
                                vivee
                                Ела тук и виж. Няма да срещнеш жив хомосексуалист по улиците дни наред. Това не прави нашето общество с по-лесно бъдеще от там, където си.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X