Здравейте колеги,
Стикерите са готови (3-та В) но не мога даотделя свободно време (дори иза влизане във форома) единствено ако ме посаветва някой как да стане най-бързо раздаването (изключвам колеги, които не са от София) ще сам му благодарен за да не ви бавя и вас.Освен да ги оставя някаде, кадето всеки знае да отиде, и да си ги вземе, но каде??
П.П
Имам стикери на колегата GSXR, с който 2-пъти се чувахме и така ине можахме да се разберем кой кой ще търси!
Аз от утре т.е от днес ще започна да оведомявам всеки, който е порчал стикери на ЛС по отделно
Здравейте колеги,
Стикерите са готови (3-та В) но не мога даотделя свободно време (дори иза влизане във форома) единствено ако ме посаветва някой как да стане най-бързо раздаването (изключвам колеги, които не са от София) ще сам му благодарен за да не ви бавя и вас.Освен да ги оставя някаде, кадето всеки знае да отиде, и да си ги вземе, но каде??
П.П
Имам стикери на колегата GSXR, с който 2-пъти се чувахме и така ине можахме да се разберем кой кой ще търси!
Аз от утре т.е от днес ще започна да оведомявам всеки, който е порчал стикери на ЛС по отделно
Аз ще имам възможност да ги взема от теб и да ги раздам.Имам малко свободно време,но е плаващо,в движение съм постоянно,което пък означава,че ще мога да съм удобен почти на всеки.Освен това имам ангажимент към теб,което е удобна възможност да се реванширам.
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Колеги, някой да знае какво става със стикерите?
Поздрави
Аз знам какво става със стикерите, извинявайте, че ви накарах да чакате толова, но едва днес успях да намеря време да седна пред компютъра- бях страшно зает. Иначе стикерите са готови и си ги возя в колата над една и седмица, след малко ще пусна никовете които са готови.
Коментар