Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

По нагоре пише - има мобилна тема за мобилни устройства съобразена с малките дисплеи - отдолу по средата има линк да си минеш в нормален режим.

Коментар

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Да разбирам че от днешната промяна е така ? Защото телефона ( с интернет ) го имам от пролетта и досега не съм имал проблеми.
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Не виждам какъв е проблема - просто скролни най-долу и избери линка в средата ще те прехвърли на стандартната тема.

Коментар

Мобилната тема в момента е оставена само за старите мобилни браузъри - за модерните е стандартната.
          Който иска да я ползва може да си я избере от мнюто

Коментар

Пробвах. Най-долу ме прати в сайта на Близу.
            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ff.jpg
Прегледи:2
Размер:9.7 КБ
ID:5338820

Вече няма да те праща на тази тема ако си с модерен телефон.

Коментар

До вчера операта на телефона /нокия 5800/ ми отваряше пълната версия на сайта, от днес ми отваря някаква ужасна мобилна версия, която изобщо не ми върши работа. Има ли проблем в моя телевизор или не? Има ли начин да му кажа да ми отваря пълната версия?

Коментар

Има начин, поста над твоя.
                  И аз имам такава нокия и 100% точно на нея бих ползвал мобилната версия.

Коментар

Нещо не се получава, зарежда ми много бавно и почти нищо...

Коментар

Току що го пробвах работи - ако тази тема зарежда бавно основната няма да се зареди за много повече време.

Коментар

Скоростта се оказа, че е от моя телефон, който "цикли". Иначе мобилната версия я спрях за основните менюта, а в темите не и е много удобно така. Благодаря и се извинявам, че чукчи не читател, а писател .

Коментар

А да питам - има ли варинат като се избере версия за печат да е със стандартната тема. Сега съм с тъмната, пуснах една страница за печат без да се усетя и ми изхаби 2 литра мастило
                          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                            А да питам - има ли варинат като се избере версия за печат да е със стандартната тема. Сега съм с тъмната, пуснах една страница за печат без да се усетя и ми изхаби 2 литра мастило
                            Аз си мисля, че вече се чудиш с какво да ни занимаваш. Ми като ще печатиш, смени си темата.
                            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                              Аз си мисля, че вече се чудиш с какво да ни занимаваш. Ми като ще печатиш, смени си темата.
                              A! Извинявам се - вече няма да се чудя!
                              Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                                Вальо има го само в настройки............
                                Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                                Софтуера на форума вече е нова версия,..........
                                Сигурно съм тъп, ама с всяка "нова" версия става като с нов Виндоус. Все по-кофти. По-шарено, но по-бъгаво.
                                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X