Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВТОРИ КОНКУРС 4Х4 НА ГОДИНАТА!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ВТОРИ КОНКУРС 4Х4 НА ГОДИНАТА!!!

Списание OFF-road BG със съдействието на offroad-bulgaria.com обявява
    ВТОРИ НАЦИОНАЛЕН ЧИТАТЕЛСКИ КОНКУРС 4X4/SUV НА ГОДИНАТА

За втори път дойде време вие – читателите на единственото 4х4 списание в България и потребителите на най-големият оф-роуд портал да дадете тежката си дума, която ще определи звездата сред високопроходимите автомобили, официално продавани у нас.
    И тази година се оказа с богата реколта автомобили, наричани всъдеходи, високопроходими автомобили, SUV, джипове или просто 4х4. И тази година – вие ще определите кой е най-добрият.
    Ще ви представим новите модели, за които официално ни бе предоставена информация от вносителите до 1 август. На база на вашето гласуване в средата на септември ще бъде избран 4Х4 НА ГОДИНАТА 2005.

Всеки гласувал има шанса да спечели една от МНОГОБРОЙНИТЕ ГОЛЕМИ НАГРАДИ* на списанието и offroad-bulgaria.com!

МОЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ПО НЯКОЛКО НАЧИНА:
    1. Чрез изрязване и изпращане на специалния талон от списанието на адрес: София 1164, ул. Галичица 37, Сибо медиа ООД.
    Можете да изпратите и обикновено писмо с вашия избор или да пуснете копие на талона на факс: 02 962 71 42
    2. Да пишете на e-mail: magazine@offroadbg.net
    3. Чрез гласуване тук в тази тема

ЕТО И ПРЕДЛОЖЕНИЯТА:

1. AUDI Q7

2. LAND ROVER DISCOVERY

3. JEEP GRAND CHEROKEE

4. MERCEDES M-CLASS

5. NISSAN MURANO

6. SUZUKI GRAND VITARA

7. RANGE ROVER SPORT

8. NISSAN PATHFINDER

ВНИМАНИЕ!
    Покупката на списание OFF-road BG не е условие за участие в играта,
    Всеки има право да гласува само по веднъж и само за един от изброените автомобили.
    Не се допуска участие на служители на “Сибо медиа” ООД и техни роднини до първа линия.
    Допълнителна информация за играта и наградите може да проверявате всеки ден на www.offroad-bulgaria.com
    Организаторите си запазват правото за промяна в условията на играта и предоставените награди. * Наградите ще бъдат обявени до края на месеца тук.

Ауди Q7
    Ха сега де, кой гласува Първи за Големите награди

Сега мога да напиша и защо гласувам за него
    Нито един от горепосочените "паркетници" не става (мое лично мнение) за Сериозен OffRoad (тип Ком Емине или някое траялче) Така че тук става въпрос за SUV и за кеф на пътя и на заснежен паркинг до ски пистата, е за това Аудито смятам че ще става пък мен ме кефи формата излъчването та затова за него

Коментар

Алекс - специална награда за СВЕТКАВИЧНО ГЛАСУВАНЕ!!! "При кулата", в ден и час избран от теб!

Коментар

LAND ROVER DISCOVERY

Това все пак е класика !!!
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

diavol koleda

LAND ROVER DISCOVERY
          Твърдо за Диското просто тази машина носи най-оффроудърски дух от всички изброени
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

Още един глас и от мен за LAND ROVER DISCOVERY
            http://ftp.domainbg.com/bizkit_boy/

Коментар

1 глас за SUZUKI VITARA
              като стане 10 годишна ще я имам
              дано и по скоро...
              LZ1RED

Коментар

Още един глас за L A N D R O V E R DISCOVERY !!!

Коментар

Aз сьм за JEEP GRAND CHEROKEE
                  LZ1NBN

Коментар

NISSAN PATHFINDER
                    Може би са единствените който преминават към паркетници с най-бавно темпо, и с най-добро съчетание Удобна кола - Offroad машина!

Давам 2 гласа, От мен и моята съпруга (която ги оценява на дизайн и екстри )
                    LZ1JJJ

Коментар

Първоначално публикуван от dani
                      NISSAN PATHFINDER
                      Може би са единствените който преминават към паркетници с най-бавно темпо, и с най-добро съчетание Удобна кола - Offroad машина!

Давам 2 гласа, От мен и моята съпруга (която ги оценява на дизайн и екстри )
                      и МУРАното е готино! предлагам го за 4х4 трепач на годината!

т.е. гласувам за Мурано /по съображенията посочени от Алекс: дизайн и мощен двигател/

За Дисковърито имам един коментар - имам нещо подобно вкъщи и гледам рибки в него, казват му АКВАРИУМ/а на галено ДИСКО /
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Моят избор е : Land Rover Discovery!

Нещата са ясни, нито един от всички тези не се вписва в едно изречение с понятието "offroad", освен ако "offroad" е около Кемпински-Зографски в Банско и т.н. В това отношение съм абсолютно съгласен с Алекс.

Така или иначе не вярвам в обозримо/преброимо време да притежавам който и да е от горепосочените. Друг е въпроса, че и не искам..

Но все пак - няколкото думи, изискани от Ицо :
                        Гласувам за Disco 3 преди всичко защото (както се досещате) съм фен на марката като цяло. Също така, защото Disco-то е единственото изпробвано от мен возило от всички горе (София-Кърджали-Златоград-Кърджали-Асеновград-Пловдив). Но предимно защото смятам, че Land Rover Discovery е пионер в постигането на тази цел, поради която днес SUV-овете се 'харчат' толкова много - а именно семейно 4х4, изключително приятно за екскурзии/експедиции, с доста приличен комфорт вътре (още от началото) и с достойни белези за офроуд машина, или поне за основа за такава - до много скоро цели мостове, и т.н., да не задълбавам в неща, които не са вече част не само от Disco 3 а и от всички останали..

Коментар

А защо го няма Туарега?
                          Нищо не ме вдъхновява(((

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                            А защо го няма Туарега?...
                            Като гледам подбора, всички са модели от тази година (официално), Туарег-а не е. Вероятно заради това..

Коментар

)) Че кво им е новото на тия таралясници? Муцуните в стил 40-те?
                              Мда, безмерния онанизъм ...) Тъй де, нали разбрахте. Че да не юркаме напразно модераторите))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X