Аз гласувам за RANGE ROVER SPORT! Според мен ако имаш който и да е от тези джипове няма и да си помислиш за сериозен off-road ( естествено ако имаш поне малко разум и нямаш милионите на Бил Гейдс )! А като кола 4х4 най-добър ми се струва RANGE ROVER SPORT! И LAND ROVER DISCOVERY не е никак лоша техника, но по грозен надали можеха да го направят!
За сега няма да гласувам, само да кажа за една вероятна грешка.
Написно е СУЗУКИ ВИРАТА, а на снимката е СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА, а и нещо в последно време не виждам СУЗУКИ ВИТАРА по официалните сайтове, да не е спряна от производство??? ТА си мисля че е по-правилно да се напише ГРАНД ВИТАРА
БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
(това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).
Здравейте!
Нова съм във форума. И макар да съм "пола" имам мнение и ще гласувам за Jeep Grand Cherokee. Някак си муцуната му е по-одухотворена, има нещо зверско... Абе, готин е! Дай боже всекиму по един такъв...
ДИСКАВЪРИ , естествено , макар да съм пристрАстен ( или пристрастЕн) . А за грозотата му - и ДИСКО 1 е странен , но моето ДИСКО бих сменил само за друго ДИСКО !
Коментар