в смисъл гръдна обиколка талия и т.н. ли 

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

ВТОРИ КОНКУРС 4Х4 НА ГОДИНАТА!!!

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

Не знам как можаха да направят Мураното такова грозно при положение, че са направили и Инфинити ... затова
Съпричастен съм с жента на Митков - Нисан ПатФайндерПървоначално публикуван от mitkovтогава гласувам заааа...
сузуки витара

а жена ми за нисан партфиндер
Път без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
 - 

аз обичам да гледам под капака, а като погледнем там най - добър е 5.7 HEMI, даже има вариант да се поръчат към него гуми за офроуд /фабрично/ и като се абстрахираме от останалите неща имаме офроуд машина

още един глас за grand cherokeedrive alive
Коментар
 - 

Аз съм за Мерцедес МЛ, гледах едно сравнение между него, новото диско, волвото и туарега по DW. Мерцедеса и туарега показаха най - добри показатели по gelende (офроуд), ускорение, спирачен път, комфорт и т.н., но комплесксно победи волвото щото е най евтино.Не бързай ако искаш да стигнеш

аз също съм съгласен с жената верно че партфиндера наистина като цена качество има май най добро съотношение
има и много мощтни дизели

въобще джипка по американски направена като за европейци

но все пак и сузуки заслужава малко подкрепа за дето реши да си пооправи хитчето
  па и ме кефи
трябва да има и разнообразие
другите предложения не че са лоши но не са като за нашия пазар

Коментар
 - 

Re: ВТОРИ КОНКУРС 4Х4 НА ГОДИНАТА!!!
И аз гласувам за LR DISCOVERY

https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
 - 

Имай предвид, че все още Land Rover не е много популярен в БГ.. Поне според мен. Range Rover-а в разните му версии наистина е много скъп (колкото и Г-клас), но Discovery 3 е на цената на всички останали - Гранд Чероки, Тойота, Паджеро, Патрол и т.н.Първоначално публикуван от mitkovтука има толкова фенове на LR че май другите нямат много шансове

много скъпи тия LR

а мисля че и това трябва да се има в предвид
все пак не живеем в кувейт

нито в UK нито в Калифорния

Коментар
 - 

здравейте
понеже тук при нас в провинцията (поне аз си мисля така ) чисто новите джипове са рядкост и не съм ги виждал на живо всичките но тук при нас има един нисан патфайндер който съм виждал смятам че това е джипа на годината макар че ровърърът ще спечели
дай боже всекимо ако не чисто нов то поне 2 годишенЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
Коментар
 - 

Е, то по тази логика Патриот-а (Уаз) е най-евтин..Първоначално публикуван от mitkovе да ама ПатФайндер-а е по евтин

от тях
 Да не говорим, че Витарата (дори и "Гранд") сигурно се вмъква (поне) три пъти в цената на Range Rover Sport.. 

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар