Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    Нещо пак оплесках. Смених си компа и сега ми го няма онова прозорче отдолу под последното мнение в което направо пишеш бръз отговор.
    Много ми беше удобно. Разкарах Операта, да не се дразни Дани и пак го няма. Сега съм с Лиско.
    Не е от теб, изобщо си го няма от няколко дни.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Не е от теб, изобщо си го няма от няколко дни.
      За сметка на това прозореца 'за напреднали' е шарен като циганска свадба
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Спряно е временно, ще го има пак.
        Има странен проблем при някои браузъри.

Оставете шаренията - всичко е функционално и можеш да си направиш при желание каквото си искаш.

Разкарах Операта, да не се дразни Дани и пак го няма.
        Операта мен не ме дразни но напоследък много се излагат, аз откакто излезе скапаната 9 ка я бях наритал,
        сега пак я качих за да мога да тествам нещата които не работят - пак не ми харесва и пак си е проблемна.

Коментар

Последно Операта я бях оставил да се подновява сама и стана страшно. Ни прикачени се отварят като хората, ни менюта.....и я разкарах.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
            Opera Ужас
            Може ли някой да ми обясни защо го харесвате този скапан Браузър.
            Който напоследък е толкова бъгав, че на дали има друг подобен.
            Извини ме, но би ли си спестил личните оценки!
            Най-малкото е силно непрофесионално. Поне в този раздел на форума.
            Странно, как в един пост окачествяваш нещо, което не познаваш със "скапан", а за друго (свеждайки чинно поглед надолу) казваш "ще чакам да го оправят".
            Да ползваш готов софтуер (еле па платен) е нож с две остиета - хем цъкайки с мишката придобиваш неприсъща увереност, хем се чакаш някой друг да ти оправи проблемите. И свикваш да плюеш - който в момента не ти е изгоден!

И понеже не се познаваме - затова ти пиша тук - ако се познавахме щях на живо да ти го обясня. Не се засягай, само се замисли
            Работата на девелопъра не е да убеждава пациентите колко някой браузер не баца, а да направи кода да работи на всички.
            Не е невъзможно - само се иска уважение към всички...
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Приемам забележката изразих лично мнение за мен наистина операта е ужас,
              защото не се справя добре с аякс, с джава скрип, с цсс.

Такъв софтуер не се пише от девелопер а от девелопери и то не малко.
              новия редактор не е писан ВБ - разработва го цял екип.

Като се видим някой ден, ще се радвам да го дискутираме
              Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                Приемам забележката изразих лично мнение за мен наистина операта е ужас,
                защото не се справя добре с аякс, с джава скрип, с цсс.

Такъв софтуер не се пише от девелопер а от девелопери и то не малко.
                новия редактор не е писан ВБ - разработва го цял екип.

Като се видим някой ден, ще се радвам да го дискутираме
                Поздрави
                И аз ще се радвам
                След като прие по този начин забележката ми - приеми, че си връщам част от думите - ти се сещаш кои точно

Иначе (ако мога да си позволя и аз едно лично мнение) - никога проблема не е в браузера - тях ги пишат да спазват стандарти (изключение прави само ИЕ ).
                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

тях ги пишат да спазват стандарти
                  И ДА и НЕ.
                  Прост пример - защо проблема с малкото "ъ" го има само на опера и то само под Линукс.
                  Защо на Фаерфокс 3 в редактора за бърз отговор се зарежда форумната страница.
                  Тези проблеми с последно непрочетено мнение защо са само във опера и експлорер.
                  В случая операта понякога работи.
                  Защо на девелоперския сайт на Опера има статия да не се използва Аякс.

Всичко идва идва от Бъгове в кода и от неспазване на стандартите.

И в крайна сметка потребителите са най-добрите дебъгери.
                  Тествал съм версията много време, отделно от QA отбора на ВБ и пак изкочиха проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                    никога проблема не е в браузера - тях ги пишат да спазват стандарти (изключение прави само ИЕ )
                    Искаш ли да ни станеш разработчик? Обещавам аз да оправям проблемите в IE, а ти да пишеш стандартен (т.е. работещ във Firefox/Chrome/Opera/Safari код)

Коментар

URL Hyperlinking

The [url] tag allows you to link to other websites and files. You can include an optional parameter to 'name' your link.

• Usage

• Пример за използване

• Интересува ме, тази опция има ли я някъде автоматизирана, и евентуално къде, и как се използва, защото при въвеждане на линк, който искам да посоча с текст - примерно OFFRoad-Bulgaria.com ето така - OFFRoad-Bulgaria.com, настава едно досадно писане със [, url =, и прочее.

Забелязъл съм, че във форуми, базирани на IPBoard, нещата са забележимо облекчени.. или аз нещо не ползвам правилно инструментите тук?

Благодаря предварително за отговора.
                        То въпроса след публикуването не е много прегледен, но мисля, че обясних някак си

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                        Интересува ме, тази опция има ли я някъде автоматизирана, и евентуално къде, и как се използва, защото при въвеждане на линк, който искам да посоча с текст - примерно OFFRoad-Bulgaria.com ето така - OFFRoad-Bulgaria.com, настава едно досадно писане..

• Забелязъл съм, че във форуми, базирани на IPBoard, нещата са забележимо облекчени.. или аз нещо не ползвам правилно инструментите?

Благодаря предварително за отговора.
                        Елементарно - копираш URL, пишеш нещо, маркираш го и натискаш бутона с веригата.

Коментар

това е тест

Еее, Ясене, ако знаеш що ядове ми спести - голямо Благодаря!!!!

Коментар

Моля, заради проблеми с портала, ако забележите някакъв проблем пишете.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                              това е тест

Еее, Ясене, ако знаеш що ядове ми спести - голямо Благодаря!!!!

И това е тест

Я, работи бе! Ясене, що си трая до сега бре???
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Как пък можахте да не знаете такова просто нещо?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X