Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Какво ти изписва като опиташ да се логнеш? Да не би да бъркаш паролата си? И аз успявам през два различни компютъра и един телефон едновременно..

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Не съм сигурен дали може да си логнат с един акаунт от 2 компютъра едновременно. Проблеми по регистрацията няма.

Коментар

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
        Не съм сигурен дали може да си логнат с един акаунт от 2 компютъра едновременно. ....
        МОЖЕ, аз съм логнат постоянно от два компа и един Ipad, и не ги изключвам по цели седмици.

Коментар

• Re: От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          МОЖЕ, аз съм логнат постоянно от два компа и един Ipad, и не ги изключвам по цели седмици.
          Това го написах, защото при едни тестове направих един потребител за 10 човека от различни компютри и се оказа, че не става.
          Логаутваше постоянно.

Коментар

И аз като Чинела вися от две места.

Коментар

И на мен никога не ми е било проблем от 2 места.
              LZ1ZAH

Коментар

И аз понякога съм от две места.
                Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

• Re: От: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
                  Може обаче аз не мога !!! Това е след преинсталация.XP естественно Габровски.Кажете ако знаете нещо много ми е досадно.В другите сайтове дето са с пароли влизам .
                  Възможно е антивирусната програма да не ти дава да се логнеш - особенно ако е НОД 32. Възможно е да имаш инсталиран някой блокер на браузъра, който реджеква кукитата.

Коментар

Аз съм с оригинален NOD и няма проблем.
                    Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

• От: Re: От: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                      Възможно е антивирусната програма да не ти дава да се логнеш - особенно ако е НОД 32. Възможно е да имаш инсталиран някой блокер на браузъра, който реджеква кукитата.
                      Неще и неще . Антивирусната програма е Аваст-фрии .
                      От лап-топа няма проблеми обаче с настолния не мога.По принцип ползвам Мозила,обаче пробвах и с Експлоръра и пак не става.
                      Там шай нещо с тея кукита ама кат не му разбирам.Писането ми е вярно !!!
                      Дайте някакъв акъл кво да му направя?

Коментар

то не е точно проблем, ама не знам къде да го напиша:
                        когато се цитира мнение съдържащо снимки или клипчета, няма ли начин те да не излизат отново в цитата? що ми се струва, че по едно време излизаха само като линкове в цитата или бъркам?

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                          то не е точно проблем, ама не знам къде да го напиша:
                          когато се цитира мнение съдържащо снимки или кли...........................ата или бъркам?
                          Ами можеш сам да си го редактираш като го изтриеш!!!! Ето така.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                            Ами можеш сам да си го редактираш като го изтриеш!!!! Ето така.
                            аз мога, ама доста колеги не го правят. гледам сега темата за шуменското състезание и понеже лаптопа ми е антика, видеото не издържа. проблема си е моя телевизор и даже темите с много снимки /като на Вертер/ си ги знам и ги чета само на служебния комп.

имах предвид картинките автоматично да се скриват при цитат, щото човек като не се усети, повтаря 20 снимки, за да напише отдолу "браво, страхотни снимки"

Коментар

този път имам огромен проблем: хора, алергичен съм към реклами, как да направя така, че да не получавам л.с. от някой си

Реклама
                              Служебен потребител | Организатор || ТП |

Коментар

Ставаме поне двама алергични към реклами и аз съм така, при това и аз я получавам... Но, или има реклама, или ни няма...! Въпросът е, че има какво да се направи, така че който не допринася да гледа все повече реклами, за сметка на хората с принос тук... И скоро ще има добра идея как да се разграничат нещата... До няколко седмици, ще има опция въобще да се виждат никакви реклами... Но търпение малко...
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X