Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на портала. V3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Re: Проблеми в работата на портала. V3
Явно други виждат изображението - на следващата страница има коментари по него.
А това, че има коментари не е критерий, най вероятно е изтрита по късно и някои потребители са я видяли.
Коментар
-
От: Проблеми в работата на портала. V3
И аз да попитам нещо: От известно време когато гледам прикачени снимки понякога Операта ми зарежда веднага снимката на цял екран и трябва да връщам с ундото, и тогава много ме бави да заредя отново страницата в която примерно има постнати стотици снимки и клипове. Не съм сменял система, програми, не съм пипал настройки.
Не знам дали стана ясен проблема.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
От: Re: Проблеми в работата на портала. V3
Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеДа ясен е проблема.
Понякога операта не хваще джава скрипта за лайт бокс и съответно отваря в нов прозорец.
Не е ясно защо.
Ако ми кажете какво да направя, че да го преборя.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеНищо не можеш да направиш освен да изтриеш кеш файловете, където е кеширан скрипта за лайтбокс.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеТака става когато се изтрие снимката - в поста остава само Х.
А това, че има коментари не е критерий, най вероятно е изтрита по късно и някои потребители са я видяли.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеОпа, грешката е в браузъра, с ИЕ не виждам, сега с лисицата виждам.
Коментар
-
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?t=123009
Примерно тази тема. Много на брой снимки. Компа ми е с 1 гигабайт RAM, и не може да отвори страницата. Като мина 700 мегабайта кеширане по диска и RAM на 100% се отказах.
Някакви идеи?
Ползвам последен Хром и скорошна преинсталация на XP SP3. За капак опер. система е настроена в максимално щадящ паметта режим. Качена е само антивирусна, друго допълнително в RAM няма.
п.с. с IE 6 се отвори "само" с 1 гигабайт в RAM-a.Последно редактирано от Rabin; 23-07-11, 08:32.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнениеhttp://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?t=123009
Примерно тази тема. Много на брой снимки. Компа ми е с 1 гигабайт RAM, и не може да отвори страницата. ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Тези проблеми нямат решение.
Всички искат да си слагат снимките директно в темите.
Няма как да стане - кеш е нужен - когато не стига рама всичко отива на диска.
А за да се дисплейне една страница, от който и да е браузър, е нужно почти цялата да бъде свалена локално.
Ако питате мен, най-добре е снимките да са малки - качени във атачмент менаджера. Така се печели бързо зареждане на страницата и няма разместване при зареждане на снимките.
Коментар
-
Лимит от "Х" снимки в мнение и "Y" снимки на страница. Като се мине лимита на страницата, се преминава на нова...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеТези проблеми нямат решение.
Всички искат да си слагат снимките директно в темите.
Няма как да стане - кеш е нужен - когато не стига рама всичко отива на диска.
А за да се дисплейне една страница, от който и да е браузър, е нужно почти цялата да бъде свалена локално.
Ако питате мен, най-добре е снимките да са малки - качени във атачмент менаджера. Така се печели бързо зареждане на страницата и няма разместване при зареждане на снимките.Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Краси това е премахнато въобще като опция.
Лимит от "Х" снимки в мнение - това го има но само за атачменти - а и веднага ще стане проблем че са малко.
и "Y" снимки на страница - това няма как да стане.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар