Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КАК ДА СЕ ПОЗНАВАМЕ НА ПЪТЯ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: КАК ДА СЕ ПОЗНАВАМЕ НА ПЪТЯ?

Потвърждавам 6 бр. за външно залепване.Иво димитров Иванов 0888765867.Изпращане до гр.Троян,офиса на Ekont до поискване.Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от hilllti Преглед на мнение
      Колеги,
      Третата вълна направо победи първата, нека да видим колко ник-а ще се натрупат до неделя привечер (списъка е готов горе-долу, но не ми се публикува 2пъти) и го пускам да се познае всеки заявил. За печат ще ги пусна в Понеделник.
      П.П
      До тук всеки заявил в темата е записан.(После ще се наложи да ме "атакувате" с лични данни на ЛС)
      Дано не съм закъснял.
      5+5, с "ник".
      Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
      KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
        Дано не съм закъснял.
        5+5, с "ник".
        Не си...а за колегите, които нямат ЛС нека си изпращат телефони и данни на h.kangalov@abv.bg
        LZ1HRD

Коментар

Дано не е късно. Камен Калчев ме помоли да му поръчам по 5 бр. от двата вида.Няма компютър в момента, та затова. Кажи дали може да се включи.

Уточнявам с ник: Камен Калчев
          Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Е, то пък как да ни сбърка човек
            “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
            Б.Франклин

Коментар

Понеже никой не е попитал аз ще попитам какво става със стикерите?
              Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
              Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Аз май пропуснах, а гледам чат пат колеги със стикери и взех да искам и аз 1 5х5 с ник-а... за когато може, ако може

Коментар

Много са полезни стикерите и - за кой ли път! - искам да поздравя Hilllti. И ще ви кажа случка. Действителна. Аха.

Винаги като пътувам се оглеждам за стикери и си викам: "Ето сега ще срещна някого и я ще си присветнем, я ще си поговорим". Ама не срещам. И не си говорим.

Вчера пътувах и пак не срещнах. И вече в София, на една уличка, при разтоварване на едни кашони от много мои хора в Пловдив, чувам бодро "Кой си ти бе, колега!".

Това обаче стана пред блока, в който по-рано съм живял около 3/4 от живота си. И измърморих нещо, очаквайки да видя я забравен съученик, я пораснало съседско момче. Пък и бях малко обръмчан от бързане без спирка Пловдив - София.

Да, ама като погледнах - непознат. И чак тогава взех да включвам накъм форума. По-късно видях паркиран наблизо емблематичен як червен Вранглер...

И ето така Spas55 се запозна с Quadra. На живо.

И поздрави за него и за Hilllti, и за всички колеги! Сложете си стикери.
                  Искам България чиста!

Коментар

Аз днес видях 1 Тойота ЛК със стикер на резервната гума под моста за летището и окончателно реших, че искам и аз. Незнам защо. 1-во карах преди месец зад 1 г по панорамния на княжево, пак съфорумец, а и в квартала засичам 1 подозрителна фероза със стиер и тя. Та става интересно, изкачат колеги от тук и от там, дето се вика незнаеш от коя трънка ще изкочи жипка

Коментар

А аз си пуснах заявка на посочения мейл, но още нямам... Дали не съм объркал нещо...

Коментар

Не си объркал нищо ,и аз чакам....
                        SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                          Сложете си стикери.
                          Заглеждайте се и по леките коли
                          sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
                            Заглеждайте се и по леките коли
                            и по спирките!!!

ся ще си лепна един стикер на якето и като видите някой да маха сутрин от трамвайната спирка в Овча Купел, мое да спрете и да ме метнете до центъра

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                              и по спирките!!!

ся ще си лепна един стикер на якето и като видите някой да маха сутрин от трамвайната спирка в Овча Купел, мое да спрете и да ме метнете до центъра
                              Колега, говоря сериозно, не се е........вам

Ако някой вади джипа си за две разходки в месеца, а ежедневието му е с кола в центъра, как ще разберем кой кой е, все пак това е смисъла

То е ясно, че с лек автомобил офроуд никой не прави
                              sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
                                То е ясно, че с лек автомобил офроуд никой не прави
                                Е почти никой
                                Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X