Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състоянието на Иван Попов

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съжалявам, ако някой е възприел грешно моите действия. Никой не съм критикувал персонално, смятам че взетите мерки бяха задължителни с оглед необходимото уважение към Иван. И нека внеса допълнителна яснота: Абсолютно одобрявам и подкрепям инициативата на Volk за организиране на помощ за Иван. Не одобрявам изискването това да става задължително с публична обява и да е определител за това кой какъв човек е. Затова и изтрих всички мнения които под някаква подсказват това. Смятам, или ми се иска да вярвам, че в този портал има много хора на които не има е нужна публичност за да помогнат с каквото могат на нашия приятел Иван. Освен това лично съм се уверил във факта, че има хора, които държат да останат анонимни и същевременно да помогнат. Но ако някой от дарителите желае изрично да бъде публично известен аз лично се ангажирам да го сложа в нарочен списък специално отбелязан и то на главната страница на портала. Моля тези хора да ми изпратят Лично съобщение...
    VPetrov.photography

Коментар

• Венци , не става въпрос за публиост , а за това :
      Първоначално публикуван от fanatic
      Първоначално публикуван от Volk
      Това май ще са единствените постъпления, за което още веднъж стискам задочно ръката на всички мъже, които /Венци не го трий/, удариха рамо...
      верно ли бе ? аз съм потресен от 3000 регистритани потребители
      абе накъде отива тоя свят бе хора?......
      Естествено , че човекът няма откъде да знае колко хора са се отзовали!
      Аз мисля , вярвам че всички ще ме подкрепят , че не е важно кой , а колко човека са помогнали ! За да няма подобни недоразумения , предлагам да пишете(като посточнно се актуализира) колко (не кои!)хора са помогнали ,за да не изглеждаме отстрани като една група празнодумци дето само си чешат езиците , а като едно наистина сплотено общество! Сигурен съм, че и на Иван ще му стане приятно ,като разбере колко приятели(макар и да не се познаваме всички директно)са го подкрепили и , че не е сам в бедата си !
      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
      0899187766

Коментар

• Много добро предложение, абсолютно го приемам и с удоволствие ще го реализираме, само ще трябва да помисля как да разберем (банкова тайна все пак има) но предполагам има начин...ще измислим нещо...
        VPetrov.photography

Коментар

• А бе тя банковата тайна ..... само жена ти да поиска да разбере къде какви парички си скътал ...
          Може би чрез лични съобщения към теб ! Не вярвам да има хора в този форум , които да излъжат , пък и не става въпрос за финансова ревизия ! Нека всички да видят ,че ,,този свят'' не отива на провала !
          0899187766

Коментар

• Първоначално публикуван от churov
            Венци , не става въпрос за публиост , а за това :
            Първоначално публикуван от fanatic
            Първоначално публикуван от Volk
            Това май ще са единствените постъпления, за което още веднъж стискам задочно ръката на всички мъже, които /Венци не го трий/, удариха рамо...
            верно ли бе ? аз съм потресен от 3000 регистритани потребители
            абе накъде отива тоя свят бе хора?......
            Естествено , че човекът няма откъде да знае колко хора са се отзовали!
            Аз мисля , вярвам че всички ще ме подкрепят , че не е важно кой , а колко човека са помогнали ! За да няма подобни недоразумения , предлагам да пишете(като посточнно се актуализира) колко (не кои!)хора са помогнали ,за да не изглеждаме отстрани като една група празнодумци дето само си чешат езиците , а като едно наистина сплотено общество! Сигурен съм, че и на Иван ще му стане приятно ,като разбере колко приятели(макар и да не се познаваме всички директно)са го подкрепили и , че не е сам в бедата си !
            Някакси се бях настройл че хората членове на този клуб са нещо по-различно от масата недоволни мрънкащи и злобни хора, и затова се надявах, на някаква истинска съпричасност на всеки може да се случи подобна беда и аз от личен опит знам че когато ти дойде на главата на човек никога не са му излишни средства и предполагах че повече хора ще се отзоват все пак 5-10 лв. не са пари а пък повечето от нас карад превозни средства за над 5000 лв. което в някаква степен предопределя определен стандарт...... уффф май се отплеснах та много ще съм удовлетворен ако знам че повечко хора са помогнали на Иван, просто се отчайвам като знам че хората се затварят в себе си. Не познавам Иван но това няма значение.

П.С. Ако съм обидил някой с нещо моля за извинение, просто малко се сдухах.
            churov благодаря ти мисля че ти си ме разбрал
            no signature no problems

Коментар

• Виж, дали ще преведат пари, много хора никога няма да ти кажат. Това е. Другото е биене в гърдите. Така че за много от тях просто няма да узнаете.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Първоначално публикуван от Volk
                Личната банкова сметка на Иван е :

Пощенска банка АД

сметка - 1052895114
                банков код - 92079400

Иван Симеонов Попов

Който каквото може и 2, 3 лева пак е нещо..
                Ако пък има по-заможни колеги, да пуснат колкото за едно пастиране на джипката си!

Може де се внесат на каса във всеки банков клон, може и с електронно банкиране!

Айде пък, дано кръводаряването не е било само форумна изява!
                VPetrov.photography

Коментар

• Fanatic, разбирам те добре и не виня никого ! Не става въпрос за мен ! Искам да направим така , че хора които посещават форума ни , да разберат че сме сплотени и държим един на друг !
                  0899187766

Коментар

• Съжалявам, отдавна не бях влизал тук!
                    Да помогнем на колегата! Утре не се знае не дай боже какво и с кого можеда се случи ...

Коментар

• И малко полезно инфо!
                      Практически във всички застрахователни компании, когато правите застраховка живот ви тикат няколко листа условия написани с дребен шрифт, там между изреченията пише, че не се разглеждат вреди причинени от екстремни спортове - парашутизъм, автомобилизъм, мотоциклетизъм и т.н.!

Ако някой си е направил застраховка "Живот" и разчита на нея - да забрави!

P.S. Ицо, страницата е чудесна!

Коментар

• А що се отняся до счупванията по ръце и крака, ако е нещо малко което не изисква 3 дена лежане в болница не взимаш и стотинка!

Коментар

• в тази тема бяха трити постове и quadra е прав има хора , които няма да афишират дали са помогнали

според мен цялата тема трябва да бъде изтрита - така ще спестим купища емоции на Иван и приятни и неприятни

- аз лично не бих искала той да вижда този пост

помоща би трябвало да идва от сърцето без излишен шум и помпозност - призива за помощ е отправен - всички останали коментари са излишни

накой помисли ли, че този човек когато седне зад компютъра си жив и здрав и влезе в любимия си форум и види тази тема има вероятност да се чуства задължен на хората писали, че са го подкрепили
                          нека, който може просто му помогне

Коментар

• Първоначално публикуван от Volk
                            И малко полезно инфо!
                            Практически във всички застрахователни компании, когато правите застраховка живот ви тикат няколко листа условия написани с дребен шрифт, там между изреченията пише, че не се разглеждат вреди причинени от екстремни спортове - парашутизъм, автомобилизъм, мотоциклетизъм и т.н.!

Ако някой си е направил застраховка "Живот" и разчита на нея - да забрави!

P.S. Ицо, страницата е чудесна!
                            Volk, ето тук е си прав, има специални застраховки за екстремни спортове, аз лично се застраховах когато летях с парапланера (беше задължително условие за курса) и за нещастие дори ползвах застраховката - счупих си крака при летене (по-скоро при удара с земята) - платиха ми за 2 месеца нетрудоспособност, символична сума, НО и аз се бях застраховал на Минимума

Хора Тази тема беше "Състоянието на Иван Попов", а наскоро нищо не сте казвали , как е той? оправя ли се? Все някакви сложни мисли се бистрят Дайте инфо какво става с човека, ннадявам се да е по-добре!

Коментар

• Първоначално публикуван от alex_markov
                              Хора Тази тема беше "Състоянието на Иван Попов", а наскоро нищо не сте казвали , как е той? оправя ли се? Все някакви сложни мисли се бистрят Дайте инфо какво става с човека, ннадявам се да е по-добре!
                              правилно

Коментар

• Иван Попов вече е в къщи и е много по-добре. Ходи всеки ден до Пирогов на прегледи и се въстановява нормално.

Имам задача от негово име да предам че благодари на всички които са съпричастни към неговата трагедия, за оказаната помощ, акцията по кръводаряване, човешката съпричастност както и пожеланията...

Ние пък се надяваме скоро да го видим в пълна бойна готовност!
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X