Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Макстон е обвивка на 32-битовия. Тъй че пак са си 2.
    Можеш ли да отречеш, че това е най-бързия браузър в момента
    Аз лично мога да кажа понеже си го ползвам напоследък все по-често, че това е абсолютно вярно, и именно с този браузър имам най-малко проблеми с толкова проблемните за всички компютри флаш приложения.
    Иначе имам общо седем браузъра на компа си

Коментар

Първоначално публикуван от rosen700 Преглед на мнение
      Можеш ли да отречеш, че това е най-бързия браузър в момента
      Мога, разбира се. Дай му по-сложен javascript и ще има мъка.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Мога, разбира се. Дай му по-сложен javascript и ще има мъка.

Ехеееееееее, чак толкова навътре нямам намерение да се впускам, все пак нямам намерение да ставам IT специалист

Коментар

То не ти трябва да си специалист, само попадни на подходящите сайтове.

Коментар

Нормално ли е при писане на лично съобщение и опит да прикача снимка, опцията да е само от URL, а тази от комп. да я няма?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
              Нормално ли е при писане на лично съобщение и опит да прикача снимка, опцията да е само от URL, а тази от комп. да я няма?
              да.

Коментар

Откъде дойдоха изведнъж толкова "гости"?

Коментар

Какво ми е станало с Акаунта, не мога да вляза, дава ми, че ми е грешно името и/или паролата, а го пиша както си е...Пробвам от 1 час и не става..??Чаках по 15 минути, на всеки 6 грешки?????Цъкнах и забравена парола, попълних всичко, но имейл, не ми се праща, след като влязох от този акаунт/туко що направен/ и цъкнах на "Виж профила" ми дава това/QUOTE-та/
                  А на мястото на данните,снимката и другите пише "Гост".....
                  На какво може да се дължи това???
                  Сега цъкнах да се регистрирам, та да мога да пиша...Не искам да правя, мултиакаунтинг, ама.......
                  vBulletin съобщение

Boris Hadjicenev, Вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
                  1. Нямате право за достъп до страницата. Може би, Вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски, администраторски опции или други системи, които са Ви забранени?
                  2. Ако се опитвате да публикувате, е възможно, Администраторът, да ви е забранил достъпа, или Вие още да не сте получили активация.
                  3. Ако сте младши участник и се опитвате да пуснете обява - прочетете пак правилата на форума.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
                    Откъде дойдоха изведнъж толкова "гости"?
                    И аз се питам това, че даже и "Опатках" от тези "Гости"...Добре, че поне не съм само аз

Коментар

И при мен е така ? Каква е причината да не работят акаунтите ?

Коментар

Я разяснете за "гостите"!
                        Обаждат ми се приятели и ме питат дали са им изтрити профилите. Да се надяват ли на поправка или да се регват на ново?!
                        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Работи се по проблема с акаунтите, надявам се на 100 процента възстановяване.
                          Няма да стане бързо моля за търпение.

Коментар

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                            Разликата в зареждането е малка 3 милисекунди между двете версии.
                            Не вяарвам на някой да са му проблем.
                            Според Гугъл Сме по добре от 78% от сайтовете в интернет.

Страницата се зарежда за 1,8 секунди (за толкова ги заржда и ГУГЪЛ)
                            Това е и при мен локално.
                            Тестващия софтуер дава рейтинг 78 от 100

А на мен ми ги сменя веднага, но ако питате вашите модератори браузъра ми за нищо не става..........иначе аз съм си доволен, клик и страницата ми се сменя

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Здравей Росене ако ме питаш мен, никой браузър не става всеки си има проблемите.
                              Горе долу всички са на едно ниво със различни "стандарти" сменя ги веднага защото най вероятно ползва много кеш - в един момент ще се позадръсти и трябва да се трие кеша.
                              иначе аз съм си доволен, клик и страницата ми се сменя
                              Да так и трябва да е - сървера отговаря доста добре - забавянето се получава обикновенно от интернет връзката, браузъра и все пка не на последно място самия компютър. Ако хардиска на компютъра е бавен е възможно при натрупване на много кеш, страницата да се зарежда по бавно от кеша отколкото от интернет.

От много неща зависи.

Коментар

Той кешът и без това е отживелица от времето на 9600 модемите. Като го ограничиш на 20 мегабайта всичко литва.

Друг интересен момент са базите данни с история и индексът на кеша. Те обикновено са на SQLITE и, обикновено, чудовищно фрагментирани, но никой браузър не се сеща да си ги vacuum-не, та човек трябва да си търси sqlite и да си ги прочиства ръчно. При IE нещата са по-зле, там се използва MS JET, ама за повечето неща - направо файловата система. Тя пък ако е FAT, скалира гнусно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X