Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Няма новости по софтуера от месеци. А качването не е пипано много по отдавна.
    Оф тази мозила даже мен започна да ме нервира, лошото Ице е, че почти всички сайтове спират подръжката на мозила 3.6.
    В бюлетин го обявиха преди половин година.

Коментар

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Знам, затова се наложи да я обновя.
      Здраве да е, ще се оправям с наличните работещи средства.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
        Явно е някаква новост.
        Имах предвид вмъкване на изображения с оградения в червено бутон, а не с тоя за "управление на прикачени файлове".
        не е новост, скоро го дъвкахме тук..... нямам идея що е така, рядко качвам снимки, но поне става .

Коментар

И на мен ми прави тоя проблем, само че не ми ги дава и в прикачени, идва ми да и трясна един тупаник, на тая мозила :@
          Няма ли някакво решение, чистих кешове, мешове, 'се тая... ???
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
            И на мен ми прави тоя проблем, само че не ми ги дава и в прикачени, идва ми да и трясна един тупаник, на тая мозила :@
            Няма ли някакво решение, чистих кешове, мешове, 'се тая... ???
            Аз смених браузъра и се оправи проблема.. Карам на хром в момента и не съм забелязал този бъг..

Коментар

В OFFRoad радио, като последно е публикувано "Просто джазз" от artefakt. Описано е като публикация в подфорум МУЗИКА. Като отворя МУЗИКА не намирам нищо такова. Отделно, като отворя конкретния пост не се зарежда нищо. Някой разбра ли нещо, щото аз не.
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ами да там е темата, така се казва, първата е след залепените.
                При мен се зарежда темата и поста, всичко си е наред - не съм пипал нищо просто погледнах.

Коментар

Добре, разбрах какво е станало. Друго исках да питам. Какъв компютър ми трябва, за да разглеждам въпросната тема, защото моят буквално блокира. Чаках 10 минути да тръгне темата. За да тръгне музиката, отделно по над минута за всяко предложение. Реших да напиша мнение - минутите минаха 5, като през това време компютътът нищо не можеше да прави, освен че излизаха странни надписи, като страницата не е намерена и други подобни и накрая се наложи да дръпна щепсела и да презареждам.

Коментар

Вероятно, с повечко рам. Виж колко е заетата памет и с колко реално разполагаш.
                    Светодиода за активност на твърдия диск да светва и да забравя да изгасне?

И коментаторите...

Коментар

Ами да най-вероятно недостиг на рам или проблем с флеш плеъра.
                      В темата има само ю туб клипове, всеки от които зарежда флеш плеър. По принцип не мен не ми харесва от чисто софтуерна гледна точка, да има толкова флешове и то не леки един след друг, но това все пак е форум и друг избор няма По принцип тези клипове си ги теглите от ю туб не от форума.

Коментар

Дааа, това ще е. Иначе е, сравнително, доста бърз, но в подобни случаи кляка. РАМ 500мв.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                          Дааа, това ще е. Иначе е, сравнително, доста бърз, но в подобни случаи кляка. РАМ 500мв.
                          Какъв е компютъра и с каква памет (DDR2/DDR3)? Току-виж се окаже че имам такава. 500 меги RAM на днешно време са кощунство.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ми (както обичаш да казваш ) не става. Лаптоп Тошиба.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              Какъв е компютъра и с каква памет (DDR2/DDR3)? Току-виж се окаже че имам такава. 500 меги RAM на днешно време са кощунство.
                              Щом е толкова рам, значи май е DDR331, защото на моя компютър, беше толкова и бяха нещо от сорта DDR331/което го водели DDR1 май.../, ама е купуван преди има няма 7-8 години... Пък не вярвам сравнително ново PC, да го скопят с толкова малко рам или ?
                              Писали сме заедно и не съм видял горният пост...
                              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                                Ми (както обичаш да казваш ) не става. Лаптоп Тошиба.
                                Я провери точно каква е - като тип, вид на "сима" и има ли свободен слот. Може и да излезне нещо от долапчето...

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X