Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнение
    Премрежи ми се погледа и не можах да намеря това, което ме интересува. Моля, дайте ми линк до правилата, обясняващи видовете участници (младши, старши, утвърден, модератор и т.н.), как се става съответен участник. Какви са тези точки (при гласуване)?
    Ето колега - има цял раздел (най-важният от всички): Правила, работа с форумите, FAQ, FTP...

А, по-конкретно - по въпросите:

Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях.

Ограничения в портала за новите потребители

Как може да придобиете веднага права на активен участник?

Репутация - какво е това в този портал?
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

В оценката на репутация имам едно квадратче което не е зелено, а сиво или синьо, това означава ли че някой е гласувал с неодобрение за мой отговор?

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
        В оценката на репутация имам едно квадратче което не е зелено, а сиво или синьо, това означава ли че някой е гласувал с неодобрение за мой отговор?
        Означава, че е гласувал някой, който няма точки за репутация. Тъй че не можеш да разбереш, дали е положително. Освен по текста.

Коментар

^ Ок, но текст няма.

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
            ^ Ок, но текст няма.
            Значи е положително, защото ако е отрицателно в полето причина трябва да е написан поне един символ
            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
              Значи е положително, защото ако е отрицателно в полето причина трябва да е написан поне един символ
              Супер.

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                Да, но пък не дава точки май, защото имах 50 точки, някой ми даде това сивото квардатче и пак съм 50 точки.
                Както и да е Тва не е важно
                [LEFT][URL="http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/"][COLOR=#0000ff]http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/[/COLOR][/URL] :arrow:[/LEFT]
                [LEFT][URL]http://forum.mobile.bg/member/FreestyleR/[/URL] :arrow:[/LEFT]

Коментар

Сиво е защото ти е дадено от човек който все още не е активен учесник в форума /портала/. Дано съм ти бил полезен
                  [I][B]S мЭн - kOйТо иSкА, sРЭЩу мЭн - kОйТо мОжЭ !!![/B][/I]

Коментар

Първоначално публикуван от FreestyleR Преглед на мнение
                    Да, но пък не дава точки май, защото имах 50 точки, някой ми даде това сивото квардатче и пак съм 50 точки.
                    Дали четем какво пише 2-3 поста по-нагоре:

Първоначално публикуван от Redo
                    Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Означава, че е гласувал някой, който няма точки за репутация. Тъй че не можеш да разбереш, дали е положително. Освен по текста.
                    Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
                      Дали четем какво пише 2-3 поста по-нагоре:
                      Оф, както и да е неме разбрахте какво казвам, ма карай
                      [LEFT][URL="http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/"][COLOR=#0000ff]http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/[/COLOR][/URL] :arrow:[/LEFT]
                      [LEFT][URL]http://forum.mobile.bg/member/FreestyleR/[/URL] :arrow:[/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от FreestyleR Преглед на мнение
                        Да, именно не ти дава точки и е сиво. Участник, които има 0 точки ти е цъкнал репутация и е избрал Одобрявам, но при теб излиза сиво квадратче, защото не ти носи никакви точки.
                        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                        A2 (+)

Коментар

Написах мнение по тема в 15.05 часа реално време но във форума мнението се появи с време 11.55 часа.Часовника на компютъра ми е сверен вярно къде е проблема при мен или така работи системат.

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала

В потребителския ви панел има настройка за часови пояс.
                            Трябва да е GMT +2 ако сте в България в момента сте на западна Европа Лондон Лисабон.
                            времето се определя от сървъра като гледам предишния ви пост е правилно.
                            Последно редактирано от Венцислав Петров; 13-10-09, 16:12.

Коментар

Има проблем с албуми, които се намират в профила ми, а и не само там.
                              Когато избера първата снимка, над нея в дясно ми изписва "Last", т.е. да избера последната снимка. Като го направя ми излиза надписа "First". Ако пък избера снимка, която не е нито първа, нито последна - немога да превключа на друга.

Коментар

• До: Re: Проблеми в работата на портала

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                                В потребителския ви панел има настройка за часови пояс.
                                Трябва да е GMT +2 ако сте в българия в момента сте на западна европа лондон лисабон.
                                времето се определя от сървера като гледам предишния ви пост е правилно.
                                Да намерих го НО защо като го променя в полето за настроика на GMT+2 и му дам да запомни после в края на страницата ми пише че времето е по GMT+3. Няколко пъти пробвах и пак не пише долу че съм по GMT+2 а освен това и ми бяга времето спрямо часовника на компютъра с 10 минути назад.Не че ми пречат тези 10 минути ама като съм повдигнал въпроса да се изясни и на други колеги.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X