Един приятел, който няма регистрация в портала, дава гласа си за NISSAN PATHFINDER! Според него, това е джипа с най-добро съотношение цена-качество (за българските стандарти).
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ВТОРИ КОНКУРС 4Х4 НА ГОДИНАТА!!!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Айде още един глас на LAND ROVER DISCOVERY, пък като раздавате наградите (горепоказаните джипове) дано Диското се падне на мен, че отдавна имам мерак да си купя, ама нещо все не достигат около 20 бона.
и със здраве
послепис: абе май чух по медиите че тотализатора разиграват някакъв Land Rover ама не разбрах нито какъв нито кога. Някой да знае нещо по въпроса, че да тичам да пускам фиш
Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.
Коментар
-
послепис: абе май чух по медиите че тотализатора разиграват някакъв Land Rover ама не разбрах нито какъв нито кога. Някой да знае нещо по въпроса, че да тичам да пускам фиш
[/quote]
До колкото знам Land Rover Freelander (но ще те излъжа кога ги дават - предполагам че всяка седмица или всеки месец по един)! Ако беше Range Rover може би и аз щях да пусна един фиш
RB Patrol Team
Коментар
-
Ми дай някакво име и координати на приятеля, че да го включим!Първоначално публикуван от asenvassilevЕдин приятел, който няма регистрация в портала, дава гласа си за NISSAN PATHFINDER! Според него, това е джипа с най-добро съотношение цена-качество (за българските стандарти).
Коментар
-
20 бона - какво лева, евро или лири стерлинги??Първоначално публикуван от radcom...пък като раздавате наградите (горепоказаните джипове) дано Диското се падне на мен, че отдавна имам мерак да си купя, ама нещо все не достигат около 20 бона.
...
Щом окъсяваш само с двайсетичка си добре!!
'Hold tight', скоро ще ги досъбереш..
Коментар
-
тия джакпотове нали затова са измислени - да не чакаш наградата да е по твой вкус...
жена ми е обещала, като спечели от ТОТО2 да ми вземе един крузър
Ама все забравя да пусне тото
вчера гледах първо един изгнил Хайлукс за 5 бона, а после едно обръщано Мурано...
като го видях и си рекох "за 5 бона, ако ми го дадат, ще си го карам така както е с "мек таван"
Тая машина МУРАНО-то си е много сериозна!
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
абе то има варианти и за трите валутиПървоначално публикуван от Yaro20 бона - какво лева, евро или лири стерлинги??Първоначално публикуван от radcom...пък като раздавате наградите (горепоказаните джипове) дано Диското се падне на мен, че отдавна имам мерак да си купя, ама нещо все не достигат около 20 бона.
...
Щом окъсяваш само с двайсетичка си добре!!
'Hold tight', скоро ще ги досъбереш.. 
за 20 бона в лева - стар, но запазен
за 20 бона в Euro - почти нов, ще има и за тунинг

за 20 бона лири - почти нов с много екстри и тунинг
Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.
Коментар
-
Аз избирам СУЗУКИ ВИТАРА, защото:
- е с постоянно задвижване на четирите колела в почти перфектното съотношение 46/54% в полза на задния мост
- блокировка на междинния диференциял (бързи и бавни)
-цена народна - малко над 40000лв. с всички екстри
-доказано качествена изработка
Коментар
-
Адрес, е-маил или тел. Както и името разбира сеПървоначално публикуван от asenvassilevКакво разбирате под кординати? Метоживеене, дата на раждане или там какво да ви дам!izo4x4:
Ми дай някакво име и координати на приятеля, че да го включим!
Коментар
-
Айде и още 1 глас за NISSAN PATHFINDER.Гласувам за него защото:
1.Притежавам го от 4 месеца
2.Машината наистина е най доброто като цена/качество на пазара
3.Дали съм луд или не но всяка неделя е по горите -който не вярва да заповядаVW-TOUAREG V6,3.0 TDI:oops:
Коментар
-
Гласувам за AUDI.
И без това не са за истински offroad, трябва да се избира по други критерии. AUDI изглежда най-секси, ако мога така да се изразя /имаше една класация по такъв признак, четох по вестниците/. Като се замисля всеки автомобил излъчва нещо подобно в една или друга степен.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар