Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВТОРИ КОНКУРС 4Х4 НА ГОДИНАТА!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Още един глас за Land Rover Discovery!!!
    Защо гласувам за него ли? Отговорът се състои в две думи - класика и традиция.Съчетава еднакво добре удобствата на семейното комби със сериозната проходимост на 4х4!!!Жалко наистина Yaro,че в класацията не участва Defender!!!

Коментар

Ами като няма Defender, то тогава LAND ROVER DISCOVERY!

Дискавърито е запазило духа и частично дизайна на високопроходим автомобил. Другите лично на мен ми приличат на високи комбита. Е, въпрос на вкус, ама нищо не е като едно време... Когато джиповете си бяха джипове, а колите - коли, жените жени, а мъжете - мъже. Сега всичко върви към унисекс, уникар, уни...
      Сори за тирадата.

Коментар

Пу за мен Jeep Grand Cherokee, а жена ми си е заплюла Range Rover Sport. Ицо, да и пращам ли данните? На жената де.

Коментар

Аз съм за RANGE ROVER. Rover винаги са правили хубави джипове

Коментар

Да бе. А къде ги Патриота и Великата Стена? Китайците имат и силно модния пикап. И също са от тая година.
            Любопитно ми е къде са схемите на окачванията, годишната експлоатационна цена до третата година, до петата, до десетата. Срока за извеждане от експлоатация, остатъчната цена. Кво да сравнявам? Работата на фотографите? Блеенето в стил списание за блондинки?
            Всичкото това са една и съща сергия - новото поколение 4х4 за началници на отдели с по три деца. Чантаджии които нямат никакво отношение към офроуда, също както аз към хомосексуализма. Само отвращение. Че и никой от тях не е нов, агрегатите се търкалят по улицата от няколко години. А иначе вероятно са едно и също...
            Така излиза преброяване на феновете на някоя си фирма.

Коментар

Първоначално публикуван от Little Joe
              ...Е, въпрос на вкус, ама нищо не е като едно време... Когато джиповете си бяха джипове, а колите - коли, жените жени, а мъжете - мъже. Сега всичко върви към унисекс, уникар, уни...
              Сори за тирадата.
              Little Joe, недей така носталгично де..

Имаше една фраза : "Ееех, едно време какви педерас'и имаше.. - магьосници.. А сега - магьосниците - педерас'и"..

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                ...Любопитно ми е къде са схемите на окачванията, годишната експлоатационна цена до третата година, до петата, до десетата. Срока за извеждане от експлоатация, остатъчната цена.
                Абе Стефане това къде, за коя стока и кой ти го дава Вероятно след това е фалирал или е сменил бизнеса..

Първоначално публикуван от Стефан
                ...Че и никой от тях не е нов, агрегатите се търкалят по улицата от няколко години...
                Никак не си прав.. Попрочети малко поне за твоята 'second-best' джипка - Land Rover (след Уаз де)

Коментар

Не ме занимавай с гей-клубове от типа на Ланд Ровер, ОАО УАЗ, Джип. Те МОЖЕХА да правят ДЖИПОВЕ, обаче не искат. И Мицубиши от 30-те - и те там. Сглобяващите моторетки от резервни части за детски играчки и кукли през 60-та Сузуки стигнаха до Гранд Витарата. А тия с по 20 войни зад гърба си, и толкова войнишка кръв се препрофилират на вибратори. Поне да ги боядисват камуфлажен металик, Барбитата го харесват.
                  В тия автомобилчета няма от къде да дойде революция. Никоя фирма не пуска нов моделен ред без да го изпитва няколко години на гърба на клиентите. Тихомълком, без реклама, и даже без да надува цените. Просто един ден си убит от това че резервните части не стават. А които стават идват за половин година и за други пари.

Коментар

Е много ясно че класиката, макар и бая урбанизирана си остава класика-LAND ROVER DISCOVERY III
                    УАЗ - Where I go there are no roads!!!

Коментар

Абе момчета, повече от година вече общуваме в www.offroad-bulgaria.com ('Порталът'), а пък Вие да не си признавате, че харесвате толкова Land Rover!!

Да се бяхме наговаряли, нямаше да излъчим такъв единен вот в този пореден 4х4 Конкурс..

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba
                        Не знам как можаха да направят Мураното такова грозно при положение, че са направили и Инфинити ... затова
                        ако Мурано-то е грозно, не знам кое е красиво
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

)) Сега нали има разни чекиджийски лафове "агресивен стил", "динамична линия" и нам кви още дивотии. Само и само нещото да изглежда кото нещо което не е. Да ли ще ни платят по някой лев ако им бутнем идеята направо да прекопират Джугана?

Коментар

Моя скромен глас
                            NISSAN PATHFINDER

Коментар

Първоначално публикуван от Little Joe
                              Ами като няма Defender, то тогава LAND ROVER DISCOVERY!
                              И аз така
                              [img]http://prikachi.com/files/1482881I.jpg[/img]

Коментар

Гласувам за:

Jeep Grand Cherokee

От изброените той единствен може да носи названието джип (не като марка, а като клас автомобили)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X