Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За глупаците и обидените

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За глупаците и обидените

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
    Какво ето?
    Аз не мога да разбера, ти заяждаш ли се и какъв всъщност е проблема?
    Стига си се захващал все с мен. Какво толкова искаш? Никой не визира в случая теб.
    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
      В споровете ви със Стефан винаги съм вземал страна срещуположна на Стефан, но споровете са интересни, когато има две страни.
      Е, не разбра ли, че и аз точно това казвам?

Коментар

Колеги, последните постове доказват пагубната тенденция към създаване на конфликтни ситуации. Имаме възможност да се замислим за поведението си, а не да заключваме поредната тема. Темата не е за нито един от нас, вече не и за Стефан и решението му (явно всички се надяваме да е временно) да не участва вече в дискусиите, дискусията е принципна!

Коментар

До тук само четох и се ядосвах-"Стефан бил такъв, Стефан бил онакъв!"
          Стефан е визитката на този форум, да заядлив е, има трески за дялане, ядосва се и ядосва,но без него няма да е интересно.Ще бъде жалко да го натирим.Съгласен съм с Тихомир, че има драки, които дебнат да влезнат в безсмислени схватки със Стефан и правят интересните им спорове с Обера скучни и злобни, сигурно са доволни и се радват на безсмислената си "победа"!

Стефане, ако четеш-"Оставь Петя, не поймут!"
          Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
            Тихомире, на един мъж не подхожда репликата "не се сдържах".

Не знам ти кого си визирал, но аз отговорих на друг участник тук, защото знам, че има предвид мен.

Добре, щом чувствата ни са взаимни, защото моите към теб са неутрални и няма повод за драматизъм.
            Обер, не съм се обърнал към теб. Да виждаш да съм цитирал името ти някъде? И още - айде не ме учи какво е мъж и какво му подхожда,а?!? Аз не си спомням да съм изказвал мнение ти какъв мъж си и изобщо що за човек си, не го прави и ти, моля. А повод за драматизъм наистина няма, тъй че няма смисъл този и без това глупав конфликт да се раздухва повече.

Коментар

Тихомире, на един мъж не подхожда репликата "не се сдържах".

това не е много толерантно , познава Тихомир и твърдя че си е мъж,
              виждам че си доста на ти с дар словото , моля те исползваи го за помирение

с уважение Юли
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Уважаеми колеги, моля ви ако имате нещо по темата да напишете... лични конфликти и уточняване на лични взаимоотношения много добре знаете че тук няма да дискутирате...!

И ви моля всички да послушате Юли...!
                VPetrov.photography

Коментар

господин Венци Петров смятам че подобни теми ще повлиаят доста негативно на наближаващия се национален сабор моля темата да бъде заключена и да не се допускат подобни теми до празника които е определен
                  Последно редактирано от Юли; 01-09-08, 22:13.
                  sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Ей, аз ли завъртяно се изразявам, вие ли криво ме разбирате?! Именно затова казах, че такъв израз не подхожда. Ако смятах друго, щях да кажа, че много ти отива.

Тихомире, не сме ученици да си пробутваме реплики "не съм те споменал конкретно". То си е ясно.

По темата - на Стефан ще му мине, така че не виждам за какво изобщо я има.

Коментар

Ей, аз ли завъртяно се изразявам, вие ли криво ме разбирате?! Именно затова казах, че такъв израз не подхожда. Ако смятах друго, щях да кажа, че много ти отива.

Тихомире, не сме ученици да си пробутваме реплики "не съм те споменал конкретно". То си е ясно.

По темата - на Стефан ще му мине, така че не виждам за какво изобщо я има.
                      Добре, добре- повече приказки са излишни. Наистина - не сме ученици все пак.
                      А че на Стефан ще му мине съм съгласен и се надявам искрено да е така.

Коментар

Май наистина са се намесили трети хора,които неразбирайки нещата давали картони наляво надясно.И какво толкова е станало едн мъж нарекъл друг мъж глупак и света свършва. Всички са достатъчно зрели и големи за да разбират смисъла на постъпките си и да си носят отговоност за това.Въпрос на лично възпитание и култура е даването на определения , лепването на етикети или даването на картони.
                        По скоро проблемът е друг- взаимната толерантности приемането на мнението на другия. Дали е Стефан,дали е Обер или Тихомир-всички ге познавам само виртуално и не смятам че е необходимо да разваляме добрия тон и удоволствието от виртуалното общуване.
                        В едно общество дали демократично или тоталитарно винаги ще има доволни и недоволни.Това е нормално.Нека тук бъдем за взаимопомощ и удоволствие.

Коментар

Подкрепям правилата на Форума!

Отскоро съм регистриран в този Форум, но го чета отдавна и определено правилата в него ми допадат. Това е една от причините да участвам тук с личните си данни, а не анонимно.

Всеки може да сбърка по една или друга причина... Всеки трябва да има способността да се погледне отстрани малко по-критично, всеки трябва да може да каже поне едно: "Съжалявам"...

Заставам твърдо зад правилата на този Форум! Щом те са валидни за всички, по-добра демокрация от това на мен не ми е нужна.
                          Поздрави от Lincoln, UK! :)

Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI GLS '95 (дълга база)

Коментар

За съжаление Форумът няма да бъде същия без Стефан...Да се надяваме че решението му е повлияно от моментно състояние...
                            С "Фармахим" - непобедим
                            Дизел - само дънки!

Коментар

Лошото, ама наистина лошото е, че темата се разклони на 2 - "Стефан и неговите трески" и далеч по-неприятната втора част - започнаха лични нападки, контрирането им и въобще "Империята отвръща на удара" и "Завръщането на джедаите".
                              Смятам спора за безсмислен - правилата са за да бъдат спазвани - така мисля и личните ми симпатии към личността Стефан не могат да обърнат реда на мислите ми в този аспект.

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                                Лошото, ама наистина лошото е, че темата се разклони на 2 - "Стефан и неговите трески" и далеч по-неприятната втора част - започнаха лични нападки, контрирането им и въобще "Империята отвръща на удара" и "Завръщането на джедаите".
                                Смятам спора за безсмислен - правилата са за да бъдат спазвани - така мисля и личните ми симпатии към личността Стефан не могат да обърнат реда на мислите ми в този аспект.

НЕ,НЕ, колега явно не познавате добре лицето Стефан , по презумция законите са създадени за слабо мислещи хола за да се управляват , то и религиите са на този принцип , няма лошо , НО с уважение към твоето мислене и твоето уважение към казоса , говорим за човек коит може да се разчита на него , аз съм първия във този форум де сго псувах , с уважение Юли

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X