Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За глупаците и обидените

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За глупаците и обидените

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
    ...А че Стефан е пиперлия си е негова "треска за дялане". Такъв си е, прям и чепат.
    Точно затова е един от най-интересните участници в този форум. Дори и "обидата", довела до въпросния дебат, беше оригинално поднесена, в неговия стил... не винаги разбираем и същевременно ясен и прям...
    Вероятно не съм обективен, прекалено пристрастен съм... лично аз не бих се обидил, ако точно той ме нарече глупак... а и тези, които го познаваме лично, знаем колко е добродушен...
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

"....Това е частен форум! като не ти изнася какво търсиш тук?"

отговарям за себе си, за другите незнам:
      - търся някое зрънце, от което да науча нещо за джипките и офроуда, за другите въпроси - си има бигмамафорум!

"......ако ти стиска.... незнам кво си"

т'ва па ако е по правилата.............. незнам, ма не ми и пука!

Коментар

Някак неестествено е хора, дето врат и кипат в екстремен спорт да се изисква от тях да са хрисими , спокойни и да не си изпускат нервите. То че правила трябва да има трябва , ама и малко по-либерално. Все пак е нормално. Най-малкото е нормално да се греши. Че ние да не сме роботи.(изключвам себе си-известно ви е че нямам кръв и съм същинска машина за любов) . Според мен работата към която се стремите модове и всички началници,може да се извършва съвсем елементарно-слагате на везна Стефан примерно-и виждате дали плюсовете, които носи са повече от минусите и така. По това трябва да се преценява. Всеки си има плюсове и минуси. Тук болшинството сме мъже все пак- не може да се изисква да се пречупват основни мъжки характеристики - като достойнство-еми като те предизвикат е нормално да се защитиш , а не да хленчиш. Едно време имаше един филм - "Разрушителят" със Силвестър Сталоун. Венци да хване да го изгледа и да види до къде се доведе едно хрисимо общество. Майката му е нещата да са някъде по средата. Не може да се изисква от тестостерона и адреналина да нямат своите странични ефекти.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
          Уважаема колежке, ако вие успеете да дефинирате точни и ясни правила за определяне на "подбудител" то аз се ангажирам да ги приложа напълно ефективно и спрямо всички!
          За съжаление, за момента не мога да го формулирам така, че да бъде приложимо като правило. Не се отказвам. Мисля по въпроса. Ако някой от колегите има идея, то ще се радвам да я сподели. Все пак, съдейки по постовете в този форум, има достатъчно много умни хора.

Коментар

Според мен, следва първо да се разграничим от симпатиите си спрямо Стефан в случая (и да го приемем за принципна дискусия) и второ да не забравяте, че ние всички сме потребители на нещо което е собственост на другиго! Ако този форум беше възникнал отсамосебеси, защото определен брой офроуд любители са намерили сходни интереси, събрали са се и са написали закони (правила в нашия случай), които с времето са еволюирали и се изменят според виждането на поданиците/гражданите/потребителите или каквото там виждане имате за нещата, и са изградили някакво виртуално демократично общество можехме много основателно да водим подобна дискусия. За съжаление не се е получило така и явно много от нас се чувстват във форума прекалено като "у дома си" и забравят, че сме един вид "на гости" тук и сме приели правилата на домакина! Най-лошото е, че вероятно самият Стефан е напълно наясно с нуждата от спазване на правилата и вероятно се забавлява от това стечение на обстоятелствата. Може би невежеството, пренебрежението и тоталната липса на интерес към познанието го дразнят, но това не е основание да си отпуска душата по адрес на останалите участници ако те самите не са направили същото по негов адрес.

Коментар

Не знам защо трябва да дъвчим тази тема.Даже заглавието звучи твърде подигравателно спрямо всички участници тук.

Коментар

Ние избираме да сме тук

Коментар

Егати темата.

Понеже е очевидно, че някои от правещите мечешка услуга на Стефан и имащи доста нездраво разбиране за солидарност визират мен, ще отговоря за протокола, а не на тях, защото са предубедени.

Въ всички теми, където "сме провокирали Стефан" е било меко казано взаимно. Той има достатъчно акъл, за да не "стане жертва на йезутски план". Обективно погледнато, неговият императивен тон и квалификациите му по "наш" адрес са меко казано провокативни, а по-силно казано - надменни. То не бяха детски градини, то не бяха дискотеки, то не бяха кръчми. Това ми е безразлично, но лошото е, че напоследък това е за сметка на смислените аргументи и мнения. Колкото пъти съм му дал възможност да ме опровергае на нивото, съответстващо на претенциите му, толкова пъти всичко е свършвало по доста махленски начин. Сега се оказва, че сме шайка, поставила си за цел да го изманипулираме и провокираме да стъпи накриво и да го изгонят от форума. Само, дето никой не го е гонил и "ние" би трябвало да сме доста тъпи, за да се лишим сами от опонента, с чиято помощ се разгарят споровете, където всички можем да изложим тезите си. За съжаление напоследък обаче и тази му помощ не е каквато беше.

Не е хубаво да го казвам, но личното ми мнение за тук присъстващите "изобличители на целенасочената ни провокация" изобщо не е високо и ролята им да адвокати на Стефан не им е по мярка.

Коментар

Обер, не се пали. Ваште спорове със Стефан са от години и са епични диалози на разбирачи на военното дело. Който ги е чел, знае, който не, си вади грешни изводи.
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Злати, изобщо не се паля. То и няма за какво, защото на Стефан ще му мине.

Единствено отбелязвам, че се намират разни хора, които понеже сами по себе си няма с какво да се откроят, приемат твърде присърце разни чужди каузи и защити.

Коментар

Бях казал че няма да пиша повече , но не можах да се сдържа. Интересно защо точно тези , които визирах си мълчат и се спотайват, а някои други се палят вместо тях?
                        Не знам. Може би гузен - негонен бяга. А и още нещо, което се отнася до тях - чувствата ни са взаимни.

П.П. Не е ли за заключване тази тема?

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                          Стефан си има трески за дялане, лесно се ядосва, избухва и обижда понякога опонените си , заради което е наказван и преди. Нормално - никой не трябва да се чувства богопомазан. Но защо никой досега не написа дори един ред за тези, които го предизвикваха почти винаги нарочно и знаейки характера му чакаха /явно с удоволствие/ да го накажат? Защо също никой не каза, че когато и да го попиташ за нещо той ти обяснява без да се надува и да парадира със знанията си , без да показва "смачкващо превъзходство" , нещо с което доста от т.н. му "опоненти" трудно могат да се похвалят? Към тези хора искам да се обърна с въпроса: - Е, сега доволни ли сте? Преливате ли от кеф? Дано. Защото бая се потрудихте.
                          Жалко е , защото Стефан е една от живите легенди на този форум - нещо , за което никой от хората които се постараха да го изгонят не може да претендира.
                          Това исках да кажа и повече в тази тема няма да пиша.
                          Ето: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...809#post456809
                          Ама, май е по-добре да си мълча, защото по един бан на седмица ми стига...
                          "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Тихомире, на един мъж не подхожда репликата "не се сдържах".

Не знам ти кого си визирал, но аз отговорих на друг участник тук, защото знам, че има предвид мен.

Добре, щом чувствата ни са взаимни, защото моите към теб са неутрални и няма повод за драматизъм.

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                              Ето: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...809#post456809
                              Ама, май е по-добре да си мълча, защото по един бан на седмица ми стига...
                              Какво ето?
                              Аз не мога да разбера, ти заяждаш ли се и какъв всъщност е проблема?
                              LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
                                Злати, изобщо не се паля. То и няма за какво, защото на Стефан ще му мине.

Единствено отбелязвам, че се намират разни хора, които понеже сами по себе си няма с какво да се откроят, приемат твърде присърце разни чужди каузи и защити.
                                Обер, въпросът е принципен. В споровете ви със Стефан винаги съм вземал страна срещуположна на Стефан, но споровете са интересни, когато има две страни. В противен случай отиваме към стила на в-к"Работническо дело" - липса на дискусия или още по-лошо - изкуствено създадена такава в някакъв смешен опит за задържане на читателското внимание. Вярно, че Стефан в последно време не е на ниво, ама има ли спор и дискусия в която всички са на едно мнение - "в спорът се ражда истината".
                                "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X