Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
    И при мен е празно.
    Интернет Експолодер нали?

Явно е Бъг

Коментар

• От: Re: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
      Не няма как но в повечето случай Бързия отговор е достатъчен

Опааа имало бре цъкаш два пъти ех тоя AJAX
      Йеее, дори на "Отговори с цитат" работи
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

• Re: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Когато цъкнете два пъти на икона на някой форум го маркирате като прочетен

Коментар

1. На някои места цветът на текста не е подбран удачно и трудно се чете.
          2. При зуум на текста се получава изрязване на част от буквите, например при търсене на нови теми. В началната страница няма проблем.
          3. Текстовете в горната част на страницата са в бяло (Настройки, Моят Профил, Съобщения и т.н.). Когато се махнат картниките (пестене на трафик) остава бял текст на бял фон. По същата причина не се виждат прозорците за юзернейм и парола.

Имаше и още но не се сещам в момента. Написаното да не се приема като мрънкане или критика.
          Прикачени файлове
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Черната тема на форума ще се коригира след като се довърши всичко останало
            Темата на форума е ORANGE-BLUE
            При ZOOM 100 % съм сигурен че ще има проблем както и ако си спрете картинките
            също като забраните стайл шита целия форум ще остане текстови.
            Това не са проблеми на форума.

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
              Темата на форума е ORANGE-BLUE
              При ZOOM 100 % съм сигурен че ще има проблем както и ако си спрете картинките
              също като забраните стайл шита целия форум ще остане текстови.
              Това не са проблеми на форума.
              В предишната версия проблем със зумването нямаше. Относно белите букви на бял фон.. Да, не са проблем на форума, но не се виждат.

Вертикалната подредба на потребителите под темите и заглавната страница ненужно разтяга страниците.
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                В предишната версия проблем със зумването нямаше. Относно белите букви на бял фон.. Да, не са проблем на форума, но не се виждат.

Вертикалната подредба на потребителите под темите и заглавната страница ненужно разтяга страниците.
                Да така е
                Стария сайт беше писан по стандарти от преди 100 години.
                новия е писан по W3C стандартизация.
                <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
                <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="ltr" lang="bg" id="v_html">
                Разтяга ги надолу което не е проблем
                така остава повече място за снимки.
                ЗУМ не е стандартна функция тя игнорира ЦСС а който дефакто е точно за това буквите да не размазват дизайна.

И пак казвам
                Темата на форума е ORANGE BLUE

Коментар

За тези, които имат проблем с редовно появяващ се 400 Bad request под IE8, аз го разреших като спрях ChromeFrame плъгина. Прегледайте си менюто Manage Add-ons и спрете всичко, което не ви трябва. Или, ако принципно не искате да ви се месят каквито и да е плъгини, може да спрете браузър екстеншъните.
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

определено на IE 8 бави доста, не знам, може да е от някакви настройки при мен, но не се преборих и реших проблема радикално - с Мозила лети

Коментар

При мен е обратното, с файърфокса като врътна бутона за скролл на мишката и минават секунди преди да реагира. А това "реагира" сега докато го пишех се виждаше все още само "миш..." Изписва се с две-три думи закъснение. Сигърно е от файърфоксчето де.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                        При мен е обратното, с файърфокса като врътна бутона за скролл на мишката и минават секунди преди да реагира. А това "реагира" сега докато го пишех се виждаше все още само "миш..." Изписва се с две-три думи закъснение. Сигърно е от файърфоксчето де.
                        Да и модзилката си има ядовете.
                        От нея е - когато и се събере много кеш и много кукита, когато имаш много плъгини и си отворил 10 таба, когато имаш тул барове и т.н. малко се подмотва.
                        Най тъпото е, че ужким има стандарти за писане но всеки Броузър си има свое мнение по въпроса как да интерпретира ЦСС а - затова доста от стиловете се дропват при интерпретация - и от тук идва моткането.

Моято мозилка за момента лети - чистиш кеша и би трябвао да сработи добре.
                        Другото е самия едитор в който пишеш съобщението - горе в дясно има буто за визуално писане и сорс - когато е на визуално може да се подмнотва защото интерпретацията на това което пишеш се върти от скрипт който го визуализира онлайн (това го прави на твойто ПС и яде процесора доста сериозен скрипт колкото е по добър редактора толкова по зле ще работи).

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                          определено на IE 8 бави доста, не знам, може да е от някакви настройки при мен, но не се преборих и реших проблема радикално - с Мозила лети
                          На ИЕ8 и 7 има долу някакъв си филтър който се опитва да проверява страницата преди да се зареди.
                          Той бави страшно много

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                            1. На някои места цветът на текста не е подбран удачно и трудно се чете.
                            2. При зуум на текста се получава изрязване на част от буквите, например при търсене на нови теми. В началната страница няма проблем.
                            3. Текстовете в горната част на страницата са в бяло (Настройки, Моят Профил, Съобщения и т.н.). Когато се махнат картниките (пестене на трафик) остава бял текст на бял фон. По същата причина не се виждат прозорците за юзернейм и парола.

Имаше и още но не се сещам в момента. Написаното да не се приема като мрънкане или критика.
                            Това с какъв броузър е ?
                            първата снимка въобще не я виждам откъде е ?

При мен това изрязване на 3 тата снимка го няма

Дай малко инфо

Коментар

и аз, като много други, чета форума през "Нови теми или "какво ново" ....впрочем има ли разлика между двете? преди през актуално излизаха и прочетените, а през нови, не......сега май и през двете не излизат???

и още.....преди списъка беше разделен с "темите по долу не са променяни от последното ви посещение" , а сега я няма тази удобна екстра..... или поне аз не я виждам и прехвърлям ли прехвърлям страници с нови теми.....

Коментар

Всички неща ги има в разширено търсене.
                                Само избирате от падащото меню какво искате и готово.

Какво ново?
                                Това са темите който не сте прочели - логично е като ги прочетете да не са нови за вас.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X