Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КАК ДА СЕ ПОЗНАВАМЕ НА ПЪТЯ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: КАК ДА СЕ ПОЗНАВАМЕ НА ПЪТЯ?

Колеги пишета когата е готова втората вълна
    SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
    +359 0878 888 874
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

А трета вълна ще има ли
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Колеги здравейте,
        Нямам нищо против трета вълна, но за сега бройките са доста малко,
        поради което и цената ще е по висока(тя се влияе от обем)
        Втората вълна е с помалък обем, затова и цената се завиши със стотинки, новсе пак се покачи.За брой отпорядък 30-50бр. цената може да скочи с 20-40%(все пак са си разходи) Просто гоня добра цена.
        П.П
        Опасявам се да не се получи "един колега купил на 1.70лв а друг на 2лв"
        а този факт води до разногласия.
        Аз вече писах, че ако някой иска мога да му направя файл готов за печат, да му го изпратя и да си го отпечата сам ако бърза много и не може да чака.
        LZ1HRD

Коментар

АЗ се оборудвах вече....

Благодаря на Христо(hilti)
          Последно редактирано от Станислав_; 18-12-07, 16:06. Причина: допълнение
          MG RACING

Коментар

На служебния камион да сложа ли стикер или ще ме мъмрете. За личния автомобил видях че може.
            Gaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977

Коментар

В София досега почти не можах да срещна джип със стикери(на моменти се хващам да оглеждам нечий автомобил доста обстоятелствено, та не знам какво си мислят водачите , или водачките им ама това е положението) , разбира се срещам колеги, но ги познавам по колите.
              Колеги, лепете смело то това е идеята отстрани , отзад, къде дойде
              sigpic УАЗ-452

Коментар

Хиляди благодарности на колегата, hilllti! Човека ми донесе стикерите "на крака". Много см доволен от качеството и му пожелавам здраве и безаварийно каране.
                Ако се колебаеш дали някой е боклук, значи той си е.

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
                  В София досега почти не можах да срещна джип със стикери(на моменти се хващам да оглеждам нечий автомобил доста обстоятелствено, та не знам какво си мислят водачите , или водачките им ама това е положението) , разбира се срещам колеги, но ги познавам по колите.
                  Абе и аз гледам,ама още не виждам познатия на всички стикер!Ама има време зима е - студено е!Ще се опознаем колеги -предречено е !...Здраве на всички и весело прекарване на празниците!

Коментар

Голямо благодаря и от мен.

Ако има 3-та вълна искам по още 5 от двата вида.

И едно предложение: Тия, дето се лепят отвътре, лесно се драскат отвътре. Днес като ги лепих едната отиде, като се опитах да я залепя здраво, драскайки я с нокът. Не е ли възможно и те са се ламинират отвътре като външните?

Това не е критика, а конструктивно предложение. И така са си добре, но иначе биха били още по-добри. Ясно е че цената малко ще се качи сигурно.

Отново ОГРОМНО благодаря за труда и отделеното време на колегата.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако има трета вълна ОТСЕГА заявявам две по пет,вътрешни-външни
                      sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
                        Щом не си видял, значи не си ме засичал. С риск да повторя някой колега (понеже темата е доста страници), ще кажа, че стикери има при Vladi333 и Модератора Пепи.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                          Щом не си видял, значи не си ме засичал. С риск да повторя някой колега (понеже темата е доста страници), ще кажа, че стикери има при Vladi333 и Модератора Пепи.
                          Аз верно имам, но всички са с моя ник , други нямам
                          LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                            Аз верно имам, но всички са с моя ник , други нямам
                            Ops. ъжалявам за грешката. Значи само Влади има.

П.С. Сега ако се окаже, че и неговите са свършили...е, всеки греши.

Коментар

колеги а до плевен как можем да направим врьзка с тези неща. КОЛЕГА ХИЛТИ измисли нещо

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                                Сега ако се окаже, че и неговите са свършили...е, всеки греши.
                                От втората поръчка бях поръчал малко повече(лично) стикери без никове и имам около5-6бр, ако искаш ще ти дам, ако искаш със ник просто ще трябва да почакаш да минат празниците.

А за колегата andro 3j:
                                ами какво мога да измисля освен да си ги получиш(след като се направят) с наложен платеж.
                                П.П
                                В момента подготвям доста комплекти за различни градове и искам да помоля колегите(които чакат) да ме извинят за забавянето
                                LZ1HRD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X