Re: Проблеми в работата на портала. V3
В първия пост на страницата съм отговорил на този въпрос. - Смени езика на форума на английски, пробвай да качиш снимки и когато даде грешка ми я напиши.
Спри си за малко антивирусната и пробвай без нея.
Ясене има нещо в редактора за това пита.
1. Пишеш пост , постваш, даваш рефреш, текста си е в редактора, зачакваш малко пак рефреш и го няма - това на фаерфокса, на хрома не става на ИЕ не знам.
2. същата процедура пишеш,поствав, рефреш, текста е в редактора пак даваш пост и не го хваща дабъл пост детектора и стават 2 поста. Ако зачакаш малко го хваща.
Привет. Имам следният проблем с качването на снимки. Значи качих една част и сега като се опитам да продължа ми дава червена удивителна отстрани на снимките още докато съм в ъплоудъра и не ги качва. Явно компютъра има някакъв проблем с кирилицата, защото, когато посоча удивителната ми излиза текст в стил маймунки. Някаква идея как да го оправим?
Спри си за малко антивирусната и пробвай без нея.
Ясене има нещо в редактора за това пита.
1. Пишеш пост , постваш, даваш рефреш, текста си е в редактора, зачакваш малко пак рефреш и го няма - това на фаерфокса, на хрома не става на ИЕ не знам.
2. същата процедура пишеш,поствав, рефреш, текста е в редактора пак даваш пост и не го хваща дабъл пост детектора и стават 2 поста. Ако зачакаш малко го хваща.
Коментар