Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За глупаците и обидените

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За глупаците и обидените

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
    НЕ,НЕ, колега явно не познавате добре лицето Стефан , по презумция законите са създадени за слабо мислещи хола за да се управляват , то и религиите са на този принцип , няма лошо , НО с уважение към твоето мислене и твоето уважение към казоса , говорим за човек коит може да се разчита на него , аз съм първия във този форум де сго псувах , с уважение Юли
    Юли, не си прав за това за кого са законите. Но в случая дори не говорим за закони, а за правила. Мисля, че се наприказвахме по случая - що ли не я заключват вече...

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
      За да прекратим излишната дискусия. Стефан нарече глупак друг участник във Форума. Без значение от причините това е обида и се санкционира без коментар. И аз ако нарека някой по този начин, и мен ще ме баннат колегите, и ще са напълно прави. Май е време някой да заключи тая тема, че става безсмислена.

Аз не смятам, че Глупак е = на Бан /или БАН/

Никога и не съм бил много в час с правилата, но то някак се усещат границите на добрия тон, или зависи от възпитанието, знам ли...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Все ми се струваше, че кога и дали е обидено пълнолетно вменяемо лице е негова работа, а не на трета страна, ама ...
        Не ми се струва в правото да се обижда човек, който просто се е напил, просто не може да спре да говори, и при това доказва че плевника и небостъргача са едно и също. Или там лодката за разходки и самолетоносача. Опитвайки се да представи за знания нещо, което няма. И сам отлично знае че ги няма. Без дори да подозира за цели класове ключови изисквания и особености на въпросните съоръжения. Нито дискотечния разум да се поставя в ролята на морален съдник, без обаче да може да обясни какво са правили унгарските дивизии под Воронеж и на Дон, което все пак е Русия, или защо някой е произвел половината танкове и артилерия, всичката реактивна авиация на хитлерова Германия във вчерашната война, а днес прави нещо, подкокоросван от новия фашизъм. Хем не знаят, хем не мислят, хем не разбират, но да се обидят умеят ...
        Това е малкия проблем, светът е пълен с глупаци и без това. Реалният са така наречените модератори. По дефиниция работата на модератора е да управлява разговора, а не да го криви и къса. Да може своевременно да пресече несъстоятелните твърдения, а не да си играе на право на мнение. Когато става дума за техника, която си има строги ненарушими закони. За което обаче сам трябва да го разбира, и да е по в темата от останалите участници. Видимо обаче има модератори, за които това е някакъв вид началничество, и орат през поверената им територия през куп за грош. Без да си дават труда дори да научат използваните от останалите думи, без да разбират кой какво казва, но със собствено нелепо мнение. С което демонстрират освен всичко друго, неумение да използват дори правилата на формалната логика. Колкото да се ориентират в непознатия им въпрос, който са се наели за управляват и изяснят ... Щеше да е смешно, ако не беше катастрофално. Старателния глупак е по-страшен и от най-умния злодей. Има съюзници, с които и противници не ти трябват - ще те загробят по-бързо. Смъртта от оглупяване е често явление в интернет, ще бъде жалко да се случи и с този сайт.

Няма да обсъждам това с никого. Дори няма да прочета отговорите. За улеснение на чудещите се – не съм обиден. Ядосан съм. Аз също имам някакви правила, и в съгласие с тях просто спирам да идвам тук. Където царува глупостта, мене ме няма. Ако някой ден чуя че нещо се е променило, тогава сигурно ще се върна. Заради всички знаещи, полезни и добри хора, които иначе се събират на това място. Все още.
        Но не по-рано.
        Абе какво ти пука?
        Пускай си го през долуподписания!!
        Не прави кефа на разни нещастници да им се връзваш!!
        Всички знаят какво струваш, ти не си някой копи-пейст мен!
        Пиши какво мислиш, а какво казват глупаците теб не би трябвало да те интересува!
        Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Може би съм нискокултурен или нетолерантен, но не смятам, че е толкова страшно да наречеш някой "глупак". Все пак ако "царят е гол" трябва да го кажем, а не да се правим на слепи и да спазваме някакъв псевдо етикет. Разбира се трябва да не се прекрачва границата.
          Аз не смятам, че Стефан я е прекрачил( в контекста на конкретния спор).
          А не сте ли се замисляли, че е малко изнервящо старите участници във форума да могат да гласуват само положително? И като не можеш да оцениш "по достойнство" някой чрез системата за репутация , просто го наругаваш.....
          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X