Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся Алфа 166 с рег.ном: СО 1572 АХ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся Алфа 166 с рег.ном: СО 1572 АХ

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
    ...
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Дано да помогнем и на други хора, че гледам последните, които пишем все сме си платили за тоя опит

Коментар

Така е. Данъците се дължат от собственика, не от ползвателя. Както и глобите от снимките за скорост ще си останат за собственика, ако ползвателя не признае и не подпише декларацията в КАТ.
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
          Така е. Данъците се дължат от собственика, не от ползвателя. Както и глобите от снимките за скорост ще си останат за собственика, ако ползвателя не признае и не подпише декларацията в КАТ.
          За данъка имах предвид, че може да се договори с новия 'собственик' да си плати тези разходи. Иначе прибираш колата по твоя начин и толкова...

Специално за глобите не съм наясно какви ще са последиците и продължението на сагата.
          Искаха ми копие от шофьорската книжка на 'другия', адреса му и моя декларация. Не са искали присъствието му.. Нито са искали да подпише декларация и т.н..
          (Това пък е личен опит от преди 3 седмици )
          Но е логично да може и да има право и той да оспори... Та какво става нататък - не знам (в моя случай не оспорва)...
          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Подобна на тази история имах и аз,продадох си мерцедес 124 и понеже копувача нямал пари за прехварлянето се разбрахме за другият месец.Мина се почти година пред което време той беше препродал колата,накрая ми дойде и фиш за превишена скорост.Накрая я спрях от движение колата понеже оставих големия талон в мене.
            0 8 76 36 8 542

Коментар

Прочетох че си му разбрал и точният адрес,на твое място ще отида вечерта и ще сваля регистрационните номера,не извършваш престъпление понеже колата си е твоя още по документи.След това той бързо ще се свърже със теб,казваш му да я прехвърлите и да плати глобите ,ти на свой ред връщаш номерата и всички по живо по здраво.
              0 8 76 36 8 542

Коментар

За самоуправство:
                Чл. 323. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Който самоволно, не по установения от закона ред, осъществи едно оспорвано от другиго свое или чуждо действително или предполагаемо право, се наказва в немаловажни случаи с лишаване от свобода до пет години и глоба до хиляда лева.
                Рег. табелите са собственост на държавата, между другото.
                Неизвестен мъдрец

Коментар

И задната даже има пломба .
                  Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                  За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

За самоуправство:

Рег. табелите са собственост на държавата, между другото.
                    Това е яко - аз плащам, а държавата притежава, поне под наем да ни ги даваше.
                    подаръци за мъже от FACOM
                    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

O sancta simplicitas!

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
                      Прочетох че си му разбрал и точният адрес,на твое място ще отида вечерта и ще сваля регистрационните номера,не извършваш престъпление понеже колата си е твоя още по документи.След това той бързо ще се свърже със теб,казваш му да я прехвърлите и да плати глобите ,ти на свой ред връщаш номерата и всички по живо по здраво.
                      Хайде бре?

Ами ако той отиде в полицията и заяви номерата за откраднати?Той откъде да знае кой му е откраднал номерата?!!!

К'во праим тогава???"Още малко акъл може ли?

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                        Това е яко - аз плащам, а държавата притежава, поне под наем да ни ги даваше.
                        Ми то същото като с личната карта и паспорта. Пак си ги плащаш, ма не ги притежаваш.
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от Justif Преглед на мнение
                          O sancta simplicitas!

Хайде бре?

Ами ако той отиде в полицията и заяви номерата за откраднати?Той откъде да знае кой му е откраднал номерата?!!!

К'во праим тогава???"Още малко акъл може ли?
                          Много ми е интересно.....как ще заявиш,че са ти откраднати номерата при положение че колата не е на твое име?
                          Може ли още малко акъл...?

Коментар

Ако собственика си свали табелите другия не би трябвало да може да ги подаде за откраднати та той няма кола на негово име на коя кола са му откраднати табелите.

Коментар

Ми то същото като с личната карта и паспорта. Пак си ги плащаш, ма не ги притежаваш.
                              А бе мои са си, га ги загубя ( стандартно пиша откраднати на женския пазар и не ме глобяват) си плащам ( досега не) глобата и са ми у портфейла, ДКН-тата не мога да ги сгъна толкоз.
                              подаръци за мъже от FACOM
                              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Така нека да поясня може да се пусне жалба за обсебване,трябват ти минимум 2 свидетели които да потвърдят че колата му е предадена за временна експлоатация за еди какъв си срок докато не се прехвърли до 30 дни след което се упоменава че той се е покрил и е се притеснявате да не бъде извършено престъпление, и т.н.после чакате съд и полиция да си свърешат работата,ще ви пусна цялата жалба от адвокатката ми,при първа възможност,НО

НАЙ - ВАЖНОТО Е --- намерих собственика оказа се че той я е препродал на друг,но момчетата се оказаха печени,отидохме до новия собственик и се разбрахме във вторник да ходим да оправим глоби данъци и да я прехвърлим,като леко им намекнах че съм се подготвил да станат нещата и по трудния начин.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X