Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Да прав си,
    ще го направя през 3 минути
    Мерси

Коментар

• От: Проблеми в работата на портала. V3

И при мен последното непрочетено мнение се оправи, С експлодер съм.

Друго малко ме дразни-при търсене на последните публикации през профила, след като щракна върху "Последни публикации" ми излиза прозорец който ме пита дали искам "да се отдалеча от тази страница".
      Ами искам, щом съм натиснал този бутон... Не може ли да се махне това.

И друго, несвързано с работата на портала:

Рекламата на магазин Горгона започва с едно оранжево, мигащо, на мен ми действа като на бик-червено. Помолете тези хора да си променят леко рекламата... Знам, че искат да привличат внимание по този начин, но дразни. Да не стане антиреклама...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Това е добра идея. Трябва да разкарат всякакви светкащи, мигащи и мърдащи реклами. Ужасно дразни, а понякога се налага дълго да разглеждаш страницата.
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
          Това е добра идея. Трябва да разкарат всякакви светкащи, мигащи и мърдащи реклами. Ужасно дразни, а понякога се налага дълго да разглеждаш страницата.
          И естествено ти ще спонсорираш издръжката на сайта...?
          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
            Ако си с Файърфокс, качваш от страницата с "добавките" "AdBlock Plus" и след кратка настройка за конкретен сайт си готов. NoScript също е полезен за подобни неща, но предполагам, че няма да е удобен за потребителите с по-скромни познания.
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Не разбрах Кольо и Божич. Според вас рекламните банери във форума са за тема "Проблеми в работата на портала", ли?
              Венци беше помолил в друга тема, който иска да помогне за поддръжката на форума, за да става по-добър и въобще да го има, да клика по банерите.
              Това е най-малкото, което можем да направим! Надявам се повече колеги от форума да разберат нуждата от рекламата в нашия портал, защото той е наш, на всички ни!
              Нека да го запазим и да направим заедно каквото е по силите ни да го има по-дълго време!
              Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
              Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Не Жули, не си ме разбрала.
                Не искам да се премахнат рекламите(пази Боже), просто възроптах срещу прекалено ярката реклама на въпросния сайт.
                А Божко изнедоволства срещу анимираните реклами-те отнемат доста време за отваряне на форума, особено при по-бавен нет.

На всички ни е ясна ползата от рекламите...
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
                  .... да клика по банерите.
                  На рекламата за шофьорски курсове не работи препратката (ако така се казва, клика ), докато взема лист и химикалллл (да си запиша номера) - охлюва се шмугна в храстите

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
                    Не разбрах Кольо и Божич. Според вас рекламните банери във форума са за тема "Проблеми в работата на портала", ли?
                    Венци беше помолил в друга тема, който иска да помогне за поддръжката на форума, за да става по-добър и въобще да го има, да клика по банерите.
                    Това е най-малкото, което можем да направим! Надявам се повече колеги от форума да разберат нуждата от рекламата в нашия портал, защото той е наш, на всички ни!
                    Нека да го запазим и да направим заедно каквото е по силите ни да го има по-дълго време!
                    Така е, но е хубаво човек да има избор. Например, при телевизията по време на реклами можеш да смениш канала и да изчакаш да преминат. И при радиото е подобно. В тая си форма, няма избор - рекламите са пуснати по всяко време...
                    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                      Така е, но е хубаво човек да има избор. Например, при телевизията по време на реклами можеш да смениш канала и да изчакаш да преминат. И при радиото е подобно. В тая си форма, няма избор - рекламите са пуснати по всяко време...
                      Е, затова тук е форум, а не телевизия. Да не би в другите форуми, в които също вървят реклами да ги спират кой когато си поиска? Не. На мен лично не ми пречат.

Коментар

от седмица редовно ми изписва

The server at www.offroad-bulgaria.com is taking too long to respond

когато отварям тема в нов таб ( с мозила съм) ............... в същото време други страници се отварят нормално, прави го с няколко различни доставчици на нет????

Коментар

• Re: От: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                          от седмица редовно ми изписва

The server at www.offroad-bulgaria.com is taking too long to respond

когато отварям тема в нов таб ( с мозила съм) ............... в същото време други страници се отварят нормално, прави го с няколко различни доставчици на нет????
                          Възможно е някъде по трасето да има проблеми.
                          Можеш ли да пуснеш един трейсрут да видим къде е проблема.

Коментар

Tracing route to offroad-bulgaria.com [217.18.245.101]
                            over a maximum of 30 hops:

1 1 ms 2 ms 1 ms 192.168.1.1
                            2 17 ms 17 ms 17 ms 212-39-87-242.btc-net.bg [212.39.87.242]
                            3 30 ms 63 ms 29 ms 101-91-39-212.btc-net.bg [212.39.91.101]
                            4 27 ms 27 ms 27 ms 72-91-39-212.btc-net.bg [212.39.91.72]
                            5 26 ms 26 ms 26 ms 212-5-140-34.btc-net.bg [212.5.140.34]
                            6 28 ms 28 ms 27 ms 217.9.229.132
                            7 28 ms 28 ms 28 ms solixbg-ekk.ekk.bg [217.9.226.54]
                            8 28 ms 28 ms 30 ms offroad-bulgaria.com [217.18.245.101]

Trace complete.

Коментар

а тези двете са във времето, когато пак беше недостъпна страницата

1 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1
                              2 17 ms 16 ms 18 ms 212-39-87-242.btc-net.bg [212.39.87.242]
                              3 29 ms 31 ms 30 ms 101-91-39-212.btc-net.bg [212.39.91.101]
                              4 27 ms 27 ms 28 ms 72-91-39-212.btc-net.bg [212.39.91.72]
                              5 26 ms 26 ms 27 ms 212-5-140-34.btc-net.bg [212.5.140.34]
                              6 28 ms 28 ms 27 ms 217.9.229.132
                              7 28 ms 28 ms 27 ms solixbg-ekk.ekk.bg [217.9.226.54]
                              8 28 ms 27 ms 27 ms offroad-bulgaria.com [217.18.245.101]

Trace complete.

C:\WINDOWS\SYSTEM32>tracert offroad-bulgaria.com

1 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1
                              2 18 ms 21 ms 17 ms 212-39-87-242.btc-net.bg [212.39.87.242]
                              3 30 ms 30 ms 30 ms 101-91-39-212.btc-net.bg [212.39.91.101]
                              4 27 ms 28 ms 27 ms 72-91-39-212.btc-net.bg [212.39.91.72]
                              5 26 ms 26 ms 26 ms 212-5-140-34.btc-net.bg [212.5.140.34]
                              6 29 ms 27 ms 30 ms 217.9.229.132
                              7 28 ms 28 ms 27 ms solixbg-ekk.ekk.bg [217.9.226.54]
                              8 29 ms 28 ms 27 ms offroad-bulgaria.com [217.18.245.101]

Trace complete.

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Нищо интересно 30 мс малко бавно за малки пакети при мен от вкъщи са около 6 / 7 мс (нета ми е отвратителен).

Може ли само за майтап да пробваш Експлодера дали има същия проблем или да пуснеш един пинг до офроуда с по голям пакет.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X