Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
    Ами има го и най-горе и най-долу
    При мен е само горе. Долу няма Отговор на темата.

Коментар

много объркани икони за темите и много раздалечени едни от други ... с по-голям контраст на монитора кантовете и сиониото изчезва ... не съм много на кеф от новата версия
      Няма кал - Няма кеф !!!
      Suzuki Samurai LJ410 1984
      Suzuki LTZ400 2008
      Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
        Може ли да има избор на стил.
        Аз лично като чуя офроуд си представям пищна природа.
        Ако има няколко качени стила
        бих избрал лека резеда.
        И на мен ми се иска да има стил за избиране.Лично на мен новия форум не ми допада.Не ми се иска да обидя никой , но има някой големи недостатъци като иконите пред темите - нищо не им рабирам и мисля , че не само аз ! Другото е (както и по-горе споменаха) че форума е много светъл - ще ми избоде очите,сега "логото" (предишното беше по-добро , а сега е подобно на самия сайт по-рано не форум) Има и доста други неща които трябва да се оправят като например линията над подписа - на някой мнения как да разбера подпис ли е мнение ли е ? .. (сега като пиша ако искате ми вярвайте заболяга ме очите ... намалявах монитора - нее .. същата работа) , но стига съм опювал само , защото това струва доста труд на много хора !

Трябва да се върви в крак с модата иначе се изостава жестоко , нооо ..
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Re: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Искам само да отбележа, че въпреки че форума вече е видим ъпгрейда не е приключил.

Ще има промени по дизайна и настройките.

Най вероятно ще има и няколко теми от който да си избираш.

Целта на ъпгрейда не беше нов дизайн а функционалност.

Но всичко по реда си

Поздрави

Коментар

Имам проблем с https
            Изхвърля ме. Влизам веднъж, но отида ли на друга страница и пак си минавам на http. Не ми помни и паролата
            Когато отида на "Начало" ми пише, че нямам достъп..
            Daddy's girl! Always & Forever!
            Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Re: До: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
              Имам проблем с https
              Изхвърля ме. Влизам веднъж, но отида ли на друга страница и пак си минавам на http. Не ми помни и паролата
              Когато отида на "Начало" ми пише, че нямам достъп..
              И тук ще има промяна потърпете малко

Коментар

А как се отива на последното непрочетено мнение в някоя тема? Сега ме пуска на първо и последно. Което е крайно неприятно. Може да има по 2 страници нови мнения, по някоя актуална тема.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Нищо не мога да си намеря!
                  Туй да е само. Аз не мога да разбера кои тема съм чел и кои не... Само по датата се ориентирам и по спомен. Преди си бяга много ясно "колорирани" тези моменти Но това е до "темички" - лесно ще го натамънят "шефовете".

Иначе работи доволно добре. Новият vBulletin си е класи над стария.

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                  Туй да е само. Аз не мога да разбера кои тема съм чел и кои не... Само по датата се ориентирам и по спомен. Преди си бяга много ясно "колорирани" тези моменти Но това е до "темички" - лесно ще го натамънят "шефовете".

Иначе работи доволно добре. Новият vBulletin си е класи над стария.

Ааа ама и аз съм тъп. Заглавията на тези, в които има ново мнение, са с удебелен шрифт.
                  Последно редактирано от cveti; 23-05-10, 21:53.

Коментар

От: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

При опит да се логна се появява това:

"...вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
                    1. Вашите привилегии за достъп до страницата. Може би вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски или администраторски опции или други системи които са ви забранени?
                    2. Ако се опитвате да публикувате е възможно Администратора да ви е забранил достъпа или вие още да не сте получили активация.
                    3. Ако сте младши участник и се опитвате да пуснете обява - прочетете пак правилата на форума."

но въпреки грозната заплаха си ме пуска навсякъде.
                    LZ1AIV

Коментар

Индексацията вече е завършена, имате работещи услугите свързани с нея..., включително нови теми...

Освен това, вече е достъпна и функцията избор на стил... засега само с един в повече, можете да го пробвате...
                      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от asenv Преглед на мнение

"...вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
                        1. Вашите привилегии за достъп до страницата. Може би вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски или администраторски опции или други системи които са ви забранени?
                        2. Ако се опитвате да публикувате е възможно Администратора да ви е забранил достъпа или вие още да не сте получили активация.
                        3. Ако сте младши участник и се опитвате да пуснете обява - прочетете пак правилата на форума."

Изчисти кеша и ще се оправи.

Интересно, но това ми е трета смяна на платформа, на портал в който влизам достатъчно често и който има достатъчно голям брой редовни посетители. Винаги едно и също. На практика няма значение дали новата платформа е по-добра, по-лоша и съвсем същата, амо с 1-2 разлики в скина. Винаги се започва с мрънкане. Да де, донякъде е полезно, за да се отстранят евентуални грешки, но винаги мрънкане. Съболезнования на админите
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                          Индексацията вече е завършена, имате работещи услугите свързани с нея..., включително нови теми...

Освен това, вече е достъпна и функцията избор на стил... засега само с един в повече, можете да го пробвате...

Поздравления за новия дизайн! Със светлия стил не ми харесваше много , но сега като го промених на Orange-Blue определено ми допада повече!

Коментар

Първоначално публикуван от asenv Преглед на мнение

Не разбрах как се премахва проблема!?

Прочетох го това с "кеша" но не го разбрах!
                            Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                            ... turn on your A/С !

Коментар

На мен това ми излиза,когато чета някакво мнение,и искам после да се върна в Начало.

vBulletin съобщение

Toni69, вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
                              Вашите привилегии за достъп до страницата. Може би вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски или администраторски опции или други системи които са ви забранени?
                              Ако се опитвате да публикувате е възможно Администратора да ви е забранил достъпа или вие още да не сте получили активация.
                              Ако сте младши участник и се опитвате да пуснете обява - прочетете пак правилата на форума.
                              Изход Начало
                              (0+)
                              Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Първоначално публикуван от Toni69 Преглед на мнение
                                На мен това ми излиза,когато чета някакво мнение,и искам после да се върна в Начало.

vBulletin съобщение

Toni69, вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
                                Вашите привилегии за достъп до страницата. Може би вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски или администраторски опции или други системи които са ви забранени?
                                Ако се опитвате да публикувате е възможно Администратора да ви е забранил достъпа или вие още да не сте получили активация.
                                Ако сте младши участник и се опитвате да пуснете обява - прочетете пак правилата на форума.
                                Изход Начало
                                При мен излиза същото - не мога да отида в началото!
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X