Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КАК ДА СЕ ПОЗНАВАМЕ НА ПЪТЯ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: КАК ДА СЕ ПОЗНАВАМЕ НА ПЪТЯ?

Колеги,
    Кервана никага няма да спре и кучетата надали ще престанат да лаят. STEF BMW, можеби не съм те разбрал извинявай, и като чели заформихме малка бурия в чаша с вода. Gorsko pate, предполагам, че офертата ти за масла на важи само за мен от колегите(в кръга на шегата разбира се) А стикерите са най малкото, което мога да направя за колеги и приятели от форума.
    LZ1HRD

Коментар

Първоначално публикуван от hilllti Преглед на мнение
      Колеги,
      Кервана никага няма да спре и кучетата надали ще престанат да лаят. STEF BMW, можеби не съм те разбрал извинявай, и като чели заформихме малка бурия в чаша с вода. Gorsko pate, предполагам, че офертата ти за масла на важи само за мен от колегите(в кръга на шегата разбира се) А стикерите са най малкото, което мога да направя за колеги и приятели от форума.
      Шапка ти свалям за разбирането и труда ти!Давай братле,Нека се познаваме на пътя!...Здраве!.
      Последно редактирано от cveti; 06-02-09, 16:31.

Коментар

И аз искам стикер
        Въпреки , че не съм много за офроуд.
        Ама и аз дет се вика: "Барабар Петко с мъжете"
        [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

Някой дали би могъл да вмъкне и моя nick в диагонала на стикера.Еmail:boris_sakalev@abv.bg Благодаря предварително.
          Кораб, стоящ на пристанището, е в безопасност, но НЕ за това са направени корабите...

0886023885

Коментар

ако някой има вазможност да направи това и за мен ще съм му благодарен!
            gangsta_vasko@abv.bg
            АКО ПОНЕ ВЕДНЪЖ НА ДЕН НЕ ИЗПИТАШ СТРАХ, ЗНАЧИ НЕ ЖИВЕЕШ !!!

Коментар

И моя вариант е готов.Благодаря много на iiiopo за услугата.Сега остава да го отпечатам и да си купя джип на който да го залепя. Но и това ще стане някой ден.
              Прикачени файлове
              Кораб, стоящ на пристанището, е в безопасност, но НЕ за това са направени корабите...

0886023885

Коментар

Първоначално публикуван от hilllti Преглед на мнение
                Дано да бъркам, но ако се поражда съмнение за други цели освен "услуга на клубно ниво" от моя страна, може би е малко обидно защото, Ако обявя РЕАЛНО, колко струва един стикер, доста колеги ще решат, че моята инициатива е абсолютно "Тимуровска".Реално колеги плащате около 90% от стойноста. Ако някой се съмнява нека намери по добра цена от тази, на която плащате стикерите на това качество (като не включвам време за обработка на всеки файл и др.)Всеки дава по нещо от себеси. Според мен от елементарното нещо, като едни стикери до изкачването на най високия връх управляваща е мутивацията, която може май лесно да бъде убита.
                П.П
                Всички поръчали стикери(1-ва поръчка) се свързаха с мен, и всяко закъснение от страна на колегите беше оправдано.
                Може би да се употреби думата бизнес или печалба....това е далеечно и грешно понятие в случая
                Който е поръчал стикери ще ги има.
                Приятелю, ти помогна твърде много на всички - стикерите са супер качествени, аз поръчаните свърших и ми трябват още...

Дай да не слушаме разни оплаквания - мисля че си разбрал че няма смисъл. Колкото повече труд и средства влагаме за другите, толкова по-сърдити ще има! Ама защо да им се сърдим и ние
                А всеки с нещо може да помогне - с труд, с приятелите си, с времето си!
                Ще повторя пак една албанска пословица - Като направиш добро - пиши го на пясък, като ти направят добро - пиши го на камък!
                Show must go on!
                LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                  Ще повторя пак една албанска пословица - Като направиш добро - пиши го на пясък, като ти направят добро - пиши го на камък!

Пословицата е наистина мъдра,
                  А ако искаш още трябва да ми пуснеш бройка на ЛС, а аз ще се опитам да я вкарам във втората поръчка (която се изпълнява в момента и ще стане малко по бавно поради натоварване преди празниците) един наш "симпатичен" мобилен оператор е задристил всички печатници в София
                  LZ1HRD

Коментар

Здравейте колеги,
                    Стикерите са готови(с малки изключения за последните поръчали) които се правят в момента.Те може да се забавят-поради голямо натоварване-Празници
                    Единствения проблем, е че аз съм доста натоварен до края на седмицата.За това аз търся (на който имам телефон) на който нямам ще пиша ЛС да ми го прати.
                    LZ1HRD

Коментар

Моя е 0886274711
                      Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                      Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Само да помоля колегите,каквaто и да е(телефони, бройки, и т.н)информация да ми пишете на ЛС.
                        Има тема от адм.точно за такава тип информация( комуникация)
                        rgrds
                        LZ1HRD

Коментар

Благодарности на колегата Христо!Днес ме изнамери в София и ми връчи стикерите в ръка!Аз съм от Зверино ,но днес бях в София.Стикерите от втората вълна изглеждат перфектно!Заслужава си!Благодарности на Христо (hilllti) и весело изкарване на празниците!!!
                          ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Христо, ама давш ли ги вече, ако ме има казвай
                            sigpic УАЗ-452

Коментар

Колега Хилти, готови ли са вече втората вълна стикери, че чакам с нетърпение.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

и аз чакам стикерчетата колега пуснах ти ЛС
                                ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X