Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Как пък можахте да не знаете такова просто нещо?
    Толкова просто, че даже и аз го знам...
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

не става

Коментар

Става, става.

Отваряш страницата, към която искаш да води линка. Копираш й адреса с ctrl-c. Пишеш както трябва да изглежда линка. Маркираш. Натискаш от бутоните топката с легнала осмица. В прозореца, който се отваря - ctrl-v да изсипеш адреса и после ок.

Коментар

Е, да знам, кво да знам? В момента програмирам на 3 езика едновременно и имам отворени 14 прозореза и 5 таба в хрома. Остава и това да бях тръгнал да търся.... Иначе, и аз съм гледал HTML кода на такива линкове, ама винаги ми се е струвало сложно и мързела ми е надделявал.

Ш'тъ черпя биричка на събора.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Като допълнение към поста на Ясен - за да работи тая функция, в опциите на форума редакторът трябва да е настроен на "Разширен интерефейс - Пълен WYSIWYG режим".

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WYSIWYG.jpg
Прегледи:1
Размер:10.3 КБ
ID:5296375
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Във всички режими на редактора работи.

Коментар

ужас

Коментар

Скива ли че стана? Или го направи по друг начин?

Коментар

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Искаш ли да ни станеш разработчик? Обещавам аз да оправям проблемите в IE, а ти да пишеш стандартен (т.е. работещ във Firefox/Chrome/Opera/Safari код)
                    Разработчик? За теб разработчик е човек, който деплойва чужд код и регистира дали работи или не?
                    Не, благодаря - аз съм си решил вашите проблеми по друг начин - всичко сам си пиша! Нямаш си на идея колко време и нерви се пестят по този начин!

И какъв предлагаш да е реда - аз ти показвам работещ код, а ти - оправен от теб бъг (в ИЕ де)?
                    Ако искаш отдели постовете в отделна тема и да човъркаме въпроса, че тук само флудиме.
                    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

• Re: От: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                      • Забелязъл съм, че във форуми, базирани на IPBoard, нещата са забележимо облекчени.. или аз нещо не ползвам правилно инструментите тук?
                      IPBoard - Ползва същия редактор - демек CKeditor
                      http://ckeditor.com/
                      Този редактор се ползва и от най голямата Блог система с отворен кода - http://wordpress.org/

Откъдето и да го погледнеш е най-добрия редактор в световен мащаб.
                      Естествено има си проблеми и бъгове, да не говорим, че различно е деплойнат е различните продукти.

Ако го поразгледате ще видите колко много екстри има (въпреки бъговет).

Работят си и шорткът ите (ctrl+b) - bold, (ctrl+i) - italic и т.н.

Коментар

Няма да флудиме. Под разработчик имах предвид точно разработчик. Просто имах предвид, че нещата не са толкова светли и извън IE, без, разбира се, да омаловажавам водещата му роля в късането на нерви.

Коментар

@ Daniel

Аз ето тази възможност визирах - като се посочва даден url, може директно да се укаже в полето текста - ето така се получава ТОВА Е ТЕСТ.
                          Прикачени файлове

Коментар

Скива ли че стана? Или го направи по друг начин?
                            По този, но освен това, което си обяснил се оказа, че трябва и да дописвам още веднъж текста и зад линка в каренцето преди одобрението с ок. Досега го правех по друг.
                            Мерси!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                              @ Daniel

Аз ето тази възможност визирах - като се посочва даден url, може директно да се укаже в полето текста - ето така се получава ТОВА Е ТЕСТ.
                              Различни плъгини - всеки има възможност да го имплементира както си иска.
                              Да може и да е удобно.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                                По този, но освен това, което си обяснил се оказа, че трябва и да дописвам още веднъж текста и зад линка в каренцето преди одобрението с ок. Досега го правех по друг.
                                Мерси!
                                Тишо нищо не дописваш само си маркираш думичката, даваш инсер линк и си слагаш линка + ок.
                                Това е.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X