Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВЪПРОСИ КЪМ ОРГАНИЗАТОРИТЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• trajal
    отговори
    От: ВЪПРОСИ КЪМ ОРГАНИЗАТОРИТЕ

Да питам, при лагера на "Бар Наздраве" ще има ли ток. Та да нося уредбите с музиката.

Остави коментар:

• gladiator
    отговори

ВАЖНО!!!!
    Напомняме на всички, които все още не са направили своите резервации за хотелите, че местата са ограничени и почти са изчерпани!

Също така искаме да информираме тези които са направилите вече своите резервации, че неплатена резервация след 01.09.2010 е невалидна и ще бъде анулирана!!!!

Димитър Лазаров

Остави коментар:

• gladiator
    отговори

Една информация:
    В близост до бивака ще има изградени осем душ кабини и четири умивалника с топла вода!!!
    Също така вече са поръчани за зоната на бивака и 10 химически тоалетни, 20 кофи за смет и три контейнера тип "бобър"!
    Отново напомняме на всички за личен ангажимент към опазването на природата.

Остави коментар:

• gladiator
    отговори

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
    М-тел няма проблем, лично го ползвах. А има и място с безплатен достъп до безжичен интеренет, като за събора специално ще се опитат да покрият цялата територия със сигнал, за да може всеки мераклия да си рови във Форума по време на Събора.
    И това вече е уредено! Сигнала ще бъде увеличен на МАХ единствено ни предупредиха, че ако много хора едновременно започнат да данлоудват ще има спад в скоростта!

Остави коментар:

• zzlatev
    отговори

М-тел няма проблем, лично го ползвах. А има и място с безплатен достъп до безжичен интеренет, като за времето на проявата специално ще се опитат да покрият цялата територия със сигнал, за да може всеки мераклия да си рови във Форума по време на Събора.
    Последно редактирано от zzlatev; 26-08-10, 08:58.

Остави коментар:

• gladiator
    отговори

Обхват има и на трите мобилни оператора. Не е перфектен, но го има.

Остави коментар:

• Кольо
    отговори

Аз пак да питам-как стои въпроса с обхватите на трите мобилни оператора в района?
    Мен ме вълнува най-вече Глобул, но е хубаво да се знае и за другите оператори.

Остави коментар:

• meha1971
    отговори

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Г-н Ковачев, благодаря за добрите думи, аз също ще се радвам да се запознаем наживо. Естествено ако имате време, знам, че като организатор почти не разполагате със свободно такова. Ако желаете-телефонът е в подписа. Или в лагера с надпис "Бар Наздраве"
    Обещавам, че няма да коментирам правописа повече, може би наживо...

А гората мисля, че се различава от тукашната-доколкото видях от снимките тя е главно иглолистна, а за печене на месце е по-добре жар от бук, дъб, пекли сме и на дрянова жар, въобще от широколистни видове. Ама ако се обяви забрана за палене на огън в лагера-ще се съобразим. Но ще бъде грешка според мен. Няма по-приятно нещо от лагерния огън вечер в планината. А и винаги(е, почти) когато сме ходили по разходки и излети сме си палили огънче, и винаги сме си го гасили на тръгване, не сме предизвикали никакви инциденти... Знаем как да се отнасяме с гората.

Чаро, мен ще ме е срам да нося дърва в родопите чак от Дунава... Не си прави труда, все ще намерим малко меше из Родопите
    Място за палатка ще ти осигуря със сигурност, само да не съжаляваш после-като си легна и пускам банцига...
    Сега прочетох темата и за още една палатка сигурно ще запазиш място.А твоя банцинк със сигурнаст мърка като котеце пред Чавдаровия булдозер.Казвам го щото ми се наложи няколко пъти да принощуваме заедно с Чавдар.Да не стане така че да преместиш палатката си посред нощ......Поздрави

Остави коментар:

• drukman
    отговори

Първоначално публикуван от gladiator Преглед на мнение
    Разстоянието е 3,8 км
    На мен на 20.08.2010 ми предложиха само апартамент. Вече може да са достроили.
    Последно редактирано от cveti; 23-08-10, 21:18.

Остави коментар:

• gladiator
    отговори

Разстоянието е 3,8 км

Остави коментар:

• cveti
    отговори

Мерси, но по-скоро ме интересува на 10 минути пеша до събора ли е или на колко?:-) Изобщо може ли да се стига пеша?

Остави коментар:

• bochopz
    отговори

Първоначално публикуван от gladiator Преглед на мнение
    41.998874, 24.722865
    GPS Координати на събора от пост N;14.

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
    Еко хотел Здравец колко далеч е от мястото на събора? Моля Ви, Пловдив ми е като тъмна Индия...

GPS Координати на хотела: X 24.68797 Е / Y 41.99674 N
    НАДМ.ВИСОЧИНА: 1380 м.

Остави коментар:

• cveti
    отговори

Еко хотел Здравец колко далеч е от мястото на събора? Моля Ви, Пловдив ми е като тъмна Индия...

Остави коментар:

• gladiator
    отговори

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
    Обявените цени за еко хотел "Здравец" за три нощувки ли са или на вечер?
    Съжалявам за забавянето, но вече лудницата при нас е пълна!!!!
    Цената в Екохотел е за вечер!!

Поздрави
    Димитър Лазаров

Остави коментар:

• Veni1
    отговори

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
    Обявените цени за еко хотел "Здравец" за три нощувки ли са или на вечер?
    Абе, ти като дойдеш, и ще разбереш, че отговора на въпроса ти няма да има смисъл - купона е денонощен.

Доскоро!

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X