От: ВЪПРОСИ КЪМ ОРГАНИЗАТОРИТЕ
Да питам, при лагера на "Бар Наздраве" ще има ли ток. Та да нося уредбите с музиката.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ВЪПРОСИ КЪМ ОРГАНИЗАТОРИТЕ
Свий
X
-
ВАЖНО!!!!
Напомняме на всички, които все още не са направили своите резервации за хотелите, че местата са ограничени и почти са изчерпани!
Също така искаме да информираме тези които са направилите вече своите резервации, че неплатена резервация след 01.09.2010 е невалидна и ще бъде анулирана!!!!
Димитър Лазаров
Остави коментар:
-
Една информация:
В близост до бивака ще има изградени осем душ кабини и четири умивалника с топла вода!!!
Също така вече са поръчани за зоната на бивака и 10 химически тоалетни, 20 кофи за смет и три контейнера тип "бобър"!
Отново напомняме на всички за личен ангажимент към опазването на природата.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнениеМ-тел няма проблем, лично го ползвах. А има и място с безплатен достъп до безжичен интеренет, като за събора специално ще се опитат да покрият цялата територия със сигнал, за да може всеки мераклия да си рови във Форума по време на Събора.
Остави коментар:
-
М-тел няма проблем, лично го ползвах. А има и място с безплатен достъп до безжичен интеренет, като за времето на проявата специално ще се опитат да покрият цялата територия със сигнал, за да може всеки мераклия да си рови във Форума по време на Събора.Последно редактирано от zzlatev; 26-08-10, 08:58.
Остави коментар:
-
Обхват има и на трите мобилни оператора. Не е перфектен, но го има.
Остави коментар:
-
Аз пак да питам-как стои въпроса с обхватите на трите мобилни оператора в района?
Мен ме вълнува най-вече Глобул, но е хубаво да се знае и за другите оператори.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеГ-н Ковачев, благодаря за добрите думи, аз също ще се радвам да се запознаем наживо. Естествено ако имате време, знам, че като организатор почти не разполагате със свободно такова. Ако желаете-телефонът е в подписа. Или в лагера с надпис "Бар Наздраве"
Обещавам, че няма да коментирам правописа повече, може би наживо...
А гората мисля, че се различава от тукашната-доколкото видях от снимките тя е главно иглолистна, а за печене на месце е по-добре жар от бук, дъб, пекли сме и на дрянова жар, въобще от широколистни видове. Ама ако се обяви забрана за палене на огън в лагера-ще се съобразим. Но ще бъде грешка според мен. Няма по-приятно нещо от лагерния огън вечер в планината. А и винаги(е, почти) когато сме ходили по разходки и излети сме си палили огънче, и винаги сме си го гасили на тръгване, не сме предизвикали никакви инциденти... Знаем как да се отнасяме с гората.
Чаро, мен ще ме е срам да нося дърва в родопите чак от Дунава... Не си прави труда, все ще намерим малко меше из Родопите
Място за палатка ще ти осигуря със сигурност, само да не съжаляваш после-като си легна и пускам банцига...
Поздрави
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от gladiator Преглед на мнениеРазстоянието е 3,8 кмПоследно редактирано от cveti; 23-08-10, 21:18.
Остави коментар:
-
Мерси, но по-скоро ме интересува на 10 минути пеша до събора ли е или на колко?:-) Изобщо може ли да се стига пеша?
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от gladiator Преглед на мнениеАдрес:
41.998874, 24.722865
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеЕко хотел Здравец колко далеч е от мястото на събора? Моля Ви, Пловдив ми е като тъмна Индия...
GPS Координати на хотела: X 24.68797 Е / Y 41.99674 N
НАДМ.ВИСОЧИНА: 1380 м.
Остави коментар:
-
Еко хотел Здравец колко далеч е от мястото на събора? Моля Ви, Пловдив ми е като тъмна Индия...
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнениеОбявените цени за еко хотел "Здравец" за три нощувки ли са или на вечер?
Цената в Екохотел е за вечер!!
Поздрави
Димитър Лазаров
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнениеОбявените цени за еко хотел "Здравец" за три нощувки ли са или на вечер?
Доскоро!
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Остави коментар: