Написал съм малко по нагоре за липсващите икони.
Шифт+Рефреш няколко пъти - заради това че стария едитор е кеширан локално, за да не се зарежда всеки път .
Имах проблеми с уплоуд на файлове одеве. С новата система не можех нито да ги селектирам нито да кача. Ползвах беисик уплоудера.
Работя с последна версия на огненалисица
Това е ако случайно те логаутне или нещо подобно да можеш да си върнеш поста.
Проблема е че няма будон за зачистване, но здраве да е
Има, разбира се - Ctrl + A --> Del.
Може ли да се върне старата подредба на иконите? Тия които се виждат по подразбиране в момента са ужасни, меко казано... Ето няколко такива, да ви е ужасно и на вас...
В новият редактор липсва нов ред при цитиране. Трябва да се мъчим да натискаме "enter".
Opera има проблем с позиционирането на определено мнение - например не отива на последното непрочетено, ами в началото на страницата. Преди беше с anchor #, сега гледам става с номер на мнение, но не работи при мен.
Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Opera има проблем с позиционирането на определено мнение - например не отива на последното непрочетено, ами в началото на страницата.
И при мен е така. След натискане на "Към първото ново мнение" отива на първото мнение от страницата и трябва да се натисне "Покажи първата непрочетена публикация" за да отиде на първата непрочетена публикация, което е досадно. С ИЕ съм.
Коментар