Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добави нарушение на.........!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Добави нарушение на.........!

Колега прочетете цялата тема. После вижте дали говорите за картон (нарушение) или за точка за репутация (система за репутация). Едното няма нищо общо с другото.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнение
      Тодоре-моите уважения,но на всеки със статут "модератор" ако не е съгласен с мой пост или мнение....означава ли,че може да ми даде картон-явно ДА.....а кой контролира картонодателя?И означава ли това,че ако не му хареса ника ми например-трябва да ми сложи картон.......И с какво мнението му е по достоверно от моето или на друг?

Явно НЕ означава. Картон се дава за нарушение на правилата, а не за изказване на мнение, различно от това на модератори и администратори.

А че има начин да се контролират модераторите е доказан факт. Не са един и двама "картонодателите", които са загубили модераторските си права и заради склонност да използват картони като аргумент в спора или за разчистване на лични сметки.

Т.е., ако получиш картон и смяташ, че е несправедлив, имаш опцията да се оплачеш на супермодератор или на администратора на сайта.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнение
        Тодоре-моите уважения,но на всеки със статут "модератор" ако не е съгласен с мой пост или мнение....означава ли,че може да ми даде картон-явно ДА.....а кой контролира картонодателя?И означава ли това,че ако не му хареса ника ми например-трябва да ми сложи картон.......И с какво мнението му е по достоверно от моето или на друг?
        Не, модераторът няма правото да дава картон само защото не е съгласен с дадено мнение. Модераторите се контролират от СуперМодераторите, а и двете групи заедно от Администраторите.
        Картони за никове не са давани, по простата причина, че ако никът не е подходящ се пише на потребителя да си избере друго или направо се трие, зависи от нивото на "неподходящост".
        Ако в частност имате проблем с някой Модератор, заради конкретни негови действия, може да се обърнете към СуперМодератор или Администратор с лично съобщение и да обясните за какво става дума.
        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
        A2 (+)

Коментар

Благодаря за отговорите!За сега нямам проблеми и немисля да имам.Просто питах,за да съм наясно.Благодаря Ви!

Коментар

Определено ме интересува за срока на бана. И ако е фор евъ започвам да търся нов участник със старо амплоа.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              И ако е фор евъ започвам да търся нов участник със старо амплоа.
              Това е доказано, че не минава толкова лесно Всъщност голяма част от бановете са именно заради подобни опити за подобно заобикаляне, които разбира се са потвърдени със сигурност. Е, понякога се правим, че не довиждаме доказателствата за хора, които заслужават втори шанс, но уви, рядко се оказва, че с новия ник нещата се променят...
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

• От: Добави нарушение на.........!

Аз пък съм горд собственик на два що годе скорошни червени картона (имам си и други два, но по-стари и напълно заслужени - за правопис и за излишно мнение, т.е. спам), които ми носят някакви точки (не искам да знам за какво са, само предполагам, че като събера пълен актив ще получа някаква по-голяма "награда"). Първият ми картон бе защото съм "спамил и постусловил" в раздел "Спам". Тогава малко се ядосах, защото правилата на раздел "спам" уж позволяват това, а освен всичко друго не смятах, че съм виновен, че темите които отварям се разискват и коментират активно (та излизат напред, за да дразнят модератора), но тогава си замълчах срамежливо, защото дествително личната ми оценка беше, че съм прекалено активен спрямо другите участници в портала. Като текст към картона ми бе предложено "да преосмисля престоя си във форума", което направих и ще видите статистиките на профила ми - от тогава пиша и участвам в дискусии неимоверно по-малко и мисля, че се вписвам в желаните норми за редови потребител (от гледна точка на брой мнения на ден).

Днес, както споменах по-горе, отново бях "картониран", защото участвах прекалено активно в една дискусия... сиреч пак прекалих и го съзнавам. Дори имах наглостта да отговоря на двама различни човека в две отделни мнения едно след друго, вместо да ги обединя в едно и това определено "преля чашата". Логически разглеждам проблема и признавам, че това е нещо действително лошо. В текстът към картона ми пише "Многократно сте предупреждаван, да ползвате бутона за редакция, а не да редите мнения, едно след друго, в рамките на няколко минути"... Е, не помня да съм бил предупреждаван някога въобще, камо ли пък многократно, но да кажем, че модераторът е напълно прав - сигурно някъде из дебрите на правилата на форума има такова писано правило или най-малкото "вече е дискутирано в друга тема". Незнанието на "закона" не ме освобождава от отговорност.

Така изглежда пак ми се налага "да преосмислям престоя си във форума" и обещавам, че ще направя всичко възможно. Извинявам се на всички участници за проявената от мен грубост и наглост - очевидно повтарям на една и съща грешка. Отново ще се опитам да се сдържа и смирено ще спра да спамя като си изразявам мнението по местата, където съм сметнал, че има някаква полза от него. Моля, ако забележите, че отново съм се разпуснал и съм прекалил, да ми дадете пълен актив от точки, за да ме излекувате от жаждата и желанието ми да участвам в различни дискусии по различни теми. Може би, както нееднократно заявяват други участници, наистина съм болен (споменавани са най-различни болести, които обикновено се свързват или с младостта и некомпетентността, или с някакви "соц идеи") и имам нужда от лечение. Явно досегашният ми престой във този форум не се оценява добре нито от ръководството, нито от мнозинството участници, за което поднасям своите най-искрени извинения на целия екип.

Надявам се, че не съм навредил трайно на никого.

Коментар

Филипе, само на последната страница, на въпросната тема се наложи да сливам няколко двойки последователни мнения. Бутонът за редакция, долу в дясно е точно за това, при нужда, да си допълниш мнението. Не ми се търси из форума, но въпреки твърдението, че не си предупреждаван, сигурен съм, че лично аз съм те предупреждавал в много теми, включително и пишейки с червено в твои мнения. Опитай се да си представиш, че и модераторите имат желание да попрочетат нещичко, или дори да напишат, а не само да вървят подире ти и да ти събират разхвърляните мнения...
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Аз вече се извиних, нали? И да, след като го каза вярно е - два пъти срещам фразата "редактирано от giorgio" под мои мнения в тази тема и веднъж под мнение на "vlageo" (и все са на последната страница, сиреч общо три за кратко време - реално сме ти скъсали нервите). Значи наистина ми е повторна грешката днес. И пак аз съм глупака, че не си препрочитам непрекъснато старите мнения, та да забелязвам кой, как и защо ги е редактирал.

Коментар

• От: До: Добави нарушение на.........!

Е те за това баце аз почти не пиша само чета и се забавлявам, защо да пиша като след 5 минути вече не е мое мнение.
                      Или като напишеш нещо, съответно някой ти отговори, но ти си пуснал 2ри пост своевременно, който обаче се обезмисля след отговора на някой от участниците, да не вземеш да изтриеш текста (щото поста неможеш) това е пустословие, и не се хаби да впишеш в причини за редакция каквото и да е, дори и да е молба към модератор да изтрие поста-не се зачита, остава си пустословие...съответно наказание.Процедурата е следната:изнамираш съответния модератор, описваш какво точно си направил и какво не си искал да направиш ,съответно молиш официално за това какво искаш да стане и няма наказани освен ако някой не ти прасне нещо за изтекла актуалност на поста.
                      Добре че съм щастлив човек по природа и съм мнооого над тия неща, дотолкова че видях чак след 3 дни че съм наказан
                      Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                        Е те за това баце аз почти не пиша само чета и се забавлявам, защо да пиша като след 5 минути вече не е мое мнение.
                        Или като напишеш нещо, съответно някой ти отговори, но ти си пуснал 2ри пост своевременно, който обаче се обезмисля след отговора на някой от участниците, да не вземеш да изтриеш текста (щото поста неможеш) това е пустословие, и не се хаби да впишеш в причини за редакция каквото и да е, дори и да е молба към модератор да изтрие поста-не се зачита, остава си пустословие...съответно наказание.Процедурата е следната:изнамираш съответния модератор, описваш какво точно си направил и какво не си искал да направиш ,съответно молиш официално за това какво искаш да стане и няма наказани освен ако някой не ти прасне нещо за изтекла актуалност на поста.
                        Добре че съм щастлив човек по природа и съм мнооого над тия неща, дотолкова че видях чак след 3 дни че съм наказан
                        Това не е вярно. Редовно има сбъркани или дублирани постове, които са редактирани до нещо като "грешка", или "...", или "излишно вече", или "моля, изтрийте", които просто се трият. Никой няма да даде нарушение за такова нещо.
                        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Да, добре.Предполагам имаш права над това да ми видиш профила и наказанието от 23-11-09 02:47 записката е Спам-пустословие
                          Последно редактирано от Ico_Ns; 18-08-10, 14:57. Причина: допълване на текст

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                            Да, добре.Предполагам имаш права над това да ми видиш профила и наказанието от 23-11-09 02:47 записката е Спам-пустословие
                            Да и доколкото виждам не е заради редактираното мнение, а за следващото, което е заяждане със забележката на модератора, че темата е от преди 3 години и вече не е актуална.

Коментар

Дори и така да е, понеже нямам толкова дълбок спомен, помня че изтрих поста си по някаква причина описана в полето за редакция.А и ако е за заяждане едва ли щеше да пише Спам-пустословие, виж ако е било спор е друга бира.
                              А аз рядко се заяждам с властимащите, народа е казал : -С Полицай на пътя и Модератор в нета не се спори.

Коментар

Какво виждам аз. Написал си мнение в тема за някакви данъци, в което казваш, че писалите преди теб не са прави, модератор ти е направил забележка, че темата е от преди 3 години, което е и вероятната причина нещата да са се променили, след това ти си изтрил мнението си, но си му и отговорил в следващо в леко заядлив стил, че като не искаме да се пише по такива теми, трябва да ги заключваме, след което е минал друг модератор, изтрил е трите мнения и е дал картон за последното. Честно казано, може би и само триенето щеше да е достатъчно, но картона не е за изтритото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X