Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
    При мен работи, но аз нямам толкова много абонаменти....
    Моите са над 7 000, не е в това проблема....
    LZ1PER

Коментар

• От: Проблеми в работата на портала. V3

С абонаментите наистина има проблем.

Да се абонираш е лесно, но после в темата, за която си абониран, пак излиза "абонирай се". За да премахнеш абонамент, трябва да ти излезе темата в непрочетени и оттам.

Коментар

Дизайнерска грешка - много е тъпо.

Коментар

Не е от браузара

Коментар

Може ли като кликна директно върху бутона "OFFNews", сайта да ми се отвори в нов прозорец или подпрозорец, защото не искам да напускам форума или пък да правя комбинация от десни бутони или с "ctrl"?
            Ползвам Мозила..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
              Може ли като кликна директно върху бутона "OFFNews", сайта да ми се отвори в нов прозорец или подпрозорец, защото не искам да напускам форума или пък да правя комбинация от десни бутони или с "ctrl"?
              Ползвам Мозила..
              натисни го с търкалцето на мишката

Коментар

Не ползвам мишка..Отдавна съм отвикнал да я ползвам..

Коментар

• Re: От: Проблеми в работата на портала. V3

Ползвам Мозила..
                  Така ще бъде, просто изчаквам нещо което трябваше да стане преди 2 седмици - за да не се налага да го ръчкам в кода.

Коментар

Не ползвам мишка..Отдавна съм отвикнал да я ползвам..
                    Аз съм си нагласил , горен, ляв ъгъл на пада да е "отвори в нов прозорец "
                    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Вече не ми дава да маркирам повече от една снимка в ъплоудера. Трябва да ги качвам една по една, голяма досада.
                      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Пламене проблема е при теб. Нещо ти се е скапал флеша.
                        Пробвай там стандартните нещица, кеш, бисквити и преинсталация на флеш плеъра.
                        Ако не стане изхода е да ползваш друг браузър.

п.с Ако си си настроил стария ъплоудер http://www.offroad-bulgaria.com/prof...tions&langid=3
                        Разширено Приложение за Качване: Разширено Приложение Качване Изкл. пак ще ги качваш една по една.
                        Последно редактирано от Daniel; 24-07-12, 08:32.

Коментар

Вече не се живее. На абсолютно всеки постинг в "бърз отговор" ме пита искам ли наистина да напусна страницата. Ако не искам - не го публикува, а ако искам - два пъти.

Коментар

Ясене репортнато е - не е толкова лесно да се намери откъде идва. Но тиквите не могат да го репродуцират - какво да ти кажа - някакъв кеш е но къде не мога да го намеря.

Коментар

Привет. Имам следният проблем с качването на снимки. Значи качих една част и сега като се опитам да продължа ми дава червена удивителна отстрани на снимките още докато съм в ъплоудъра и не ги качва. Явно компютъра има някакъв проблем с кирилицата, защото, когато посоча удивителната ми излиза текст в стил маймунки. Някаква идея как да го оправим?
                              Не позволявайте на адреналина и гордостта ви да управляват мотора, защото всичко става много бързо!

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                                Ясене репортнато е - не е толкова лесно да се намери откъде идва. Но тиквите не могат да го репродуцират - какво да ти кажа - някакъв кеш е но къде не мога да го намеря.
                                Абе не е кеш, ако хептен не могат да го видят да им дам моя акаунт.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X